Menu

Taiwan & Thailand

Deze reis is ideaal voor de zelfstandige reiziger die Taiwan per huurauto wilt verkennen maar ook nog enkele dagen aan een tropisch strand wilt relaxen. Hiervoor is Thailand een goede keus. Kortom; een verrassende combinatie waarbij u zelfs nog Bangkok aandoet. De eerste twee weken staan de highlights van het eiland Taiwan centraal. Vervolgens vliegt u naar Thailand waar u vier nachten verblijft in een kleinschalig hotel aan het strand van Hua Hin (of alternatieve badplaats). Aan zon, zee en strand geen gebrek. De laatste dagen van uw reis kunt u shoppen, tempels bezoeken en nog veel meer in de hoofdstad Bangkok.

Reisduur: 20 dagen

Taipei - Chiufen - Yeliu - Sun Moon Lake - Tainan - Kaohsiung - Foguangshan klooster - Taroko kloof - Hua Hin - Bangkok

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar uw hotel in de stad. Hier verblijft u de eerste nachten van uw reis. De rest van de dag is ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een leuke eerste kennismaking met het land!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen
Dag 2 Taipei
Op eigen gelegenheid kunt u vandaag Taipei gaan verkennen. Eyecatcher van de stad is natuurlijk de 508 meter hoge Taipei 101, voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift u naar de 89e verdieping. Als het weer een beetje meewerkt, hebt u vanaf hier een fantastisch uitzicht over de stad. Bijzonder aan dit gebouw is ook de 'damper' (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo'n anderhalve meter bewegen. Ook vindt u in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven naar huis te posten! Overige 'must sees' in Taipei zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-Shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het gigantische museum bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruim 600.000 antieke kunstschatten. Hebt u nog tijd over? Beklim dan in 30 minuten de Elephant Mountain (Xiangshan) voor een weids uitzicht over de stad en de Taipei 101. Of maak een ritje met de Maokong Gondel (op maandag gesloten); tijdens deze 4 kilometer lange tocht per kabelbaan kunt u genieten van het mooie uitzicht. Onderweg kunt u uitstappen bij Taipei Zoo, de Zhinan Tempel of Sanxuan Tempel op de top. U kunt deze middag ook gebruiken om te shoppen, hiervoor kunt u het beste in de wijk Ximending zijn. Vooral als 's avonds de verlichting aangaat komt het hier tot leven en hoeft u niet ver te zoeken voor dat ene leuke restaurantje. 

Tip: via de website van het National Palace Museum (http://www.npm.gov.tw/en) kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een absolute meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: probeer het populaire Taiwanese drankje 'Bubble Tea': thee met melk en kleine Tapioca balletjes erin. 

Tip: vindt u het niet erg om te moeten wachten voor uw eten? Ga dan naar het Din Thai Fung restaurant in de Taipei 101. De wachttijd is hier minimaal 30 minuten, maar de heerlijke dumplings zijn van absolute wereldklasse! 
Dag 3 Taipei & omgeving
In de ochtend wordt uw huurauto bij het hotel afgeleverd. Hier heeft u t/m dag 12 de beschikking over. De rest van de dag is ter vrije besteding. Maak bijvoorbeeld een roadtrip langs de vele bezienswaardigheden ten noorden van Taipei. Begin met een bezoek aan het Yangmingshan Nationaal Park, gelegen op ca. 40 minuten rijden van Taipei. Dit park is zo'n twee miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteiten en behoort nu tot één van de acht Nationale Parken in Taiwan. Door het gehele park zijn natuurlijke hotsprings te vinden en zijn er talloze wandelroutes uitgezet. Één van die routes is de Qingtiangang Circular Trail, vanwaar u schitterende uitzichten hebt over de omgeving. Na de wandeling kunt u doorrijden naar Yehliu, om rotsformaties te bekijken die door jarenlange blootstelling aan de ruwe zee allerlei grillige vormen hebben aangenomen. Ook aan te raden is een bezoek aan Bitou Jiao; de schitterende wandeling naar de vuurtoren leidt tot fantastische uitzichten over de zee en de kustlijn. De roadtrip eindigt in Chiufen en Shifen; twee (toeristische) dorpjes met oude, sfeervolle straatjes. 
Dag 4 Taipei - Sun Moon Lake (ca. 185km)
Na het ontbijt reist u verder naar het schilderachtige Sun Moon Lake, gelegen in centraal Taiwan. Het is het grootste meer van Taiwan. Voorheen bestond het uit twee meren; Sun en Moon. Het meer wordt omringd door groene bergen. De mystieke en rustgevende sfeer van het Sun Moon Lake maakt het een populaire plek voor honeymooners, maar ook voor de Taiwanese bevolking zelf. Met name in de weekenden kan het druk zijn. Na aankomst komt u bijvoorbeeld een boottocht maken. U verblijft twee nachten in The Richforest. Hier vandaan heeft u een fantastisch uitzicht over het Sun Moon Lake.
Dag 5 Sun Moon Lake
Dag ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Bij het Shuishe Visitor Center zijn fietsen en (elektrische) scooters te huur. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid.
Dag 6 Sun Moon Lake - Tainan (ca. 185km)
Vandaag reist u verder naar Tainan. Tainan is de vierde grootste stad van Taiwan en wordt ook wel ‘de tempelstad’ en ‘het Kyoto van Taiwan’ genoemd. Het is de oudste stad van het eiland en was van 1683 tot 1885 de hoofdstad. In 1624 vielen de Nederlanders Taiwan binnen en zij vestigden hun centrum in Tainan. In 1661 werden de Nederlanders door Zheng Chenggong (Koxinga) verdreven. Hedendaags zijn de Nederlandse invloeden nog zichtbaar in Fort Zeelandia en Chihkan Tower (Fort Provintia). U verblijft één nacht in Tainan.
Dag 7 Tainan - Kaohsiung (ca. 80km)
Langs de westkust gaat de reis verder naar Kaohsiung; de tweede grootste stad van Taiwan. Het is tevens de belangrijkste havenstad van het eiland. Een van de leukste bezienswaardigheden van Kaohsiung is het Lotus meer (Lianchitan). In en rondom dit meer liggen diverse tempels, pagodes en paviljoens. U kunt hier heerlijk rondslenteren en bijvoorbeeld de Spring & Autumn Pavillions en de Dragon & Tiger Pagodas bezoeken. Ook het Crystal Clear meer (Chengqing Hu) en de 'Love River' (bekend van het Drakenboot Festival) zijn een bezoek waard. ’s Avonds kunt u zich vermaken in een van de vele trendy restaurants en bars.
Dag 8 Kaohsiung - Foguangshan klooster (ca. 30km)
De ochtend kunt u eventueel nog besteden in Kaohsiung. Vervolgens rijdt u in ca. 45 minuten naar het Boeddhistische Foguangshan klooster, dat in het jaar 1967 is gesticht door de meester Hsing Yun. Het is het grootste klooster van Taiwan en absoluut een bezoek waard. Wat meteen opvalt is het immens grote, gouden Boeddhabeeld dat hoog boven de verschillende pagodes uittorent. Verder vindt u hier diverse andere beelden, schrijnen, paviljoens en meditatieruimtes.

U verblijft vannacht in het slaapgedeelte van het klooster. Een eenvoudige accommodatie, maar een onvergetelijke ervaring!

Tip: U kunt er voor kiezen om het Foguangshan klooster op eigen gelegenheid te bekijken, maar wij kunnen ook een rondleiding door een Engelssprekende monnik verzorgen. Zo leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme. Vraag er naar bij uw reisspecialist. 

Noot: in het Foguangshan klooster worden alleen 'Buddhist Vegetarian Meals' geserveerd. In het restaurant kunt u tegen betaling (er wordt een donatie van 100 TWD verwacht) van het eenvoudige vegetarische buffet gebruik maken. In de omgeving liggen geen restaurantjes.
Dag 9 Foguangshan klooster - Taitung (ca. 200km)
U wordt op een speciale manier gewekt vandaag, namelijk door het mediteren van de monniken in het klooster. Het is erg bijzonder om deze ochtendceremonie bij te wonen. Honderden monniken zitten knielend in de hoofdhal en beginnen met 'chanten'. Geniet van de rust en de mysterieuze sfeer. Ook is er nog tijd voor een laatste wandeling door het klooster. Vervolgens reist u naar Taitung (Taidong) voor één overnachting. Na aankomst kunt u bijvoorbeeld het Beinan Culture Park bezoeken of ontspannen in de warmwaterbronnen van Zhiben.
Dag 10 Chihpen - East Coast Highway - Taroko kloof (ca. 250km)
Vandaag staat een lange reisdag op het programma; over de East Coast Highway naar de indrukwekkende Taroko kloof. De rit duurt, inclusief stops onderweg, zo'n 6 uur. De stops die u op de route kunt maken, zijn zeer aan te bevelen. Bezoek bijvoorbeeld de bizarre rotsformaties van Xiao Yeliu en kijk uw ogen uit bij het bedriegende 'water running upwards' in Dulan. Wilt u de lange zit onderbreken met een wandeling, beklim dan de achtbogen-brug Sanxiantai en maak een wandeling over het koraaleiland dat ooit met het vasteland verbonden was. De schitterende wandeling naar de vuurtoren en terug duurt zo'n twee uur. Als laatste kunt u een stop maken bij Shitiping, voor weer een prachtige kustlijn. 

De eindbestemming van vandaag ligt in het oosten van Taiwan. Dit gebied kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven. Met als hoogtepunt natuurlijk de Taroko kloof! Deze 19km lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van zo'n 92.000 hectare. De bochtige en soms smalle weg door de Taroko kloof voert langs grotten, watervallen, rotsen, tunnels, rivieren, hangbruggen en uitzichtpunten. U verblijft de komende nacht in het Silks Place Hotel; het enige 5-sterren hotel midden in de Taroko kloof.

Noot: u kunt ook kiezen voor het Taroko Village Hotel; een eenvoudige, maar unieke accommodatie in de Taroko kloof. 
Dag 11 Taroko kloof - Yilan
In de ochtend kunt u de Taroko kloof op eigen gelegenheid gaan verkennen, bijvoorbeeld per huurfiets. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Swallow Grotto, de Tunnel of Nine Turns en de Eternal Spring Shrine. Ook zijn er enkele 'trails' uitgestippeld. Een 'must' is de Shakadang Trail. Deze route van ca. 3 uur (4,5km) biedt prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen. In de middag rijdt u verder naar Yilan.
Dag 12 Yilan - Taipei (ca. 120 km)
U reist vandaag terug naar Taipei. Indien gewenst, kunt u onderweg stoppen bij de twee ambachtsdorpjes Sanyi en Yingko. Voor souvenirs van hout, porselein en aardewerk bent u hier aan het goede adres. Bij aankomst in Taipei checkt u in bij het Gala Hotel waar u nog één nacht verblijft. In de middag wordt de huurauto bij het hotel opgehaald. De rest van de dag is ter vrije besteding in Taipei.
Dag 13 Taipei - Bangkok - Hua Hin
In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Taipei gebracht. U checkt in voor de vliegreis naar Bangkok (op eigen gelegenheid). Na aankomst in Bangkok wordt u verwelkomd. Aansluitend reist u per auto, in ca. 3 uur, naar Long Beach Inn. Deze 4-sterren accommodatie ligt op ca. 30km ten zuiden van Hua Hin. U verblijft hier de komende vier nachten. De rest van de dag is vrij te besteden aan de Golf van Thailand.
Dag 14 Hua Hin
De komende dagen zijn ter vrije besteding bij Long Beach Inn, gelegen aan een prachtige baai met 5km strand. U kunt hier perfect bijkomen van alle indrukken die u tijdens uw rondreis door Taiwan heeft opgedaan en genieten aan het strand. Hua Hin is uitermate geschikt voor een relaxte strandvakantie. Het is de oudste badplaats van Thailand en met name geschikt voor rustzoekers. De zee is het hele jaar door geschikt om te zwemmen. In de maanden mei tot oktober is het echter mogelijk dat er kwallen zijn. Noot: u kunt ook kiezen voor een ander hotel in Hua Hin of verblijf in een andere Thaise badplaats / Thais eiland.
Dag 15 Hua Hin
Dag ter vrije besteding aan het strand. Ook kunt u een wandeling door het centrum van Hua Hin maken. Hier vindt u diverse (vis)restaurantjes, winkeltjes, de Hua Hin Bazaar, de vissershaven en het (bekende) oude treinstation. Golfliefhebbers kunnen terecht op een tiental uitstekende golfbanen. Als er geen leden van het koninklijk huis aanwezig zijn, kunt u de Phra Ratchawang Klai Kangwon bezoeken. Dit paleis uit 1928 wordt nog steeds gebruikt als koninklijke residentie. Ook Khao Takiab is een bezoek waard. Op deze heuvels (ook wel de 'Chopstick Peaks' genoemd) staat een 20 meter hoog Boeddhabeeld. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Paardliefhebbers kunnen mooie strandtochten maken.
Dag 16 Hua Hin
In de omgeving van Hua Hin liggen enkele mooie natuurparken waar u vandaag (optioneel) een bezoek aan kunt brengen. In het Khao Sam Roi Yot National Park vindt u meer dan 300 kalkstenen bergpieken, savanne-achtige laagvlaktes en grotten. Ook kunt u een boottocht maken waarbij u zoek gaat naar de zeldzame Irrawaddy dolfijn. In het Kaeng Krachan National Park kunt u raften, prachtige wandelingen maken en wellicht zelfs olifanten, herten, gibbons, tijgers en beren spotten.
Dag 17 Hua Hin - Bangkok
Na het ontbijt reist u per auto terug naar Bangkok. Hier verblijft u de laatste drie nachten van uw reis in een sfeervol boutique hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u, op eigen gelegenheid, alvast deze wereldstad verkennen. Leuk weetje: de Thai noemen Bangkok 'Krung Thep', wat ‘Stad van de Engelen’ betekent. De volledige naam van de stad is de langste naam ter wereld: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit.
Dag 18 Bangkok
Dag ter vrije besteding in Bangkok. De bekendste bezienswaardigheden zijn het Grand Palace en de Wat Pho. Het Grand Palace was van 1782 tot 1946 de officiële residentie van de koning. Het complex bestaat uit het paleis zelf, diverse bijgebouwen en tientallen tempels. Één daarvan is Wat Phra Kaew; de bekendste en meest heilige Boeddhistische tempel van Thailand. Deze tempel herbergt de Smaragden Boeddha, een 75cm hoog en 500 jaar oud jade beeldje. Alle gebouwen zijn prachtig versierd met gekleurde tegels, bladgoud en muurschilderingen. Op loopafstand van het Grand Palace ligt de Wat Pho. In deze tempel ziet u de 45 meter lange, liggende Boeddha. Dit bezoek mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in Bangkok.

Tip: beleef het ochtendritueel bij de Wat Pho; elke dag om 09.00 uur komen hier vele monniken samen om te bidden en te zingen.

Noot: indien gewenst, kunnen wij diverse excursies in Bangkok voor u verzorgen.
Dag 19 Bangkok
Opnieuw een vrije dag in Bangkok. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de overige tempels van Bangkok, zoals de Golden Mountain, de Wat Arun of de Wat Traimit. Een aanrader is verder een fietstocht in het 'groene hart' van Bangkok of in Chinatown. U fietst hierbij over smalle paadjes, langs rijstvelden, Thaise huisjes, tempels en marktjes. Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de drijvende markten, Chinatown, het Vimanmek Paleis of een tocht per 'longtail boat' maken over de Chao Phraya rivier. U kunt deze dag natuurlijk ook gebruiken om te winkelen in een van de vele shoppingmalls. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Tip: voor vanavond kunnen we eventueel een tafel reserveren in het (luxe) Sirocco Restaurant, gevestigd op de 63e verdieping van 'The Dome at Lebua'. Hier vandaan heeft u een geweldig uitzicht over Bangkok.
Dag 20 Bangkok - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Op tijd wordt u naar de luchthaven van Bangkok gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers per auto met privéchauffeur
 • autohuur van dag 3 t/m 12 (1.5AT Toyota New Vios/Mitsubishi Colt Plus of vergelijkbaar)
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • bijkomende kosten autohuur (zie bijgevoegd document)
 • excursies en entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Gala Hotel - Taipei
incl. ontbijt
Het Gala Hotel is gelegen aan een levendige straat met shoppingmalls en restaurants. De 150 kamers zijn comfortabel ingericht, hebben gratis internetverbinding en een dvd-speler. Voor het diner kunt u terecht in het Chinese Golden Pot Restaurant of het Golden Ear Restaurant met een grote variëteit aan gerechten. Op loopafstand bevindt zich een metrostation, waarmee u gemakkelijk de rest van Taipei kunt bereiken. De accommodatie beschikt over parkeergelegenheid. 

 

LeaLea Garden Hotels Sun Moon Lake buitenkant - LeaLea Garden Hotels Sun Moon Lake - Taiwan
The Richforest Hotel Sun Moon Lake - Sun Moon Lake
incl. ontbijt
Het unieke aan The Richforest Sun Moon Lake is de bijzondere locatie; direct aan Sun Moon Lake! Vanaf deze accommodatie hebt u dan ook een fantastisch uitzicht over het meer. Echter ook de stijl van de accommodatie is uniek; het gehele hotel is opgebouwd uit Chinees cipressen hout. Dit geeft de kamers een natuurlijke en warme uitstraling, uiteraard zijn ze ook van alle gemakken voorzien en beschikken de kamers over airconditioning en een ligbad. Vanwege de opbouw uit hout is er echter geen lift aanwezig en hebben de kamers geen balkon. In het hotel kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad met jacuzzi en sauna, het fitnesscentrum en huurfietsen. Parkeren kan op het terrein van het hotel. Veel bekende mensen, zoals ministers en ambassadeurs, gingen u voor!

Zenda Suites - Tainan
incl. ontbijt
Bent u op zoek naar een middenklasse hotel op loopafstand van het treinstation van Tainan? Kies dan voor Zenda Suites. Het hotel is gelegen naast de universiteit en de campus, en is daarmee gelegen in een levendige omgeving met veel restaurants, winkels en parkjes. Ook de bushalte voor de toeristenbus is op korte loopafstand te vinden. Alle 90 kamers hebben een internetverbinding, een kluisje en een badkamer met bad en/of douche. Verder beschikt het hotel over een eigen overdekte parkeerplaats waar u gratis uw huurauto kunt parkeren, een fitness centrum en wasvoorzieningen.

Foguangshan Guesthouse (Bamboo Garden Lodge) - Foguangshan
incl. ontbijt
Altijd al in een klooster willen slapen? Kies dan voor een overnachting in het slaapgedeelte van de Foguangshan Monastery; het grootste Boeddhistische klooster in Taiwan. Het comfort is beperkt maar het blijft een unieke ervaring. U heeft een eigen kamer met onder andere een televisie, een minibar, een badkamer met douche en airconditioning. Het vegetarische diner wordt op ecologische wijze door de monniken bereid. Tijdens uw verblijf leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme, bijgebracht door een monnik. Er zijn diverse ceremonies waaraan u mee kunt doen. U vindt de Foguangshan Monastery op ca. 45 minuten rijden ten noorden van Kaohsiung, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Rainbow Resort - Taitung
incl. ontbijt
Het Rainbow resort is een eenvoudig Chinees georiënteerd hotel, het ontbijt en diner buffet is daarom ook overwegend Chinees. De accommodatie beschikt over een zwembad en heetwaterbronnen, hier kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. Let op: een badmuts is vereist! De kamers zijn ruim en eenvoudig ingericht, uit de douche komt water uit de heetwaterbron. Parkeren kan op de ruime parkeerplaats voor het hotel. Nabij de accommodatie is het Zhihben Forest Area te vinden, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. Deze accommodatie is een prima optie voor één nacht.

Silks Place Hotel Taroko - Taroko
incl. ontbijt
Silks Place is het enige 5-sterren hotel in de Taroko kloof, gelegen aan het einde van de kloof in het kleine gehucht Tianxiang. Er hangt een ontspannen, gezellige en aangename sfeer; aandacht en service is erg belangrijk. De 160 kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen, de ‘retreat rooms’ zijn het ruimste en hebben een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. De accommodatie beschikt over eigen parkeergelegenheid, twee restaurants, een sauna, verwarmd binnenzwembad, spa en een recreation area voor baby’s en jonge en oudere kinderen. Op het dak vindt u een schitterend dakterras met yogaruimte, gym, zwembad, bioscoop, jacuzzi en tennisbanen. Verder worden er veel activiteiten georganiseerd, waaronder Traditional Aboriginal Dances, en kunt u mountainbikes huren. 

buiten - Triple Two Silom - Bangkok - Thailand
Triple Two Silom - Bangkok
Triple Two Silom is een van onze favoriete hotels in Bangkok. De ligging is goed (aan Silom Road), het is redelijk kleinschalig (75 kamers, 3 verdiepingen) en de kamers zijn erg modern / sfeervol ingericht. Er hangt een aangename sfeer in dit boutique hotel. Hierdoor heeft u niet het idee dat u in een stadshotel bent; ‘it feels like home’. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant en een buitenbar. Gasten van Triple Two Silom mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Narai Hotel. Hier vindt u o.a. een buitenzwembad.

bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Een leuke mix van de highlights in Taiwan met strandverblijf en de hoofdstad Bangkok in Thailand.
 • Taiwan verkent u per huurauto zodat u alle vrijheid ter plaatse heeft.
 • Speciaal is het verblijf in het (eenvoudige) Foguangshan klooster en het (luxe) Silks Place Hotel in de Taroko kloof.
 • Voor het strandverblijf in Thailand selecteren we een kleinschalig hotel in Hua Hin, ideaal gelegen op slechts drie uur rijden van Bangkok.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »