Menu

Taiwan

Reiservaringen Taiwan

Taiwan

Zorgeloos en in een rustig tempo door heel gevarieerd Taiwan.

13/11/2019 - Anneke en Hans

Taiwan is een mooie vakantiebestemming met een oosterse cultuur, bijzondere stukken natuur en vooral ook vriendelijke mensen. De individuele rondreis met een huurauto is erg goed bevallen in een veilig en schoon land. Van hotel naar hotel ervaar je veel afwisseling tussen steden en natuur. Qua stad springt Taipei eruit (andere steden hebben geen mooie gebouwen, maar wel bijzondere plekken) maar qua natuur is er veel variatie met nationale parken, de stranden, de grote kloof en het meer in de bergen. Ook een dag in het grootste boeddhistische klooster van Taiwan was zeer bijzonder.

PANGEA had een prima reis samengesteld die voldeed aan onze wensen en de organisatie en informatie was ronduit TOP!!

lees meer
Taiwan

Afwisselend reizen door Taiwan

16/11/2017 - Doreen Albers
Het reizen in Taiwan vonden we erg afwisselend door steden,tempels, fietsen,wandelen, het heerlijke eten, leuke stad Taipei, maar vooral de mensen zijn zo ontzettend aardig.
lees meer
Taiwan

Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.

20/04/2016 - Wim & Carol

Op de kleine opmerkingen na zijn we bijzonder tevreden met de manier waarop alles is verlopen. Efficiënt, punctueel & vriendelijk.
Alle lof dus voor Pangea.

Wim & Carol

lees meer
Taiwan
rondreis

Wij hebben een super vakantie gehad.

15/12/2015 - Cor Ooms
Alles dat door Pangea Travel is geregeld, is ook perfect is uitgevoerd door Edison Travel ter plaatse.

Wij hebben een super vakantie gehad.
Klik op onderstaande link voor het hele reisverslag.
Reisverslag Taiwan
lees meer
Taiwan
rondreis

Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk

08/12/2015 - Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg
Alle onderdelen in Taiwan waren goed geregeld. Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk. De tour in Hongkong was ook prima!

Misschien de moeite waard om bij Hongkong het volgende te vermelden:
Een prachtige tuin (Nan Lian Garden) en klooster "Chi Lin Nunnery" zijn zeer de moeite waard om te bezoeken!! Gesitueerd vlakbij halte Diamond Hill.

lees meer
Taiwan
rondreis

Taiwan en Pangea zijn een goede combinatie!

02/12/2014 - Echtpaar te Diemen
Wij zijn via Pangea een kleine 3 weken door Taiwan getrokken en hebben genoten van de schitterende natuur en bijzonder vriendelijke, oprecht nieuwsgierige en behulpzame mensen!
Dat laatste is i.v.m. de vaak slechts Chinees sprekende mensen en dito menukaarten in bv een restaurant bijzonder prettig!Pangea heeft na een goede inventarisatie v.d. wensen een mooie route uitgestippeld en ons voorzien van goede, leuke accommodaties (hier zaten een aantal juweeltjes bij!) en opties voor wat ter plekke te doen.

Alles (hotels, auto, vluchten, excursies) was tot in de puntjes geregeld.

Taiwan en Pangea zijn een goede combinatie!
Dank voor de mooie vakantie
Echtpaar te Diemen

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Taiwan
rondreis

De reis voldeed meer dan aan de verwachtingen

27/09/2013 - Marcel Braak
De reis voldeed meer dan aan de verwachtingen. Dit betreft zowel de verzorging door PANGEA Travel, als de verzorging en accommodaties ter plaatse. Het was een lekker ontspannen vakantie waarbij we veel hebben gezien en ervaren. Taiwan is dan ook een aanrader. De welkom thuis kaart wordt als zeer attent ervaren. Ik zal bij een volgende reisplanning zeker weer PANGEA Travel opzoeken en jullie bij anderen aanbevelen.
lees meer
Taiwan

De vakantie heeft al onze verwachtingen overtroffen!

10/05/2013 - Emil en Julia

De vakantie heeft al onze verwachtingen overtroffen!

Het klinkt erg cliché maar de ervaring met de mensen in Taiwan was fantastisch: vriendelijk/hulpvaardig, oprecht nieuwsgierig naar onze herkomst, niet plakkerig en geen gezeur over geld. Verdwalen in Taiwan is volgens ons niet mogelijk, desnoods word je naar je bestemming gebracht en wij voelden ons daardoor zeer welkom en veilig. Het programma was prima. De drukke highlights heeft gids Ruth afgewisseld met lokale bezienswaardigheden. Met de keuken hebben we op vele manieren kennis gemaakt en die is eveneens goed bevallen. Dankzij Ruth hebben we lokale specialiteiten kunnen proeven in kleine eettentjes waar je als toerist zelf niet zomaar komt.

Bedankt voor de organisatie! We zijn zeer tevreden klanten! Ik hoop dat jullie ook aan de lokaal agent willen doorgeven dat wij zeer, zeer tevreden zijn over de organisatie en gids/chauffeur Ruth. Een zeer betrokken mens en uitstekend chauffeur!

lees meer
Taiwan

Goed georganiseerd

08/01/2013 - Pieter en Marita Peeters
Goede vakantie gehad, goed georganiseerd met afwisselende slaapplekken. Algemene indruk van pangea is goed en voor volgende vakanties zullen we zeker weer op jullie site kijken. Groetjes Pieter en Marita Peeters
lees meer
Taiwan

Prachtige vakantie in Hong Kong en Taiwan!

08/01/2013 - Valerie Meuser en Marc Loeys
We hebben een prachtige vakantie in Hong Kong en Taiwan achter de rug. Pangea Travel heeft ons hierbij heel goed geholpen. Van bij het begin tot het einde werd alles uitstekend opgevolgd door Floor en Marloes. Ook al verliep al het contact louter via internet en telefoon, toch was er steeds de menselijke touch. We kregen een service die we nooit eerder gekregen hebben via een internetboeking. Ook ter plaatse was onze contactpersoon Paul (Edison Travel) bijzonder behulpzaam. Eind dit jaar reizen we naar Zuid-Afrika. We zullen hiervoor zeker opnieuw beroep doen op Pangea Travel. Wij kunnen Pangea Travel dan ook aan iedereen aanbevelen.
lees meer