Menu

Familiereis Taiwan

Ontdek spelenderwijs het schitterende eiland Taiwan, mét uw kinderen! Tijdens deze familiereis maakt u op een interactieve manier als gezin kennis met Taiwan. U geniet van alle vrijheid, omdat u over een huurauto beschikt; zo kunt u uw eigen dag indelen. De reis begint in Taipei, waar u met een gondel de Taipei Zoo kunt bezoeken en 's avonds kunt struinen over de night markets (voor kinderen een waar feest!). Vervolgens rijdt u via Taichung, waar kinderen zelf vers fruit kunnen plukken, naar het culturele Tainan. Deze stad is leuk voor jong en oud! In Kenting is het tijd voor ontspanning aan het strand, maar is er in de omgeving ook voldoende te doen om er op uit te trekken. Via de prachtige East Coast Highway wordt de reis vervolgd naar de indrukwekkende Taroko kloof en verblijft u een paar nachten aan het mystieke Sun Moon Lake. De reis sluit u weer af in Taipei, waar u nog een laatste uitstapje maakt naar Yehliu, Jiufen, Shifen en Pingxi. 

Deze reis is ook met privéchauffeur te maken, dan geniet u van alle rust en comfort. De prijsindicatie voor vier personen, exclusief vliegreis, bedraagt tussen de:
 • € 3.000 - € 3.250 per persoon

Reisduur: 17 dagen

Taipei - Taichung - Tainan - Kenting - Taitung - Hualien - Taroko kloof - Sun Moon Lake - Taipei - Yehliu - Jiufen - Shifen - Pingxi

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Familiereis Taiwan inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Ontdek niet alleen de bekendste en mooiste plekjes van Taiwan, maar ook de highlights voor kinderen; een rit met een kabelbaan, een bezoek aan een pretpark, het plukken van vers fruit en het zelf oplaten van lampionnen.
 • Tijdens uw reis rijdt u zelfstandig rond met een huurauto, waardoor u alle vrijheid hebt om uw eigen dagindeling te bepalen. 
 • Als u met kinderen reist, kunt u rekenen op veel aandacht van de Taiwanezen!
 • U verblijft in kindvriendelijke hotels, vaak met entertainment. Voor uw rust en comfort, bevat de reis vaak meerdere overnachtingen op een plek.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

 - foto: Roselien van der Wielen
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei
Vandaag start uw familiereis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar uw hotel in de stad. En let goed op onderweg, want hier begint voor uw gezin de eerste kennismaking met het land!

Na aankomst in de accommodaties is de rest van de dag ter vrije besteding, zodat u en de kinderen kunnen bijkomen van de vliegreis. Wilt u er toch alvast op uit, breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een eerste dag in Taiwan kan niet beter beginnen!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Taipei
Vandaag gaat u Taipei verder ontdekken. De kinderen zullen het leuk vinden om een bezoek te brengen aan de Maokong Tea Garden; deze theevelden liggen hoog in de heuvels rondom Taipei. Maak een wandeling en probeer de Taiwanese sensatie 'Bubble Tea'; thee met melk en kleine Tapioca balletjes erin!

Vervolgens neemt u de gondel (met doorzichtige bodem!) voor spectaculaire vergezichten op Taipei. Het eindstation van de gondel is de Taipei Zoo, de grootste stadsdierentuin van Azië. Ga hier op zoek naar de reuzenpanda's of leer meer over de dieren in Taiwan. Durven de kinderen zelfs bij de slangen te gaan kijken?

In de avond brengt u een bezoek aan de Longshan tempel en aan de Hwashi avondmarkt, waar u heerlijke, verse fruitsapjes en lekker ijs kunt krijgen!
Dag 3 Taipei - Hsinchu - Taichung (ca. 170km)
Vandaag begint het avontuur; in de ochtend wordt de huurauto bij uw accommodatie afgeleverd! Vervolgens reist u in ca. 1,5 uur naar Hsinchu, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de attractieparken die deze stad rijk is.

Het Leofoo Village is een park met veel attracties, een dierentuin en zelfs een enorm waterpark. Vergeet dus niet uw zwemkleding aan te trekken/mee te nemen als u hier een stop wilt maken! U kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan 'Window of China'. Dit attractiepark biedt vooral veel actie en snelheid. In dit park zult u ook allerlei miniaturen van gebouwen aantreffen, vergelijkbaar met Madurodam.

Vervolgens reist u in ca. 1,5 uur verder naar Taichung, onderweg kunt u nog een wandeling maken door Beipu Old Street; in vroegere tijden was dit een heel belangrijk commercieel centrum, tegenwoordig kunt u in dit historisch dorpje de Hakka cultuur beleven en proeven. Na aankomst in Taichung checkt u in bij uw accommodatie en is de rest van de dag ter vrije besteding. 
Dag 4 Taichung
Dag ter vrije besteding. Een echte aanrader is een bezoek aan Xinfeng Farm, waar kinderen (en volwassenen natuurlijk ook!) zelf fruit mogen plukken. Eerst wordt er uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat, daarna kunt u zelf aan de gang gaan met de Jufeng druiven, sinaasappels en perziken.

Ook leuk is een bezoek aan 'Rainbow Village'; niet alleen kinderen zullen zich hier vermaken met de ware explosie aan kleuren, ook als fotografie-liefhebber kunt u hier uw hart ophalen. Dit dorp was ooit het onderkomen van veteranen, totdat de overheid besloot om het dorp plat te gooien. Mr. Huang was het er niet mee eens en begon zijn artistieke talenten los te laten op elk stukje muur dat hij kon vinden. Inmiddels is het dorp dan ook uitgegroeid tot een levensgrote gallerij en zijn de huizen gered van de ondergang.

Een leuke afsluiter van de dag is een bezoek aan Miyahara, gelegen nabij Taichung Station. Dit gebouw was ooit het grootste oogheelkundig ziekenhuis van Taichung, maar is na het vertrek van het ziekenhuis in vervallen staat achtergebleven. Totdat het bedrijf Dawn Cake het gebouw overkocht; het gebouw werd opgeknapt, compleet in Harry Potter stijl. De hoge plafonds en de houten meubels geven u het gevoel in Zweinstein te staan! Maar niet alleen het interieur zal u verbazen, ook de gigantische keuze uit meer dan vijftig smaken ijs (waarvan zo'n twintig smaken chocolade!) zal u betoveren. 

Noot: Xinfeng Farm is in september/oktober gesloten wegens onderhoud.
Dag 5 Taichung - Tainan
Vandaag vertrekt u uit Taichung, met als eindbestemming Tainan (ca. 2 uur rijden). Tainan is in het jaar 1624 door Nederlanders gesticht en is daarmee de oudste stad van het eiland. De Nederlanders hebben het hier in totaal zo'n 40 jaar voor het zeggen gehad, deze invloeden zijn nog zichtbaar in Fort Zeelandia en de Chihkan Tower (Fort Provintia). Later, tussen 1683 en 1885, functioneerde de stad als hoofdstad van Taiwan. Door deze lange voorgeschiedenis en de aanwezigheid van meer dan 200 tempels, is het niet vreemd dat de stad ook wel de 'tempelstad' en het 'Kyoto van Taiwan' wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld de Confucius Tempel en de Matsu Da Tianhou Tempel.

Ook leuk is een bezoek aan Ten Drum Culture Village; een verzameling oude warenhuizen, waar tegenwoordig een themapark met drumstellen is gevestigd. De oude suikerfabriek wordt 's avonds omgetoverd tot een groots podium voor optredens. Zijn de kinderen klaar voor showtime?
Dag 6 Tainan
Dag ter vrije besteding. Naast de vele tempels die Tainan rijk is, is de wijk Anping ook zeker een bezoek waard. In deze wijk, met talloze Nederlandse invloeden, kunt u zich gemakkelijk een aantal uren vermaken; neem een kijkje bij het 'Eternal Golden Castle', ga enkele honderden jaren terug in de tijd bij het Merchant House en proef lokale lekkernijen in de Yanping Old Street.

Wilt u nog wat natuur meepakken, bekijk dan de Sicao Green Tunnel; Taiwan's eerste kanaal, dat zo'n 200 jaar geleden is aangelegd. Vanaf een groot bamboevlot kijkt u uw ogen uit in deze mangrove!

Tip: Houdt u van vis? Ga dan 's avonds dineren in het Qin Pin Seafood Restaurant.
Dag 7 Tainan - Kenting (ca. 152km)
Vandaag vertrekt u uit Tainan, met als eindbestemming Kenting. Onderweg kunt u een stop maken in Meinong, een traditioneel Hakka dorp. Hier zijn nog veel tradities uit de Hakka cultuur bewaard gebleven; in combinatie met het rustieke landschap dat het dorp omringd, is dit de perfecte stop om kennis over Taiwan's oorspronkelijke bewoners op te doen.

Ook kunt u vandaag een bezoek brengen aan het Foguangshan klooster, dat in het jaar 1967 is gesticht door de meester Hsing Yun. Het is het grootste klooster van Taiwan en absoluut een bezoek waard. Wat meteen opvalt is het immens grote, gouden Boeddhabeeld dat hoog boven de verschillende pagodes uittorent. Verder vindt u hier diverse andere beelden, schrijnen, paviljoens en meditatieruimtes. Daarnaast hebt u nog de mogelijkheid het eiland Cijing te bezoeken, gelegen voor de kust van Kaohsiung. Dit eiland heeft een druk bezochte markt met allerlei lokaal eten en snuisterijen; leuk voor de kinderen! Ook heeft het eiland een paar mooie stranden.

Vervolgens rijdt u naar het zuidelijkste puntje van Taiwan: Kenting. Deze regio is met name bekend om de mooie stranden, welke onderdeel zijn van het Kenting National Park. Dit park omvat een gebied van ruim 30.000 hectare, deels land en deels zee. Onderweg kunt u alvast een stop maken bij drie highlights: Maobitou (Cat's Nose Cape), Uluanbi Lighthouse en Lungpan Park.

Tip: U kunt er voor kiezen om het Foguangshan klooster op eigen gelegenheid te bekijken, maar wij kunnen ook een rondleiding door een Engelssprekende monnik verzorgen. Zo leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme en maken de kinderen kennis met een échte monnik! Vraag er naar bij uw reisspecialist. 

Noot: Het is niet mogelijk is om zowel Meinong, Foguangshan als ook Cijing Island te bezoeken op één dag. Indien u wel alles wilt bezoeken en bekijken, raden wij een extra nacht in het Foguangshan klooster of in Kaohsiung aan.
Dag 8 Kenting
De komende dagen zijn ter vrije besteding in Kenting, de populairste badplaats van het land. De temperatuur in deze regio is vrijwel het gehele jaar aangenaam: tussen de 20°C en 35°C. Vandaag kunt u het Kenting National Park verder gaan verkennen; hier kunt u prachtige vogels spotten en u vindt er uitstekende duik- en snorkellocaties vanwege de vele koraalriffen. Ook surfen en het maken van boottochtjes behoren tot de mogelijkheden.

Gaat u liever ontspannen op het strand, terwijl de kinderen zich vermaken met het water en zand? Dan hebt u de keuze uit drie verschillende locaties: Baisha (bekend om het witte zandstrand), Nanwan (voor het beoefenen van watersport) en Little Bay (kleine baai, dichtbij het centrum). 

In de avond kunt u genieten van de avondmarkt die in Kenting elke avond tot leven komt. Vergeet vooral niet de verschillende hapjes van de eetstalletjes te proeven, voor de kinderen een hele belevenis!
Dag 9 Kenting
Dag ter vrije besteding in Kenting. Met de huurauto kunt u een prachtige roadtrip maken, langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eerst de oostkust met het Uluanbi Lighthouse en het 'Southern Most Point', om vervolgens door te rijden naar Longpan Park. U hebt hier een schitterend uitzicht over de oceaan! Daarna rijdt u dwars via het binnenland naar de westkust, waar u een bezoek kunt brengen aan het aquarium. Hier kunnen volwassenen en kinderen zich zeker zo'n 2-3 uur vermaken. Op de weg terug naar Kenting maakt u nog een stop bij Maobitou (Cat's Nose Cape) om de laatste restjes energie op te maken.
Dag 10 Kenting - Taitung (ca. 135km)
De reis gaat verder naar Taitung. De aanbevolen route gaat over wegnummer 199; één van de mooiste plattelandsroutes van Taiwan. De weg slingert zich over het eiland heen en eindigt aan zee; vanaf daar hebt u prachtige uitzichten over de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. Na aankomst in Taitung is de rest van de dag ter vrije besteding. 

Wilt u nog wat leuke activiteiten in Taitung en omgeving ondernemen, breng dan een bezoek aan bijvoorbeeld het Fushan Fish Reserve; vissen is hier verboden, dus de vissen zijn zeker niet bang voor mensen. Voor u het weet, komen ze aan uw voeten knabbelen! Vooral als u speciaal voer mee neemt uit de omringende winkeltjes. Ook leuk is een bezoek aan Xiaoyehliu. Bij dit bijzonder natuurverschijnsel kunnen de kinderen naar hartelust klimmen en klauteren over de meest vreemde rotsformaties. In Taitung zelf is ook veel te beleven. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het National Museum of Prehistory of bezoek het Taitung Seashore Park. Afgeschermd van auto's kunt u hier genieten van wandel- en fietsroutes. Op verschillende locaties kunt u hier fietsen huren. 's Avonds is alles mooi verlicht. 
Dag 11 Taitung - Hualien (ca. 170km)
Vandaag reist u over de schitterende East Coast Highway naar Hualien. Onderweg kunt u eventueel stoppen bij verschillende highlights, zoals Xiaoyeliu, Sanxiantai of Shitiping. Maar blijf ook goed uit uw raam kijken, want in de maanden juni tot september is het langs deze kust mogelijk om op diverse plaatsen walvissen te spotten! Het oosten van Taiwan is prachtig en kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven.

Voordat u in Hualien aankomst, kunt u nog een bezoek brengen aan de Guangfu suikerfabriek.  Deze tussen de suikerrietvelden gelegen suikerfabriek maakt de lekkerste lolly's en ijsjes! Wie vindt ze lekkerder, de ouders of de kinderen? Ook kunt u een stop maken bij Sin Kong Feng Leisure Farm, waar een hoop interactie met dieren kan plaatsvinden. Zo zijn er aaibare koeien en kalfjes, konijnen, zebra's, wasberen, geiten, herten en pony's. Er springen zelfs apen rond! 

Tip: Als de tijd het toelaat, kunt u actief bezig zijn tijdens uw reis! Huur op het strand van Hualien surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in deze omgeving!
Dag 12 Hualien
Dag ter vrije besteding. Een aanrader is het Hualien Farglory Ocean Park, een geweldig attractiepark voor kinderen. Er is een groot aanbod aan entertainment, zoals spectaculaire shows met dolfijnen en zeehonden en ook zijn er veel attracties te beleven. Zelfs de avontuurlijk aangelegde ouders zullen deze leuk vinden! U kunt zich enkele uren vermaken in dit park. U kunt de dag afsluiten aan het mooiste (kiezel)strand van Hualien, Qixingtan Beach, voor de nodige ontspanning en waterpret. 
Dag 13 Hualien - Taroko - Sun Moon Lake
De reis wordt vervolgd in de richting van Sun Moon Lake, gelegen in Centraal Taiwan. Het is een rit van ongeveer zes uur, maar al snel passeert u de fantastische Taroko kloof. Deze schitterende kloof is éé n van de hoogtepunten van Taiwan en zal de harten van jong en oud sneller doen kloppen. De weg door de Taroko kloof loopt door tunnels en langs ravijnen, watervallen en rivieren; de indrukwekkende kloof en de prachtige natuur zorgen voor een avontuur voor de hele familie! Langs de weg zijn verschillende stopplaatsen, waar u gemakkelijk de auto kunt parkeren en de benen kunt strekken.

Daarna vervolgt u uw reis naar het schilderachtige Sun Moon Lake. De weg ernaartoe is bochtig en heeft veel wegversmallingen waardoor u vaak niet harder dan 30km per uur kunt rijden. Een mooi hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) bereikt u op de Hehuanshan Pass, waar u zich op 3300 meter hoogte bevindt. Grote kans dat u hier boven de wolken zit! Sun Moon Lake is het grootste meer van Taiwan, gelegen op ca. 760 meter boven zeeniveau. Vroeger was dit meer het thuis van de Thao bevolkingsgroep, die deze omgeving als heilige grond beschouwde. De mystieke en rustgevende sfeer is nog steeds voelbaar, tevens dankzij de prachtig groene bergen op de achtergrond. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. 

Noot: van half December tot Maart kan er sprake zijn van sneeuwval op de Hehuanshan Pass, waardoor u genoodzaakt bent om met sneeuwkettingen te rijden. Wilt u dit liever niet, dan kunnen we de reisroute aanpassen om een rit over deze Pass te vermijden. 
Dag 14 Sun Moon Lake
Dag ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Bij het Shuishe Visitor Center zijn fietsen en (elektrische) scooters te huur. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid.
Dag 15 Sun Moon Lake - Taipei (ca. 240km)
Vandaag reist u in ca. vier uur terug naar Taipei. In de ochtend kunt u nog een bezoek brengen aan het Formosan Aboriginal Culture Village. Dit pretpark biedt leuke (water)attracties, maar leert u ook meer over de aboriginal cultuur van Taiwan. De attracties en het cultuurdorp zijn met elkaar verbonden via een kabelbaan, met fantastisch uitzicht op Sun Moon Lake en haar omgeving. Na aankomst in Taipei levert u de huurauto weer in bij uw accommodatie. 
Dag 16 Taipei - Yehliu - Jiufen - Shifen-Taipei
Op de laatste volledige dag in Taiwan maakt u nog een aantal leuke uitstapjes naar het noordelijkste puntje van Taiwan. Om 09:00 uur wordt u opgehaald in de lobby van uw hotel en naar het Yehliu Geopark gebracht. Deze kaap heeft door jarenlange blootstelling aan de elementen allerlei grillige vormen aangenomen, de bekendste hiervan is 'Queen's Head'. Daarna bezoekt u Jiufen, wat in de 19e eeuw een belangrijk goudmijn stadje was. Tegenwoordig staat deze regio met name bekend om de mooie uitzichten en de 'Jiufen Old Street'. Hier vindt u vele soorten streetfood en souvernirs. Ook maakt u een stop in 'Shifen Old Street' en mogen de kinderen aan het einde van de dag traditionele Taiwanese lampionnen oplaten. Een prachtige afsluiting van uw reis door Taiwan!

Noot: de beschreven excursie is inclusief, u kunt er ook voor kiezen om deze dag zelf vrij te besteden. 

Noot: in weekenden kan het in Jiufen en Shifen erg druk zijn, probeer uw bezoek aan deze highligts dan ook buiten het weekend te plannen. 
Dag 17 Taipei - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht hebt u mogelijk nog vrije tijd in Taipei. Daarna wordt u opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht, hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemnde airport transfers in Taipei per auto met privéchauffeur (Chineessprekend)
 • autohuur voor 13 dagen, categorie Luxgen U5 1.6AT
 • engelstalig GPS systeem
 • alle overnachtingen conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • optionele excursies en entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.000 - € 2.250
De genoemde prijsindicaties van onze familiereizen zijn gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar. Prijsindicaties zijn per persoon en kunnen afwijken bij andere gezinssamenstellingen en leeftijden van de kinderen.

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:
 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 11 jaar samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten. bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Howard Plaza Hotel Taipei - Taipei
incl. ontbijt
Dit 5-sterren hotel is gelegen op een toplocatie; in de chique wijk Taipei East. Zhongxiao East Road en vele shoppingmalls en restaurants bevinden zich op loopafstand en vanaf nabijgelegen metrostations Zhongxiao-Fuxing en Daan is ook de rest van Taipei gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is met name populair bij zakenreizigers, maar is zeker ook geschikt voor toeristen die op een centrale plek willen overnachten. Het Howard Plaza Hotel beschikt over 606 kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien biedt het hotel keuze uit zeven verschillende restaurants, allemaal onder toeziend oog van prijswinnende chefkoks! Het is één van de grootste hotels van Taipei en daarnaast het enige hotel in de stad met een buitenzwembad. Verder vindt u hier een sauna en een fitnesscentrum. Op het terrein is een parkeerplaats aanwezig. 

Evergreen Laurel Hotel Taichung - Taichung
incl. ontbijt
Het Evergreen Laurel Hotel Taichung is gelegen op een centraal punt in Taichung en is van alle gemakken voorzien. Naast verschillende restaurants is er ook een fitnesszaal, buitenzwembad en een spa aanwezig, daarnaast biedt het hotel mogelijkheden voor squash en tafeltennis. Voor kinderen is er een speciale speelkamer ingericht met ballenbak, educatief speelgoed en meer dan 100 boeken. De accommodatie is gemakkelijk per auto bereikbaar en biedt parkeerplaatsen in de parkeergarage van het hotel.

Zenda Suites - Tainan
incl. ontbijt
Bent u op zoek naar een middenklasse hotel op loopafstand van het treinstation van Tainan? Kies dan voor Zenda Suites. Het hotel is gelegen naast de universiteit en de campus, en is daarmee gelegen in een levendige omgeving met veel restaurants, winkels en parkjes. Ook de bushalte voor de toeristenbus is op korte loopafstand te vinden. Alle 90 kamers hebben een internetverbinding, een kluisje en een badkamer met bad en/of douche. Verder beschikt het hotel over een eigen overdekte parkeerplaats waar u gratis uw huurauto kunt parkeren, een fitness centrum en wasvoorzieningen.

Hotelday+ Kenting - Kenting
incl. ontbijt
Hotelday+ Kenting is gelegen aan de drukste straat van Kenting, met op loopafstand verschillende restaurants, winkels en supermarktjes. Overdag loopt u eenvoudig naar het strand van Kenting, in de avond kunt u de gezellige avondmarkt bezoeken. In de accommodatie zelf zijn ook bars te vinden en kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad van het hotel. De kamers zijn ruim en met de aanwezigheid van verschillende familiekamers heeft Hotelday+ Kenting ook aan families gedacht. 

Formosan Naruwan Hotel & Resort Taitung - Taitung
incl. ontbijt
Het 5-sterren Formosan Naruwan Hotel & Resort Taitung is absoluut een hotel van wereldklasse en dat is precies ook wat de accommodatie uitstraalt. Niet voor niets heet het hotel 'Naruwan', wat in de oorspronkelijke aboriginal taal niets anders betekent dan 'Welkom, hoe gaat het?'. De accommodatie is gebouwd in moderne bouwstijl, maar heeft ook gedacht aan authentieke kenmerken. Zo vertellen de vier pilaren bij de ingang van het hotel de geschiedenis van de verschillende aboriginal stammen Lu-Kai, Dao, Puyuma en Amis. En ook in het Naruwan theater in het hotel worden veel tradities behouden; elke avond wordt een show gegeven die meer inzicht geeft in de aboriginal kleding, dans en muziek. Naast het theater beschikt het hotel ook over vele andere faciliteiten, zoals een buitenzwembad, spa, fitnessruimte, Sega World (speelkamer met computerspellen), twee restaurants en een café. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, enkele kamers beschikken bovendien over een eigen 'outdour spa'. 

Hualien Farglory Hotel - Hualien
incl. ontbijt
Het luxueuze Farglory Hotel heeft een prachtlocatie: met aan de ene kant de bergen en aan de andere kant de oceaan, hebt u vanaf elk punt in dit hotel een schitterend vergezicht. Bovendien is de accommodatie gelegen nabij het Farglory Ocean Park, wat een bezoek aan dit pretpark gemakkelijk maakt. De accommodatie is gebouwd in Engels Victoriaanse bouwstijl en dat is ook terug te zien in de 400 hotelkamers. De faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken zijn een buitenzwembad, sauna, jacuzzi, fitnessruimte, speelkamer voor de kinderen en vijf luxe restaurants en bars. 

Einhan Resort - Sun Moon Lake
incl. ontbijt
Het Einhan Resort is gelegen in het centrum van Ita Thao, temidden van de vele winkeltjes en restaurants die het dorp rijk is. Op korte loopafstand bevindt zich het Sun Moon Lake en ook de kabelbaan is nabij gelegen. De accommodatie is gebouwd in Balinese en traditionele Thao stijl en beschikt over 101 kamers. Vanaf de accommodatie vertrekt een shuttle bus naar het Shuishe Visitor Center en er is eigen parkeergelegenheid in de parkeergarage. Vanaf de tiende verdieping hebt u een adembenemend uitzicht over het Sun Moon Lake en haar omringende bergen. 

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »