Taiwan & Thailand

Deze reis is ideaal voor de zelfstandige reiziger die Taiwan per huurauto wilt verkennen maar ook nog enkele dagen aan een tropisch strand wilt relaxen. Hiervoor is Thailand een goede keus. Kortom; een verrassende combinatie waarbij u zelfs nog Bangkok aandoet. De eerste twee weken staan de highlights van het eiland Taiwan centraal. Vervolgens vliegt u naar Thailand waar u vier nachten verblijft in een kleinschalig hotel aan het strand van Hua Hin (of alternatieve badplaats). Aan zon, zee en strand geen gebrek. De laatste dagen van uw reis kunt u shoppen, tempels bezoeken en nog veel meer in de hoofdstad Bangkok.

Reisduur: 20 dagen
Taipei - Chiufen - Yeliu - Sun Moon Lake - Tainan - Kaohsiung - Foguangshan klooster - Taroko kloof - Hua Hin - Bangkok Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar een 4-sterren hotel in de stad. Hier verblijft u de eerste drie nachten. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Bezoek bijvoorbeeld een van de gezellige avondmarktjes. Geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een leuke start van uw rondreis! Een bezoek aan Taiwan is niet compleet zonder een uitgebreid bezoek aan de hoofdstad Taipei. Het is een moderne, kosmopolitische stad met grote gebouwen, groene parken, interessante musea, heel veel tempels, tientallen shoppingmalls, sfeervolle avondmarkten en meerdere toprestaurants. Taipei heeft ruim 2,5 miljoen inwoners. Het is de grootste en belangrijkste stad van Taiwan, gelegen in het noorden van het eiland. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Taipei

Op eigen gelegenheid kunt u vandaag Taipei gaan verkennen (of optioneel met een gids). Eyecatcher van de stad is natuurlijk de 509m hoge Taipei 101; voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift u naar de 89e verdieping. Mits het weer het toelaat, heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Speciaal is de ‘damper’ (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo’n anderhalve meter bewegen. Ook vindt u in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven te posten! Overige 'must sees' zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het museum bestaat uit drie verdiepingen met ruim 600.000 antieke kunstschatten. U kunt deze middag ook gebruiken om te shoppen. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Taipei & omgeving

In de ochtend wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd. Hier heeft u t/m dag 12 de beschikking over. De rest van de dag is ter vrije besteding. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de noordoostkust. Op ongeveer één uur rijden van Taipei ligt Chiufen (Jiufen). In de 19e eeuw was dit een belangrijk goudmijn stadje. Nu is deze regio met name bekend om de 600m hoge Keelung berg, gelegen in een prachtig natuurgebied. Ook kunt u de havenstad Keelung bezoeken. Hier vindt u tevens de indrukwekkende rotsformaties van Yeliu. Yeliu is een kaap die door jarenlange blootstelling aan de elementen allerlei grillige vormen heeft aangenomen. De bekendste is 'Queen's Head'. Vanaf de vuurtoren bij Pitou Cape heeft u een fantastisch uitzicht over de zee en de kustlijn.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 4 Taipei - Sun Moon Lake (ca. 185km)

Na het ontbijt reist u verder naar het schilderachtige Sun Moon Lake (Riyue Tan), gelegen in centraal Taiwan. Het is het grootste meer van Taiwan. Voorheen bestond het uit twee meren; Sun en Moon. Het meer wordt omringd door groene bergen. De mystieke en rustgevende sfeer van het Sun Moon Lake maakt het een populaire plek voor honeymooners, maar ook voor de Taiwanese bevolking zelf. Met name in de weekenden kan het druk zijn. Na aankomst komt u bijvoorbeeld een boottocht maken. U verblijft twee nachten in The Richforest. Hier vandaan heeft u een fantastisch uitzicht over het Sun Moon Lake.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 5 Sun Moon Lake

Dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren, er zijn mooie routes uitgestippeld. In en rondom het meer liggen diverse bezienswaardigheden. Stop bijvoorbeeld bij de Wenwu Tempel, de Xuan Zang Tempel en Tehua Village; een traditioneel Aboriginal dorp.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Sun Moon Lake - Tainan (ca. 185km)

Vandaag reist u verder naar Tainan. Tainan is de vierde grootste stad van Taiwan en wordt ook wel ‘de tempelstad’ en ‘het Kyoto van Taiwan’ genoemd. Het is de oudste stad van het eiland en was van 1683 tot 1885 de hoofdstad. In 1624 vielen de Nederlanders Taiwan binnen en zij vestigden hun centrum in Tainan. In 1661 werden de Nederlanders door Zheng Chenggong (Koxinga) verdreven. Hedendaags zijn de Nederlandse invloeden nog zichtbaar in Fort Zeelandia en Fort Provintia (Chikan Tower). U verblijft één nacht in Tainan.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 7 Tainan - Kaohsiung (ca. 80km)

Langs de westkust gaat de reis verder naar Kaohsiung; de tweede grootste stad van Taiwan. Het is tevens de belangrijkste havenstad van het eiland. Een van de leukste bezienswaardigheden van Kaohsiung is het Lotus meer (Lianchitan). In en rondom dit meer liggen diverse tempels, pagodes en paviljoens. U kunt hier heerlijk rondslenteren en bijvoorbeeld de Spring & Autumn Pavillions en de Dragon & Tiger Pagodas bezoeken. Ook het Crystal Clear meer (Chengqing Hu) en de 'Love River' (bekend van het Drakenboot Festival) zijn een bezoek waard. ’s Avonds kunt u zich vermaken in een van de vele trendy restaurants en bars.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 8 Kaohsiung - Foguangshan klooster (ca. 30km)

De ochtend kunt u nog besteden in Kaohsiung. 's Middags rijdt u in ongeveer één uur naar het Boeddhistische Foguangshan klooster, ten noorden van Kaohsiung. Hier leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme, bijgebracht door een monnik.De letterlijke betekenis van Foguangshan is 'Boeddha's Licht Berg'. Het klooster is in 1967 gesticht door de meester Hsing Yun. Het is het grootste klooster in Taiwan en zeker een bezoek waard. Het eerste dat u ziet, is het 32m hoge gouden Boeddhabeeld. Daaromheen staan 480 kleinere Boeddhabeelden, muren met reliëfs van diverse Boeddha's, meditatieruimtes en tientallen pagodes, schrijnen en paviljoens. Tahsiungpao is de hoofdtempel. U verblijft vannacht in het slaapgedeelte van het klooster. Een onvergetelijke ervaring!
verzorging: logies en ontbijt

Dag 9 Foguangshan klooster - Taitung (ca. 200km)

U wordt op een speciale manier gewekt vandaag, namelijk door het mediteren van de monniken in het klooster. Het is erg bijzonder om deze ochtendceremonie bij te wonen. Honderden monniken zitten knielend in de hoofdhal en beginnen met 'chanten'. Geniet van de rust en de mysterieuze sfeer. Ook is er nog tijd voor een laatste wandeling door het klooster. Vervolgens reist u naar Taitung (Taidong) voor één overnachting. Na aankomst kunt u bijvoorbeeld het Beinan Culture Park bezoeken of ontspannen in de warmwaterbronnen van Zhiben.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Taitung - Taroko kloof (ca. 230km)

Over de East Coast Highway wordt de reis per huurauto vervolgd naar de indrukwekkende Taroko kloof. Onderweg kunt u eventueel stoppen in Xiaoyeliu, Sanxiantai of Shitiping. In de maanden juni tot september is het op diverse plaatsen op deze route mogelijk om walvissen te spotten. Het oosten van Taiwan kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven. Hoogtepunt van deze regio, maar ook zeker van het hele eiland, is de Taroko kloof (Tailuge). Deze 19km lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van 92.000 hectare. De weg door de Taroko kloof gaat langs grotten, watervallen, rotsen, tunnels, rivieren, hangbruggen en uitzichtpunten. U verblijft twee nachten in het Silks Place Hotel; het enige 5-sterren hotel midden in de Taroko kloof.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Taroko kloof - Yilan

In de ochtend kunt u de Taroko kloof op eigen gelegenheid gaan verkennen, bijvoorbeeld per huurfiets. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Swallow Grotto, de Tunnel of Nine Turns en de Eternal Spring Shrine. Ook zijn er enkele 'trails' uitgestippeld. Een 'must' is de Shakadang Trail. Deze route van ca. 3 uur (4,5km) biedt prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen. In de middag rijdt u verder naar Yilan.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Yilan - Taipei (ca. 120 km)

U reist vandaag terug naar Taipei. Indien gewenst, kunt u onderweg stoppen bij de twee ambachtsdorpjes Sanyi en Yingko. Voor souvenirs van hout, porselein en aardewerk bent u hier aan het goede adres. Bij aankomst in Taipei checkt u in bij het Gala Hotel waar u nog één nacht verblijft. In de middag wordt de huurauto bij het hotel opgehaald. De rest van de dag is ter vrije besteding in Taipei.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 13 Taipei - (vliegreis op eigen gelegenheid) - Bangkok - Hua Hin

In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Taipei gebracht. U checkt in voor de vliegreis naar Bangkok (op eigen gelegenheid). Na aankomst in Bangkok wordt u verwelkomd. Aansluitend reist u per auto, in ca. 3 uur, naar Long Beach Inn. Deze 4-sterren accommodatie ligt op ca. 30km ten zuiden van Hua Hin. U verblijft hier de komende vier nachten. De rest van de dag is vrij te besteden aan de Golf van Thailand.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 14 Hua Hin

De komende dagen zijn ter vrije besteding bij Long Beach Inn, gelegen aan een prachtige baai met 5km strand. U kunt hier perfect bijkomen van alle indrukken die u tijdens uw rondreis door Taiwan heeft opgedaan en genieten aan het strand. Hua Hin is uitermate geschikt voor een relaxte strandvakantie. Het is de oudste badplaats van Thailand en met name geschikt voor rustzoekers. De zee is het hele jaar door geschikt om te zwemmen. In de maanden mei tot oktober is het echter mogelijk dat er kwallen zijn. Noot: u kunt ook kiezen voor een ander hotel in Hua Hin of verblijf in een andere Thaise badplaats / Thais eiland.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 15 Hua Hin

Dag ter vrije besteding aan het strand. Ook kunt u een wandeling door het centrum van Hua Hin maken. Hier vindt u diverse (vis)restaurantjes, winkeltjes, de Hua Hin Bazaar, de vissershaven en het (bekende) oude treinstation. Golfliefhebbers kunnen terecht op een tiental uitstekende golfbanen. Als er geen leden van het koninklijk huis aanwezig zijn, kunt u de Phra Ratchawang Klai Kangwon bezoeken. Dit paleis uit 1928 wordt nog steeds gebruikt als koninklijke residentie. Ook Khao Takiab is een bezoek waard. Op deze heuvels (ook wel de 'Chopstick Peaks' genoemd) staat een 20 meter hoog Boeddhabeeld. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Paardliefhebbers kunnen mooie strandtochten maken.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Hua Hin

In de omgeving van Hua Hin liggen enkele mooie natuurparken waar u vandaag (optioneel) een bezoek aan kunt brengen. In het Khao Sam Roi Yot National Park vindt u meer dan 300 kalkstenen bergpieken, savanne-achtige laagvlaktes en grotten. Ook kunt u een boottocht maken waarbij u zoek gaat naar de zeldzame Irrawaddy dolfijn. In het Kaeng Krachan National Park kunt u raften, prachtige wandelingen maken en wellicht zelfs olifanten, herten, gibbons, tijgers en beren spotten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Hua Hin - Bangkok

Na het ontbijt reist u per auto terug naar Bangkok. Hier verblijft u de laatste drie nachten van uw reis in een sfeervol boutique hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u, op eigen gelegenheid, alvast deze wereldstad verkennen. Leuk weetje: de Thai noemen Bangkok 'Krung Thep', wat ‘Stad van de Engelen’ betekent. De volledige naam van de stad is de langste naam ter wereld: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 18 Bangkok

Dag ter vrije besteding in Bangkok. De bekendste bezienswaardigheden zijn het Grand Palace en de Wat Pho. Het Grand Palace was van 1782 tot 1946 de officiële residentie van de koning. Het complex bestaat uit het paleis zelf, diverse bijgebouwen en tientallen tempels. Één daarvan is Wat Phra Kaew; de bekendste en meest heilige Boeddhistische tempel van Thailand. Deze tempel herbergt de Smaragden Boeddha, een 75cm hoog en 500 jaar oud jade beeldje. Alle gebouwen zijn prachtig versierd met gekleurde tegels, bladgoud en muurschilderingen. Op loopafstand van het Grand Palace ligt de Wat Pho. In deze tempel ziet u de 45 meter lange, liggende Boeddha. Dit bezoek mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in Bangkok. Bij uw reisbescheiden ontvangt u aanvullende informatie over deze stad. Tip: beleef het ochtendritueel bij de Wat Pho; elke dag om 09.00 uur komen hier vele monniken samen om te bidden en te zingen. Noot: indien gewenst, kunnen wij diverse excursies in Bangkok voor u verzorgen.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 19 Bangkok

Opnieuw een vrije dag in Bangkok. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de overige tempels van Bangkok, zoals de Golden Mountain, de Wat Arun of de Wat Traimit. Een aanrader is verder een fietstocht in het 'groene hart' van Bangkok of in Chinatown. U fietst hierbij over smalle paadjes, langs rijstvelden, Thaise huisjes, tempels en marktjes. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de drijvende markten, Chinatown, het Vimanmek Paleis of een tocht per 'longtail boat' maken over de Chao Phraya rivier. U kunt deze dag natuurlijk ook gebruiken om te winkelen in een van de vele shoppingmalls. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Tip: voor vanavond kunnen we eventueel een tafel reserveren in het (luxe) Sirocco Restaurant, gevestigd op de 63e verdieping van 'The Dome at Lebua'. Hier vandaan heeft u een geweldig uitzicht over Bangkok.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 20 Bangkok - (Vliegreis op eigen gelegenheid)

Op tijd wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers per auto met privéchauffeur
 • autohuur van dag 3 t/m 12 (1.5AT Toyota New Vios/Mitsubishi Colt Plus of vergelijkbaar)
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • bijkomende kosten autohuur (zie apart document)
 • excursies & entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Gala Hotel - Taipei

Het Gala Hotel is gelegen in het hart van Taipei, te midden van shoppingmalls en culturele bezienswaardigheden. Het hotel opereert sinds 1980 en is populair bij zowel zaken- als vrijetijdsreizigers. De 150 kamers en 10 luxe suites zijn erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. Er is een gratis internetverbinding en tevens een dvd-speler. Voor het diner kunt u terecht in het Chinese Golden Pot Restaurant of het Golden Ear Restaurant met een grote variëteit aan gerechten.


LeaLea Garden Hotels - Moon - Sun Moon Lake

Dichtbij het LeaLea Garden hotel Sun Moon Lake vindt u het zusje Moon Lake. Dit hotel is niet aan het meer gelegen, maar het uitzicht op de bergachtige omgeving. Ook heeft dit hotel iets minder faciliteiten waardoor de prijs ook lager ligt. U kunt wel gebruik maken van het zwembad in het Sun Moon Lake hotel. De 45 kamers zijn allen anders ingericht en er wordt gebruik gemaakt van originele ornamenten van de Itathao Tribe (Taiwanese Aboriginals). Vanaf het restaurant op de bovenste verdieping heeft u prachtig uitzicht over het Sun Moon Lake.


Zenda Suites - Tainan

Bent u op zoek naar een nieuw, comfortabel, modern hotel in het centrum van Tainan? Kies dan voor Zenda Suites. Het hotel is gelegen in een jonge, hippe wijk waar volop vermaak te vinden is. Ook winkels, restaurants en rustige parkjes liggen op loopafstand. Alle 90 ruime kamers hebben een internetverbinding, een kluisje en een moderne badkamer met bad en/of douche. Verder beschikt het hotel over een eigen overdekte parkeerplaats waar u gratis uw huurauto kunt parkeren en een fitness centrum.


Garden Villa - Kaohsiung

De Garden Villa is het meest trendy hotel van Kaohsiung. Het is in het hart van Kaohsiung gelegen en heeft het mooiste uitzicht op Lianchitan en zijn honderden hectares groen en het meer. Het station Zuoying (high-speed rail) en de MTR station is op nog geen 1000 meter afstand gelegen. Het hotel telt 211 kamers. De meeste kamers hebben een fraai uitzicht op het groen en het meer of op de skyline van de stad. De kamers zijn van alle gemakken voorzien met o.a. airconditioning, lcd televisie, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar en een badkamer met bad en douche. Het hotel heeft 3 restaurants (westers, Chinees en fusion) en een lounge bar. Verder heeft het hotel een fitness center en een zwembad.


Fo Guang Shan Guesthouse - Foguangshan Monastery

Altijd al in een klooster willen slapen? Kies dan voor een overnachting in het slaapgedeelte van de Foguangshan Monastery; het grootste Boeddhistische klooster in Taiwan. Het comfort is beperkt maar het blijft een unieke ervaring. U heeft een eigen kamer met onder andere een televisie, een minibar, een badkamer met douche en airconditioning. Het vegetarische diner wordt op ecologische wijze door de monniken bereid. Tijdens uw verblijf leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme, bijgebracht door een monnik. Er zijn diverse ceremonies waaraan u mee kunt doen. U vindt de Foguangshan Monastery op ca. 45 minuten rijden ten noorden van Kaohsiung.


Rainbow Resort - Chihpen / Taitung

Het Rainbow resort is een Chinees georiënteerd hotel. Het ontbijt en diner buffet is daarom ook overwegend Chinees. Het leuke aan dit hotel is dat er heetwaterbronnen zijn aanwezig, hier kunt u gratis gebruik van maken. Let op: een badmuts is vereist! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn ruim, ook hier uit de douche komt water uit de heetwaterbron. Een leuke optie voor één nacht!


Silks Place Hotel Taroko - Taroko

Dit is het enige 5-sterren hotel in de Taroko kloof, nabij het plaatsje Tianxiang. De highlights liggen op korte afstand. Voorheen heette het Grand Formosa Taroko, maar sinds de overname in 2009 is er flink gerenoveerd. Er hangt een ontspannen, gezellige, aangename sfeer. Aandacht en service is erg belangrijk. De 160 kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen. De ‘retreat rooms’ zijn ruimer en hebben een beter uitzicht over de omliggende bergen. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, hetzelfde geldt voor de badkamers. Er is veel gebruik gemaakt van houten materialen. Aan alles is gedacht. Ontspannen kan bij de open haard, bij het kampvuur, in het binnen- of buitenzwembad, de jacuzzi’s en in de sauna. Verder worden er veel activiteiten georganiseerd, waaronder Traditional Aboriginal Dances en maskers maken. Ook kunt u mountainbikes huren. Kinderen kunnen terecht in de Kids Club. Ook voor de maaltijden bent u hier aan het goede adres. Het diner wordt bereid door en Indiase topchef en het ontbijt is zeer uitgebreid. Wij kunnen rustig zeggen dat het Silks Place Hotel de beste plek is om de Taroko kloof te verkennen.


Triple Two Silom - Bangkok

Triple Two Silom is een van onze favoriete hotels in Bangkok. De ligging is goed (aan Silom Road), het is redelijk kleinschalig (75 kamers, 3 verdiepingen) en de kamers zijn erg modern / sfeervol ingericht. Er hangt een aangename sfeer in dit boutique hotel. Hierdoor heeft u niet het idee dat u in een stadshotel bent; ‘it feels like home’. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant en een buitenbar. Gasten van Triple Two Silom mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Narai Hotel. Hier vindt u o.a. een buitenzwembad.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Een leuke mix van de highlights in Taiwan met strandverblijf en de hoofdstad Bangkok in Thailand.
 • Taiwan verkent u per huurauto zodat u alle vrijheid ter plaatse heeft.
 • Speciaal is het verblijf in het (eenvoudige) Foguangshan klooster en het (luxe) Silks Place Hotel in de Taroko kloof.
 • Voor het strandverblijf in Thailand selecteren we een kleinschalig hotel in Hua Hin, ideaal gelegen op slechts drie uur rijden van Bangkok.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg


print deze reisterug naar het overzicht