Menu

Taiwan

Veelgestelde vragen Taiwan

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Taiwan?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is voor Taiwan een paspoort vereist dat na afloop van de reis nog zes maanden geldig moet zijn. Bij aankomst krijgt u een stempel in het paspoort en deze is 90 dagen geldig. Als u langer dan 90 dagen in Taiwan wilt verblijven, is een visum vereist.



Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.



terug naar veelgestelde vragen Taiwan