Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Taiwan

Taitung

In het zuidoosten van Taiwan ligt de relatief jonge stad Taitung. Hoewel de stad niet als toeristische bestemming bekend staat, is het tóch een stad die veel te bieden heeft. Met haar ligging aan de Grote Oceaan, is Taitung een belangrijke ferryhaven naar de eilanden Lanyu (Orchid Island) en Green Island. Maar Taitung is ook de startplaats van vele prachtige fietstochten langs de oostkust van Taiwan. Niet alleen fietstochten van enkele dagen lang, maar ook voor korte fietstochten zoals bijvoorbeeld over de Mr. Brown Avenue.

Een ander prachtig natuurgebied is de East Valley Rift, gelegen ten noorden van Taitung. Het is een plattelandsgebied vol met rijstvelden en kilometers lange velden vol kleurrijke bloemen.

In de stad zelf is een bezoek aan het National Museum of Prehistory de moeite waard. Of bezoek het Taitung Seashore Park; afgeschermd van auto's kunt u hier genieten van wandel- en fietsroutes. 's Avonds is alles mooi verlicht!

Zelf een rondreis samenstellen naar Taitung? Neem vrijblijvend contact op met onze Taiwan specialist Roselien en bespreek de mogelijkheden.
Bekijk alle highlights en plaatsen in Taiwan