Taiwan

Vragen en antwoorden Taiwan

Heb ik bereik met mijn mobiele telefoon in Taiwan?

In principe heeft u overal in Taiwan bereik met uw mobiele telefoon (behalve bij verblijf tussen de bergen). U kunt hiervoor het beste contact opnemen met uw provider of kijken op www.vakantiebellen.nl. Voordeliger is echter om te bellen met een telefoonkaart vanuit een telefooncel. Telefoonkaarten zijn in veel winkels, met name in de buurt van een telefooncel, verkrijgbaar. Ook kunt u een lokale SIM kaart aanschaffen. Hiermee belt u tegen een gereduceerd tarief naar Europa. In veel hotels en internetcafés kunt u ook gebruik maken van de telefoon. Hier zijn de kosten echter aanzienlijk hoger.terug naar veelgestelde vragen Taiwan

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!