Menu

Taiwan

Reiservaringen Taiwan

Taiwan

Waanzinnig mooi land

13/05/2024 - Peter

Taiwan is een waanzinnig mooi land, we hebben genoten van cultuur, natuur en eten! En natuurlijk van alle aardige mensen.

lees meer
Taiwan

Echt fantastisch!

13/05/2024 - A + L

Het was echt fantastisch. Zo bijzonder! Er heerst een hele andere cultuur, natuur en mentaliteit dan in Europa. Alles was perfect geregeld door PANGEA Travel. En de reis was echt fantastisch.

 - foto: klantreactie
lees meer
Taiwan

Alweer zeer professioneel begeleid!

22/04/2024 - Ricardo en Marina

Ondanks de aardbeving en het gewijzigde reisplan, hebben we genoten van onze vakantie in Taiwan. Als je naar Taiwan reist, moet je zeker naar de Taroko Kloof gaan. De kracht van de natuur besliste er jammer genoeg anders over. Het aangeboden alternatief 'Tainan' heeft ons zeker ook bekoord. Taipei en Sun Moon Lake zijn ook aanraders om in het reisplan te steken. Al vanaf dag 1, bij het opstellen van onze rondreis door Taiwan, werden we ALWEER zeer professioneel begeleid door Luc!

lees meer
Taiwan

Fantastisch land

12/03/2024 - René en Marian

Fantastisch land met rustige en vriendelijke mensen.

lees meer
Taiwan

Ontzettend genoten van onze reis!

29/08/2023 - Rob en Edith

We zijn net een paar dagen terug van een heerlijke vakantie. We hebben ontzettend genoten van onze reis, het mooie land en de lieve mensen.

De autoverhuurder was prima: alles werd vlot en netjes afgehandeld, geen gezeur over extra verzekeringen etc. Het eerste vertrek vanuit de stad is het altijd spannend (even wennen aan het verkeer, alle stoplichten en de auto), maar dat ging prima.

De reisagent heeft ons tijdens de reis nog gebeld, met de mededeling dat we maar op enkele momenten de Taroko kloof in konden (vanwege de landslide van de dagen daarvoor). Erg fijn, want door dit telefoontje konden we er rekening mee houden en kwamen we precies om 12.00 uur bij de kloof aan. Later kwamen we andere toeristen tegen die hierdoor de kloof maar overgeslagen hadden. Door de juiste informatie konden wij toch naar deze prachtige plek.

We willen jullie ontzettend bedanken voor de prefecte organisatie van onze reis. Alles was super geregeld en echt zoals wij het wilden!

lees meer
Taiwan
rootsreis

We kijken er met veel plezier op terug

24/08/2023 - Familie Kooijman

We kijken met veel plezier terug op onze reis. Het was mooi om dit met ons gezin te doen.
Door een tyfoon werd ons reisschema veranderd. Dit was jammer, omdat we de oostkust moesten mijden voor onze veiligheid. Nadat we contact hebben gezocht met de reisagent ter plaatse is er een plan B opgesteld naar volle tevredenheid.

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Taiwan

Het overtrof onze verwachtingen!

06/07/2023 - Marjorieke en Anne de Groot

We hebben erg veel gehad aan jullie hulp bij het plannen van de overnachtingen en de tips om te bekijken
Taiwan is zo'n gevarieerd eiland dat het onze verwachtingen zelfs overtrof!

lees meer
Taiwan

Zeer tevreden over PANGEA Travel

13/06/2023 - Marga

Zeer goede reis. Mooie mix van grote steden en wat meer platteland en natuur. Ja, geen twijfel aan.. Ook een mix van hotels en traditionele onderkomens.

Algemeen zeer tevreden over Pangea Travel. Drieënhalf jaar contact gehad over deze reis, maar geen enkele wanklank gehoord. Rianne en nu laatste jaar Roselien, hartelijk dank voor alle inspanningen. 

lees meer
Taiwan

Wij hebben een erg fijne en leuke reis gehad!

15/05/2023 - Ron

Wij hebben een erg fijne en leuke reis gehad, waarbij alles prima geregeld was. Een paar kleine minpuntjes en een paar onduidelijkheden, maar dat heb je vaak in dit soort landen en reizen en dat hoort er natuurlijk ook bij.


Erg mooi land en super fijn om in rond te reizen. Voor de minder ervaren reizigers kan het zelf rondrijden een dingetje zijn, maar is toch nog goed te doen. Wat wel een beetje tegenviel is het slechte Engels dat de Taiwanezen spreken, zelfs in de hotels en op plekken waar toch echt wel niet-Chinees talige toeristen komen is het nog erg slecht. Maar gelukkig bestaat er Google translate en die helpt je zeker in dit soort landen om toch te kunnen communiceren en contact te maken.

lees meer
Taiwan

De reis voldeed meer dan 100% aan onze verwachtingen

26/05/2020 - Anoniem

Terwijl we al hooggespannen verwachtingen hadden over Taiwan, overtroffen het land en de geboden arrangementen deze met meer dan 100%. Wij bewonderen de flexibiliteit waarmee het programma werd uitgevoerd en onze gids stond voortdurend voor ons klaar, was uitstekend geïnformeerd en bijzonder mededeelzaam en behulpzaam.

lees meer
Taiwan

Lieve mensen en erg schoon

12/03/2020 - Ineke

Wij vonden het een geweldig land. Heerlijk met eigen auto en fijn dat wel alle hotels geboekt waren. Zo konden we relaxt reizen. Ook als twee vrouwen veilig om door heen te reizen.

lees meer
Taiwan

Zorgeloos en in een rustig tempo door heel gevarieerd Taiwan.

13/11/2019 - Anneke en Hans

Taiwan is een mooie vakantiebestemming met een oosterse cultuur, bijzondere stukken natuur en vooral ook vriendelijke mensen. De individuele rondreis met een huurauto is erg goed bevallen in een veilig en schoon land. Van hotel naar hotel ervaar je veel afwisseling tussen steden en natuur. Qua stad springt Taipei eruit (andere steden hebben geen mooie gebouwen, maar wel bijzondere plekken) maar qua natuur is er veel variatie met nationale parken, de stranden, de grote kloof en het meer in de bergen. Ook een dag in het grootste boeddhistische klooster van Taiwan was zeer bijzonder.

PANGEA had een prima reis samengesteld die voldeed aan onze wensen en de organisatie en informatie was ronduit TOP!!

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Taiwan

Afwisselend reizen door Taiwan

16/11/2017 - Doreen Albers
Het reizen in Taiwan vonden we erg afwisselend door steden,tempels, fietsen,wandelen, het heerlijke eten, leuke stad Taipei, maar vooral de mensen zijn zo ontzettend aardig.
lees meer
Taiwan

Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.

20/04/2016 - Wim & Carol

Op de kleine opmerkingen na zijn we bijzonder tevreden met de manier waarop alles is verlopen. Efficiënt, punctueel & vriendelijk.
Alle lof dus voor Pangea.

Wim & Carol

lees meer
Taiwan
rondreis

Wij hebben een super vakantie gehad.

15/12/2015 - Cor Ooms
Alles dat door Pangea Travel is geregeld, is ook perfect is uitgevoerd door Edison Travel ter plaatse.

Wij hebben een super vakantie gehad.
Klik op onderstaande link voor het hele reisverslag.
Reisverslag Taiwan
lees meer
Taiwan
rondreis

Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk

08/12/2015 - Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg
Alle onderdelen in Taiwan waren goed geregeld. Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk. De tour in Hongkong was ook prima!

Misschien de moeite waard om bij Hongkong het volgende te vermelden:
Een prachtige tuin (Nan Lian Garden) en klooster "Chi Lin Nunnery" zijn zeer de moeite waard om te bezoeken!! Gesitueerd vlakbij halte Diamond Hill.

lees meer
Taiwan
rondreis

Taiwan en Pangea zijn een goede combinatie!

02/12/2014 - Echtpaar te Diemen
Wij zijn via Pangea een kleine 3 weken door Taiwan getrokken en hebben genoten van de schitterende natuur en bijzonder vriendelijke, oprecht nieuwsgierige en behulpzame mensen!
Dat laatste is i.v.m. de vaak slechts Chinees sprekende mensen en dito menukaarten in bv een restaurant bijzonder prettig!Pangea heeft na een goede inventarisatie v.d. wensen een mooie route uitgestippeld en ons voorzien van goede, leuke accommodaties (hier zaten een aantal juweeltjes bij!) en opties voor wat ter plekke te doen.

Alles (hotels, auto, vluchten, excursies) was tot in de puntjes geregeld.

Taiwan en Pangea zijn een goede combinatie!
Dank voor de mooie vakantie
Echtpaar te Diemen

lees meer
Taiwan
rondreis

De reis voldeed meer dan aan de verwachtingen

27/09/2013 - Marcel Braak
De reis voldeed meer dan aan de verwachtingen. Dit betreft zowel de verzorging door PANGEA Travel, als de verzorging en accommodaties ter plaatse. Het was een lekker ontspannen vakantie waarbij we veel hebben gezien en ervaren. Taiwan is dan ook een aanrader. De welkom thuis kaart wordt als zeer attent ervaren. Ik zal bij een volgende reisplanning zeker weer PANGEA Travel opzoeken en jullie bij anderen aanbevelen.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Taiwan

De vakantie heeft al onze verwachtingen overtroffen!

10/05/2013 - Emil en Julia

De vakantie heeft al onze verwachtingen overtroffen!

Het klinkt erg cliché maar de ervaring met de mensen in Taiwan was fantastisch: vriendelijk/hulpvaardig, oprecht nieuwsgierig naar onze herkomst, niet plakkerig en geen gezeur over geld. Verdwalen in Taiwan is volgens ons niet mogelijk, desnoods word je naar je bestemming gebracht en wij voelden ons daardoor zeer welkom en veilig. Het programma was prima. De drukke highlights heeft gids Ruth afgewisseld met lokale bezienswaardigheden. Met de keuken hebben we op vele manieren kennis gemaakt en die is eveneens goed bevallen. Dankzij Ruth hebben we lokale specialiteiten kunnen proeven in kleine eettentjes waar je als toerist zelf niet zomaar komt.

Bedankt voor de organisatie! We zijn zeer tevreden klanten! Ik hoop dat jullie ook aan de lokaal agent willen doorgeven dat wij zeer, zeer tevreden zijn over de organisatie en gids/chauffeur Ruth. Een zeer betrokken mens en uitstekend chauffeur!

lees meer
Taiwan

Goed georganiseerd

08/01/2013 - Pieter en Marita Peeters
Goede vakantie gehad, goed georganiseerd met afwisselende slaapplekken. Algemene indruk van pangea is goed en voor volgende vakanties zullen we zeker weer op jullie site kijken. Groetjes Pieter en Marita Peeters
lees meer
Taiwan

Prachtige vakantie in Hong Kong en Taiwan!

08/01/2013 - Valerie Meuser en Marc Loeys
We hebben een prachtige vakantie in Hong Kong en Taiwan achter de rug. Pangea Travel heeft ons hierbij heel goed geholpen. Van bij het begin tot het einde werd alles uitstekend opgevolgd door Floor en Marloes. Ook al verliep al het contact louter via internet en telefoon, toch was er steeds de menselijke touch. We kregen een service die we nooit eerder gekregen hebben via een internetboeking. Ook ter plaatse was onze contactpersoon Paul (Edison Travel) bijzonder behulpzaam. Eind dit jaar reizen we naar Zuid-Afrika. We zullen hiervoor zeker opnieuw beroep doen op Pangea Travel. Wij kunnen Pangea Travel dan ook aan iedereen aanbevelen.
lees meer