Selfdrive Taiwan & Strand

routekaart Selfdrive Taiwan & Strand

Voor de zelfstandige reiziger is Taiwan dé perfecte bestemming; het land is goed met de auto te bereizen. Er wordt aan de rechterkant van de weg gereden, de wegen zijn goed onderhouden en het rijgedrag van andere weggebruikers is netjes. De eerste dagen van uw reis verblijft u in Taipei, waar u de hoogtepunten van de stad bezoekt. Vervolgens begint het avontuur en rijdt u op uw eigen tempo door Taiwan. Allereerst bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Tainan, waar nog vele Nederlandse invloeden zichtbaar zijn. Daarna stelt u de GPS in op het Foguangshan klooster, een immens boeddhistisch oord waar u alles leert over het boeddhisme. In Kenting heeft u enkele vrije dagen om aan het strand door te brengen. Bent u geen strandliefhebber, maak dan een roadtrip door het Nationaal Park, langs idyllische baaitjes en bizarre rotsformaties. Via de East Coast Highway rijdt u weer terug richting het noorden, onderweg maakt u natuurlijk nog een stop bij de prachtige Taroko kloof. Ten slotte maakt u een mooie bergrit over de Hehuanshan Pass naar het mystieke Sun Moon Lake. Kortom: een afwisselende en zeer complete reis, u krijgt een goede eerste indruk van het prachtige Taiwan.

Reisduur: 14 dagen
Taipei - Tainan - Kaohsiung - Foguangshan klooster - Kenting - Taitung - East Coast - Taroko kloof - Sun Moon Lake

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar uw hotel in de stad. Hier verblijft u de eerste nachten van uw reis. De rest van de dag is ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een leuke eerste kennismaking met het land!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen
Dag 2 Taipei
In de ochtend wordt uw huurauto bij het hotel afgeleverd. Daarna kunt u op eigen gelegenheid Taipei gaan verkennen. Eyecatcher van de stad is natuurlijk de 508 meter hoge Taipei 101, voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift u naar de 89e verdieping. Als het weer een beetje meewerkt, hebt u vanaf hier een fantastisch uitzicht over de stad. Bijzonder aan dit gebouw is ook de 'damper' (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo'n anderhalve meter bewegen. Ook vindt u in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven naar huis te posten! Overige 'must sees' in Taipei zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-Shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het gigantische museum bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruim 600.000 antieke kunstschatten. Hebt u nog tijd over? Beklim dan in 30 minuten de Elephant Mountain (Xiangshan) voor een weids uitzicht over de stad en de Taipei 101. Of maak een ritje met de Maokong Gondel (op maandag gesloten); tijdens deze 4 kilometer lange tocht per kabelbaan kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de stad. Onderweg kunt u uitstappen bij Taipei Zoo, de Zhinan Tempel of Sanxuan Tempel op de top. U kunt deze middag ook gebruiken om te shoppen, hiervoor kunt u het beste naar de wijk Ximending. Vooral als 's avonds de verlichting aangaat, komt het hier tot leven en hoeft u niet ver te zoeken voor dat ene leuke restaurantje. 

Gaat u er liever alvast met de auto op uit? Maak dan een roadtrip langs de bezienswaardigheden ten noorden van Taipei. Begin met een bezoek aan het Yangmingshan Nationaal Park, gelegen op ca. 40 minuten rijden van Taipei. Dit park is zo'n twee miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteiten en behoort nu tot één van de acht Nationale Parken in Taiwan. Door het gehele park zijn natuurlijke hotsprings te vinden en zijn er talloze wandelroutes uitgezet. Één van die routes is de Qingtiangang Circular Trail, vanwaar u schitterende uitzichten hebt over de omgeving. Na de wandeling kunt u doorrijden naar Yehliu, om rotsformaties te bekijken die door jarenlange blootstelling aan de ruwe zee allerlei grillige vormen hebben aangenomen. Ook aan te raden is een bezoek aan Bitou Jiao; de schitterende wandeling naar de vuurtoren leidt tot fantastische uitzichten over de zee en de kustlijn. De roadtrip eindigt in Chiufen en Shifen; twee (toeristische) dorpjes met oude, sfeervolle straatjes. 

Tip: via de website van het National Palace Museum (http://www.npm.gov.tw/en) kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een absolute meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: probeer het populaire Taiwanese drankje 'Bubble Tea': thee met melk en kleine Tapioca balletjes erin. 

Tip: vindt u het niet erg om te moeten wachten voor uw eten? Ga dan naar het Din Thai Fung restaurant in de Taipei 101. De wachttijd is hier minimaal 30 minuten, maar de heerlijke dumplings zijn van absolute wereldklasse! 
Dag 3 Taipei - Tainan (ca. 310km)
Vandaag begint het avontuur! Per huurauto reist u in ruim vier uur naar Tainan. Het eerste gedeelte van de reis gaat voornamelijk door drukbevolkte gebieden, maar al snel wordt het rustiger en groener.

Tainan is in het jaar 1624 door Nederlanders gesticht en is daarmee de oudste stad van het eiland. De Nederlanders hebben het hier in totaal zo'n 40 jaar voor het zeggen gehad, deze invloeden zijn nog zichtbaar in Fort Zeelandia en de Chihkan Tower (Fort Provintia). Later, tussen 1683 en 1885, functioneerde de stad als hoofdstad van Taiwan. Door deze lange voorgeschiedenis en de aanwezigheid van meer dan 200 tempels, is het niet vreemd dat de stad ook wel de 'tempelstad' en het 'Kyoto van Taiwan' wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld de Confucius Tempel en de Matsu Da Tianhou Tempel. U verblijft één nacht in Tainan. 
Dag 4 Tainan - Kaohsiung (ca. 80km)
Langs de westkust rijdt u in ca. 1,5 uur verder naar Kaohsiung; de tweede grootste stad van Taiwan en tevens de belangrijkste havenstad van het eiland. Één van de leukste bezienswaardigheden van Kaohsiung is het Lotus meer (Lianchitan). In en rondom dit meer liggen diverse tempels, pagodes en paviljoens, waar u heerlijk kunt rondslenteren. Bezoek in ieder geval de Spring & Autumn Pavillions en de Dragon & Tiger Pagodas en neem een kijkje bij de ‘Love River’. Deze is bekend van het Drakenboot Festival. Of bezoek het Crystal Clear meer (Chengqing Hu). 's Avonds kunt u zich vermaken in een van de vele trendy restaurants en bars.
Dag 5 Kaohsiung - Foguangshan klooster (ca. 30km)
De ochtend kunt u eventueel nog besteden in Kaohsiung. Vervolgens rijdt u in ca. 45 minuten naar het Boeddhistische Foguangshan klooster, dat in het jaar 1967 is gesticht door de meester Hsing Yun. Het is het grootste klooster van Taiwan en absoluut een bezoek waard. Wat meteen opvalt is het immens grote, gouden Boeddhabeeld dat hoog boven de verschillende pagodes uittorent. Verder vindt u hier diverse andere beelden, schrijnen, paviljoens en meditatieruimtes.

U verblijft vannacht in het slaapgedeelte van het klooster. Een eenvoudige accommodatie, maar een onvergetelijke ervaring!

Tip: U kunt er voor kiezen om het Foguangshan klooster op eigen gelegenheid te bekijken, maar wij kunnen ook een rondleiding door een Engelssprekende monnik verzorgen. Zo leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme. Vraag er naar bij uw reisspecialist. 

Noot: in het Foguangshan klooster worden alleen 'Buddhist Vegetarian Meals' geserveerd. In het restaurant kunt u tegen betaling (er wordt een donatie van 100 TWD verwacht) van het eenvoudige vegetarische buffet gebruik maken. In de omgeving liggen geen restaurantjes.
Dag 6 Foguangshan klooster - Kenting (ca. 125km)
Indien gewenst, kun u in de vroege ochtend de meditatie-ceremonie in het klooster bijwonen. Honderden monniken zitten knielend in de hoofdhal en beginnen met 'chanten'. Geniet van de rust en de mysterieuze sfeer, wat een bijzondere belevenis! Ook is er nog tijd voor een laatste wandeling over het complex. Vervolgens rijdt u in ca. twee uur naar het zuidelijkste puntje van Taiwan: Kenting. Deze regio is met name bekend om de mooie stranden en het Kenting National Park. Dit park omvat een gebied van ruim 30.000 hectare, deels land en deels zee. Na aankomst checkt u in bij het hotel waar u de komende nachten verblijft.

Noot: het stadshotel is gelegen aan de hoofdstraat van Kenting en beschikt niet over een zwembad. Indien gewenst kunnen we een resort buiten het centrum aanbieden, welke wel over een zwembad beschikt: vraag bij uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 
Dag 7 Kenting
De komende dagen zijn ter vrije besteding in Kenting, de populairste badplaats van het land. De temperatuur in deze regio is vrijwel het gehele jaar aangenaam: tussen de 20°C en 35°C. Vandaag kunt u het Kenting National Park verder gaan verkennen; hier kunt u prachtige vogels spotten en u vindt er uitstekende duik- en snorkellocaties vanwege de vele koraalriffen. Ook surfen en het maken van boottochtjes behoren tot de mogelijkheden. Gaat u liever ontspannen op het strand? Dan hebt u de keuze uit drie verschillende locaties: Baisha (bekend om het witte zandstrand), Nanwan (voor het beoefenen van watersport) en Little Bay (kleine baai, dichtbij het centrum). In de avond kunt u genieten van de avondmarkt die in Kenting elke avond tot leven komt. Vergeet vooral niet de verschillende hapjes van de eetstalletjes te proeven!
Dag 8 Kenting
Dag ter vrije besteding in Kenting. Met de huurauto kunt u een prachtige roadtrip maken, langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eerst de oostkust met het Uluanbi Lighthouse en het 'Southern Most Point', om vervolgens door te rijden naar Longpan Park. U hebt hier een schitterend uitzicht over de oceaan! Daarna rijdt u dwars via het binnenland naar de westkust, waar u een bezoek kunt brengen aan het aquarium. Hier kunt u zich zeker zo'n 2-3 uur vermaken. Op de weg terug naar Kenting maakt u nog een stop bij Maobitou (Cat's Nose Cape).
Dag 9 Kenting - Chihpen (ca. 120km)
In ongeveer 3,5 uur gaat de reis verder naar Chihpen. De aanbevolen route gaat over wegnummer 199; één van de mooiste plattelandsroutes van Taiwan. De weg slingert over het eiland heen en eindigt aan zee; vanaf daar hebt u prachtige uitzichten over de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. 

In Chihpen aangekomen is de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld op eigen gelegenheid het Beinan Culture Park bezoeken of een wandeling maken in Zhiben National Forest Recreation Area. 
Dag 10 Chihpen - East Coast Highway - Taroko kloof (ca. 250km)
Vandaag staat een lange reisdag op het programma; over de East Coast Highway naar de indrukwekkende Taroko kloof. De rit duurt, inclusief stops onderweg, zo'n 6 uur. De stops die u op de route kunt maken, zijn zeer aan te bevelen. Bezoek bijvoorbeeld de bizarre rotsformaties van Xiao Yeliu en kijk uw ogen uit bij het bedriegende 'water running upwards' in Dulan. Wilt u de lange zit onderbreken met een wandeling, beklim dan de achtbogen-brug Sanxiantai en maak een wandeling over het koraaleiland dat ooit met het vasteland verbonden was. De schitterende wandeling naar de vuurtoren en terug duurt zo'n twee uur. Als laatste kunt u een stop maken bij Shitiping, voor weer een prachtige kustlijn. 

De eindbestemming van vandaag ligt in het oosten van Taiwan. Dit gebied kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven. Met als hoogtepunt natuurlijk de Taroko kloof! Deze 19km lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van zo'n 92.000 hectare. De bochtige en soms smalle weg door de Taroko kloof voert langs grotten, watervallen, rotsen, tunnels, rivieren, hangbruggen en uitzichtpunten. U verblijft de komende nacht in het Silks Place Hotel; het enige 5-sterren hotel midden in de Taroko kloof.

Noot: u kunt ook kiezen voor het Taroko Village Hotel; een eenvoudige, maar unieke accommodatie in de Taroko kloof. 
Dag 11 Taroko kloof
Dag ter vrije besteding om de Taroko kloof op eigen gelegenheid verder te verkennen. De weg door de kloof biedt verschillende bezienswaardigheden, zoals de Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns, Xiangde Tempel en de Eternal Spring Shrine. Ook zijn er enkele wandelroutes uitgestippeld, een ‘must’ is de Shakadang Trail. Deze route van ca. 3 uur (4,5km) biedt prachtige uitzichten op het helderblauwe water van de Shakadang rivier.
Dag 12 Taroko kloof - Sun Moon Lake (ca. 175km)
Na het ontbijt reist u verder naar het schilderachtige Sun Moon Lake, gelegen in centraal Taiwan. Hoewel de afstand niet lang is, doet u zeker 6 uur over deze route; de weg is bochtig en heeft veel wegversmallingen waardoor u vaak niet harder dan 30km per uur kunt rijden. Een mooi hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) bereikt u op de Hehuanshan Pass, waar u zich op 3300 meter hoogte bevindt. Grote kans dat u hier boven de wolken zit!

Het schilderachtige Sun Moon Lake ligt in de provincie Nantou, in centraal Taiwan. Het is het grootste meer van Taiwan, gelegen op ca. 760 meter boven zeeniveau. Vroeger was dit meer het thuis van de Thao bevolkingsgroep, die deze omgeving als heilige grond beschouwde. De mystieke en rustgevende sfeer is nog steeds voelbaar, tevens dankzij de prachtig groene bergen op de achtergrond. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. 
Dag 13 Sun Moon Lake - Taipei (ca. 240km)
De ochtend is nog vrij te besteden bij het Sun Moon Lake. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden en uitzichtpunten om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid.

In de middag reist u in circa vier uur terug naar Taipei. Hier heeft u nog één overnachting.

Noot: u kunt er ook voor kiezen om 's ochtends al terug te reizen naar Taipei.
Dag 14 Taipei - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht hebt u mogelijk nog vrije tijd in Taipei. Daarna wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van Taipei gebracht, hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde airport transfers in Taipei per auto met privéchauffeur (Chineessprekend)
 • autohuur voor 12 dagen categorie Toyota Vios 1.5 inclusief 400 kilometers per dag
 • Engelstalig GPS systeem (indien beschikbaar)
 • alle overnachtingen conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking


Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • bijkomende kosten autohuur (zie bijgevoegd document)
 • excursies en entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

kamer - Gala Hotel - Taipei - Taiwan
Gala Hotel - Taipei
incl. ontbijt
Het Gala Hotel is gelegen in het hart van Taipei, te midden van shoppingmalls en culturele bezienswaardigheden. Het hotel opereert sinds 1980 en is populair bij zowel zaken- als vrijetijdsreizigers. De 150 kamers en 10 luxe suites zijn erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. Er is een gratis internetverbinding en tevens een dvd-speler. Voor het diner kunt u terecht in het Chinese Golden Pot Restaurant of het Golden Ear Restaurant met een grote variëteit aan gerechten.

lobby - Zenda Suites - Tainan - Taiwan
Zenda Suites - Tainan
incl. ontbijt
Bent u op zoek naar een middenklasse hotel op loopafstand van het treinstation van Tainan? Kies dan voor Zenda Suites. Het hotel is gelegen naast de universiteit en de campus, en is daarmee gelegen in een levendige omgeving met veel restaurants, winkels en parkjes. Ook de bushalte voor de toeristenbus is op korte loopafstand te vinden. Alle 90 kamers hebben een internetverbinding, een kluisje en een badkamer met bad en/of douche. Verder beschikt het hotel over een eigen overdekte parkeerplaats waar u gratis uw huurauto kunt parkeren, een fitness centrum en wasvoorzieningen.

Garden Villa Kaohsiung buitenkant - Garden villa - Taiwan
Garden Villa - Kaohsiung
incl. ontbijt
Garden Villa is het meest trendy hotel van Kaohsiung. Het is in het hart van Kaohsiung gelegen en heeft daarmee het mooiste uitzicht op de Lotus Pond met zijn honderden hectares groen en het meer. De meeste kamers kijken dan ook uit op het meer of de skyline van de stad en zijn verder van alle gemakken voorzien met o.a. airconditioning, lcd televisie, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar en een badkamer met bad en douche. Het hotel heeft 3 restaurants (westers, Chinees en fusion), een lounge bar, een fitness center en een zwembad. Het station Zuoying (high-speed rail) en de MTR station is op nog geen kilometer afstand gelegen. 

Bamboo Garden Lodge (Mazuwen) - Foguangshan
incl. ontbijt
Altijd al in een klooster willen slapen? Kies dan voor een overnachting in het slaapgedeelte van het Foguangshan klooster; het grootste Boeddhistische klooster in Taiwan. Het comfort is beperkt maar de ervaring des te uniek. U hebt een eigen kamer met onder andere een televisie, een minibar, een badkamer met douche en airconditioning. Het vegetarische diner wordt op ecologische wijze door de monniken bereid. Tijdens uw verblijf leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme, bijgebracht tijdens een rondleiding door een monnik. Er zijn verspreid over de gehele dag diverse ceremonies waaraan u kunt deelnemen. U vindt het Foguangshan klooster op ca. 1 uur rijden ten noorden van Kaohsiung, parkeren kan op één van de parkeerplaatsen van het klooster.
 

The Richforest Hotel Kenting - Kenting
incl. ontbijt
The Richforest Hotel in Kenting bevindt zich aan de hoofdstraat van Kenting, welke vooral ’s avonds tot leven komt door de vele eetkraampjes. Het hotel is geopend in 2011, als onderdeel van de LeaLea keten. In 2016 werd het hotel overgenomen en ging het verder als The Richforest Hotel. Wat dit hotel onderscheidt van anderen, is het afwisselende en opvallende kleurgebruik. Ondanks deze felle kleuren ademt het hotel wel een rustige sfeer, waardoor u er heerlijk kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Voor een leuke avond kunt u terecht in één van de karaoke kamers. The Richforest Hotel Kenting beschikt niet over een zwembad, de auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage.

Rainbow Resort - Zhihben
incl. ontbijt
Het Rainbow resort is een eenvoudig Chinees georiënteerd hotel, het ontbijt en diner buffet is daarom ook overwegend Chinees. De accommodatie beschikt over een zwembad en heetwaterbronnen, hier kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. Let op: een badmuts is vereist! De kamers zijn ruim en eenvoudig ingericht, uit de douche komt water uit de heetwaterbron. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats voor het hotel. Nabij de accommodatie is het Zhihben Forest Area te vinden, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. Deze accommodatie is een prima optie voor één nacht.

uitzicht - Silks Place Hotel - Taroko Gorge - Taiwan
Silks Place Hotel Taroko - Tianxiang
incl. ontbijt
Silks Place is het enige 5-sterren hotel in de Taroko kloof, gelegen aan het einde van de kloof in het kleine gehucht Tianxiang. Er hangt een ontspannen, gezellige en aangename sfeer; aandacht en service is erg belangrijk. De 160 kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen, de ‘retreat rooms’ zijn het ruimste en hebben een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. De accommodatie beschikt over twee restaurants, een sauna, verwarmd binnenzwembad, spa en een recreation area voor baby’s en jonge en oudere kinderen. Op het dak vindt u een schitterend dakterras met yogaruimte, gym, zwembad, bioscoop, jacuzzi en tennisbanen. Verder worden er veel activiteiten georganiseerd, waaronder Traditional Aboriginal Dances, en kunt u mountainbikes huren.

The Richforest Hotel Sun Moon Lake - Sun Moon Lake
incl. ontbijt
Het unieke aan The Richforest Sun Moon Lake is de bijzondere locatie; direct aan Sun Moon Lake! Vanaf deze accommodatie hebt u dan ook een fantastisch uitzicht over het meer. Echter ook de stijl van de accommodatie is uniek; het gehele hotel is opgebouwd uit Chinees cipressen hout. Dit geeft de kamers een natuurlijke en warme uitstraling, uiteraard zijn ze ook van alle gemakken voorzien en beschikken de kamers over airconditioning en een ligbad. Vanwege de opbouw uit hout is er echter geen lift aanwezig en hebben de kamers geen balkon. In het hotel kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad met jacuzzi en sauna, het fitnesscentrum en huurfietsen. Parkeren kan op het terrein van het hotel. Veel bekende mensen, zoals ministers en ambassadeurs, gingen u voor!

bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Doordat u zelf rijdt in Taiwan bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt.
 • Bezoek in eigen tempo de hoogtepunten van het land.
 • U rijdt een rondje om het eiland, waarbij u halverwege een aantal rustdagen heeft aan het strand. De reis wordt hierdoor niet te druk.
 • Speciaal aan deze reis is het verblijf in Silks Place Hotel Taroko, het enige 5-sterren hotel in de Taroko kloof.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwanprint deze reisterug naar het overzicht