Menu

Rondreizen Taiwan

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen in Taiwan. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodaties tot luxe hotels en zelfs in een klooster. 
Tijdens een Taiwan rondreis wordt u zowel tijdens de transfers als ook tijdens de excursies begeleidt door een privéchauffeur. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de chauffeur wel bereikbaar, maar niet bij u; zo kunt u met uw eigen gezelschap genieten van uw reis. Optioneel kunt u kiezen voor begeleiding door een lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur niet altijd vloeiend Engels spreekt. In Taiwan zijn de afstanden goed per auto te bereizen. Enkele trajecten kunt u ook per trein bereizen.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Taiwan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.