Menu

Rootsreis Taiwan

Elke reis is anders en dat geldt al helemaal voor zoiets bijzonders als rootsreizen. En daarom luisteren wij goed naar jullie voorkeuren, om deze persoonlijke reis af te stemmen op jullie reiswensen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om het tehuis en de omgeving te bezoeken, maar ook wordt er tijd vrij gehouden om de hoogtepunten van Taiwan te zien. Zo kunnen jullie samen de sfeer van het land proeven én krijgen jullie een beter beeld van het geboorteland van jullie kind. Benieuwd naar hoe zo’n reisplan er voor jullie uit zal komen te zien? Bekijk onze voorbeeldreis hieronder en neem contact met ons op!

LET OP: onderstaand reisplan is gebaseerd op zelf rijden met een huurauto. Zo ervaren jullie alle vrijheid om te gaan en te staan waar jullie willen. Rijden jullie liever niet zelf? Dan kunnen we een chauffeur voor jullie regelen, die jullie overal naar toe brengt en tevens als tolk zal functioneren tijdens het bezoek aan het tehuis.

 

Reisduur: 16 dagen

Taipei - Yilan - Taroko kloof - Hualien - Taitung - Kenting - Tainan - Sun Moon Lake - Taichung

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Rootsreis Taiwan inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Voor gezinnen met geadopteerde kinderen uit Taiwan is dit een leuk programma voor een eerste terugkeer naar hun geboortegrond.
 • Naast de highlights van Taiwan is er voldoende tijd om meer te weten te komen over hun 'roots'.
 • In Kenting kunnen jullie ontspannen aan het strand, zodat jullie alle indrukken rustig kunnen verwerken.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Avondmarkt in Raohe Street in Taipei - Taiwan - foto: Canva
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) – Taipei
Vandaag start jullie reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar het hotel in de stad. En let goed op onderweg, want hier begint jullie eerste kennismaking met het land!

Na aankomst in de accommodatie is de rest van de dag ter vrije besteding, zodat jullie kunnen bijkomen van de vliegreis. Willen jullie er toch alvast op uit, breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes tussen de locals. Een eerste dag in Taiwan kan niet beter beginnen!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook jullie internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Taipei
Dag ter vrije besteding.

De eyecatcher van de stad is natuurlijk de 508 meter hoge Taipei 101; voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift jullie naar de 89e verdieping. Als het weer een beetje meewerkt, heb je vanaf hier een fantastisch uitzicht over de stad! Bijzonder aan dit gebouw is ook de 'damper' (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo'n anderhalve meter bewegen. Ook vind je in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven naar familie thuis te posten!

Overige 'must sees' in Taipei zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-Shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het gigantische museum bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruim 600.000 antieke kunstschatten. 

Shoppen kun je het beste in de wijk Ximending doen. Vooral als 's avonds de verlichting aangaat, komt het hier tot leven en hoeven jullie niet ver te zoeken voor dat ene leuke restaurantje tussen de lokale bevolking. 

Tip: vinden jullie het niet erg om te moeten wachten voor jullie eten? Ga dan naar het Din Thai Fung restaurant in de Taipei 101. De wachttijd is hier minimaal 30 minuten, maar de heerlijke dumplings zijn van absolute wereldklasse!
Dag 3 Taipei
Dag ter vrije besteding.

Willen jullie Taipei van bovenaf bekijken? Beklim dan in 30 minuten de Elephant Mountain (Xiangshan) voor een weids uitzicht over de stad én de Taipei 101. Of reis met de metro naar Taipei Zoo en wandel naar de Maokong Gondola Taipei Zoo, waar je in de Maokong Gondel (op maandag gesloten) stapt. Tijdens de 30 minuten durende rit leggen jullie een 4 kilometer lange tocht per kabelbaan af en kunnen jullie genieten van het spectaculaire uitzicht over Taipei en haar omgeving. Onderweg kunnen jullie uitstappen bij Taipei Zoo, Zhinan Temple (aanrader!) en het eindpunt Maokong, gelegen hoog in de heuvels.

Maokong staat bekend als epicentrum van Taiwanese thee, hier vind je dan ook eindeloze theevelden en winkeltjes waar je thee kunt proeven. En vergeet dat niet te doen: want hier in Maokong groeit de ‘Oolong’ thee, één van de beste theesoorten die er bestaat. Maak een wandeling en probeer de Taiwanese sensatie bubble tea; thee met melk, gedronken door grote rietjes, met gomballetjes erin!

Noot: de Maokong Gondel is ook onder Taiwanezen zeer populair. Probeer dan ook de gondel tijdens weekenden te vermijden en doordeweeks een ritje te maken.
Dag 4 Taipei – Yilan (ca. 64km)
In de ochtend wordt de huurauto afgeleverd bij jullie accommodatie en dan gaat het beginnen: jullie selfdrive door Taiwan!

In ca. één uur rijden jullie naar de eerste bestemming van deze reis: Yilan. Yilan staat bekend om haar vele theeplantages, waarvan velen te bezoeken zijn. Ook hier kun je hier een mooie fietstocht maken; de Dongshan River Cycling Road. Deze volgt een gedeelte van de Dongshan River en laat jullie kennismaken met het platteland en de kleine dorpjes van Yilan.
Dag 5 Yilan
Dag ter vrije besteding. 

Vandaag kunnen jullie op eigen gelegenheid Yilan leren kennen. Maak een ontspannen boottocht over de Dongshan River of bezoek de Wufengchi waterval: een paradijs voor natuur- en wandelliefhebbers! Zijn jullie meer geïnteresseerd in de cultuur van deze omgeving? Neem dan een kijkje in het Yilan National Center for Traditional Arts of het Lan Yang Museum. En ook een wandeling door het historische Toucheng Old Street is dan een absolute aanrader.
Dag 6 Yilan – Taroko (ca. 85km)
Na het ontbijt reizen jullie in ongeveer twee uur verder naar de Taroko kloof. Deze 19 kilometer lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van zo'n 92.000 hectare.
 
De weg door de kloof biedt verschillende bezienswaardigheden, waar jullie gemakkelijk een stop kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld de Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns, Xiangde Tempel en de Eternal Spring Shrine. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen; er zijn diverse wandelingen uitgestippeld. Een 'must' is de Shakadang Trail. Deze route van ca. drie uur (4,5 kilometer) biedt prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen.
Dag 7 Taroko – Hualien (ca. 30km)
Indien gewenst, kunnen jullie in de ochtend nog een wandeling maken in de Taroko kloof. Daarna wordt de reis vervolgd naar Hualien, een korte rit van ongeveer 30 minuten. 

Hualien is gelegen aan de Oostkust en behoort tot Qixingtan Scenic Area. Hier vind je kiezelstrand en prachtige uitzichten op de oceaan en de bergen. Een geweldige plek voor een wandeling of om te genieten van de zonsondergang!

Ook een bezoek aan het Hualien Ocean Park is een aanrader. Dit educatief uitje voor het gehele gezin laat jullie alles ontdekken over mariene ecologie.

Vanavond kunnen jullie de levendige avondmarkt van Hualien bezoeken. Proef lekkernijen, koop wat leuke souvenirs en ga op in het leven van de locals. Maar ga ook op tijd naar bed! Want morgen staat jullie een bijzondere dag te wachten.
Dag 8 Hualien
Dag ter vrije besteding. 

En vandaag gaat het gebeuren! Vandaag gaan jullie terug naar de roots van jullie kind. Samen nemen jullie een kijkje in het tehuis, voor een rondleiding en misschien wel een ‘kijkje achter de schermen’. Afhankelijk van het tehuis ontmoeten jullie de directie of de verzorgers. 

Verder is er vandaag ook nog voldoende tijd om de vindplaats te bezoeken en om de omgeving beter te leren kennen. Omdat jullie beschikken over een eigen huurauto, bepalen jullie zelf het programma! Zo kunnen jullie stoppen waar en wanneer jullie willen.
Dag 9 Hualien – Taitung (ca. 170km)
Vandaag staat een bijzondere route op de planning: jullie maken verder kennis met de Oostkust van Taiwan! De Oostkust staat bekend om haar ruige rotslandschap, met hoge kliffen die van hoog in de lucht naar ver beneden in zee lijken te storten. Dit gebied heet dan ook niet voor niets de 'East Coast National Scenic Area'. Highway 11 loopt pal langs de kust en zorgt ervoor dat jullie continue een waanzinnig uitzicht hebben over het water en die gigantische rotsen.

Het allermooiste uitzicht over de East Coast hebben jullie bij Baqi Gazebo, waar een groot uitkijkplatform is gebouwd. Geniet van het uitzicht, terwijl je wellicht wat lekkers koopt bij de straatverkopers. Maar bewaar ook een beetje van jullie honger tot in Shitiping, waar de verse vis vanuit de vissershaven direct op uw bord terecht komt. Verser gaan jullie het niet vinden!

Zijn jullie toe aan een wandeling? Volg dan de Dashibishan Trail, daarvoor heb je wel een goede conditie nodig. Beklim alle traptreden en de oceaan strekt zich voor jullie uit; gelukkig is er een paviljoen waar je op adem kunt komen en kunt genieten van het prachtige uitzicht. Om nog dichter tot de oceaan te komen, kunnen jullie een wandeling over de Qinbuzhizi Sky Trail maken. Dit wandelpad werd vroeger vaak door de lokale bevolking gebruikt, om te voet van het ene dorp naar het andere te komen. Tegenwoordig is het wandelpad een stuk veiliger, maar het adembenemende uitzicht over de oceaan is nog steeds even verbluffend!

Zijn jullie nog niet uitgewandeld, beklim dan de achtbogen-brug van Sanxiantai. Maak hier een wandeling over het koraaleiland dat ooit met het vasteland verbonden was; de schitterende wandeling naar de vuurtoren en terug duurt zo'n twee uur.

De dag kunnen jullie afsluiten met een bezoek aan Xiaoyehliu. Dit bijzondere natuurverschijnsel staat bekend om haar indrukwekkende kustlijn met hoge kliffen en grillige rotsen. Sommige van deze rotsformaties hebben bijnamen, zoals de ‘Schoenen van de keizerin’. Is de fantasie van jullie gezin groot genoeg?

Noot: jullie kunt er ook voor kiezen om, in plaats van over Highway 11, over Highway 9 te reizen. Deze weg voert jullie door East Rift Valley; een lange, smalle kloof die wordt gekenmerkt door een prachtig berglandschap. Deze snelweg wordt dan ook niet voor niets de 'groene snelweg' genoemd. Neem vooral deze weg als jullie graag actief bezig zijn en maak onderweg verschillende stops om te fietsen (Liyu Lake, Mr. Brown Avenue, Guanshan) en wandelen (Nan’an waterval).
Dag 10 Taitung
Dag ter vrije besteding. 

Bezoek bijvoorbeeld het Railway Art Village. Dit was vroeger het treinstation van Taitung, maar door de groei van het aantal reizigers werd dit station te klein. Uitbreiden was niet mogelijk en dus werd het nieuwe station buiten het centrum herbouwd. Om ervoor te zorgen dat de geschiedenis van dit oorspronkelijke station niet verloren zou gaan, is het oude station omgetoverd tot Art Village. Spoorweg- en fotografieliefhebbers moeten hier zeker een kijkje gaan nemen!

Ook leuk is een bezoek aan Taitung Seashore Park. Afgeschermd van auto’s kunnen jullie hier genieten van verschillende wandel- en fietsroutes. Op meerdere locaties zijn fietsen te huur. 's Avonds is alles mooi verlicht!

Een andere aanrader in de avond is de Taitung Night Market, waar heerlijke Taiwanese specialiteiten verkrijgbaar zijn. Zowel zoetigheden als ook vele soorten fruit, dit is 's avonds 'the place to be'!
Dag 11 Taitung – Kenting (ca. 124km)
Na het ontbijt wordt de reis vervolgd naar het zuidelijkste puntje van Taiwan: Kenting. Deze regio is met name bekend om haar mooie stranden, welke onderdeel zijn van het Kenting National Park. Dit park omvat een gebied van ruim 30.000 hectare, deels land en deels zee. 

Kenting is de populairste badplaats van Taiwan en dat komt mede door het klimaat. De temperatuur in deze regio is vrijwel het gehele jaar aangenaam: tussen de 20°C en 35°C. Prima temperaturen om op het strand te vertoeven! Jullie hebben de keuze uit drie verschillende locaties: Baisha (bekend om het witte zandstrand), Nanwan (voor het beoefenen van watersport) en Little Bay (kleine baai, dichtbij het centrum).
Dag 12 Kenting
Dag ter vrije besteding.

Verken bijvoorbeeld het Kenting National Park; hier kun je prachtige vogels spotten en je vindt er uitstekende duik- en snorkellocaties vanwege de vele koraalriffen. Ook surfen en het maken van boottochtjes behoren tot de mogelijkheden.

Gaan jullie er liever met de huurauto op uit? Maak dan een prachtige roadtrip langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eerst de oostkust met het Uluanbi Lighthouse en het 'Southern Most Point', om vervolgens door te rijden naar Longpan Park. Het uitzicht over de oceaan is hier fantastisch! Daarna rijden jullie dwars via het binnenland naar de westkust, waar jullie een bezoek kunnen brengen aan het aquarium. Hier kan het gehele gezin zich zeker zo'n 2-3 uur vermaken. Op de weg terug naar Kenting maken jullie nog een stop bij Maobitou (Cat's Nose Cape).

In de avond kunnen jullie genieten van de avondmarkt die in Kenting elke avond tot leven komt. Vergeet vooral niet de verschillende hapjes van de eetstalletjes te proeven!
Dag 13 Kenting – Tainan (ca. 165km)
Vandaag wordt de reis vervolgd naar Tainan, maar het is aan te raden om eerst een stop te maken bij het Boeddhistische Foguangshan klooster. 

Dit klooster, in het jaar 1967 gesticht door de meester Hsing Yun, is het grootste klooster van Taiwan en absoluut een bezoek waard! Wat meteen opvalt is het immens grote, gouden Boeddhabeeld dat hoog boven de verschillende pagodes uittorent. Verder vind je hier diverse andere beelden, schrijnen, paviljoens en meditatieruimtes.

Vervolgens reizen jullie verder naar de eindbestemming van vandaag: Tainan. Tainan is in het jaar 1624 door de Nederlanders gesticht en is daarmee de oudste stad van het eiland. De Nederlanders hebben het hier in totaal zo'n 40 jaar voor het zeggen gehad, deze invloeden zijn nog zichtbaar in Fort Zeelandia en de Chihkan Tower (Fort Provintia). Later, tussen 1683 en 1885, functioneerde de stad als hoofdstad van Taiwan. Door deze lange voorgeschiedenis en de aanwezigheid van meer dan 200 tempels, is het niet vreemd dat de stad ook wel de 'tempelstad' en het 'Kyoto van Taiwan' wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld de Confucius Tempel en de Matsu Da Tianhou Tempel.
Dag 14 Tainan
Dag ter vrije besteding.

Naast de vele tempels die Tainan rijk is, is de wijk Anping ook zeker een bezoek waard. In deze wijk, met talloze Nederlandse invloeden, kunnen jullie je gemakkelijk een aantal uren vermaken; neem een kijkje bij het 'Eternal Golden Castle', ga enkele honderden jaren terug in de tijd bij het Merchant House en proef lokale lekkernijen in de Yanping Old Street.

Willen jullie nog wat natuur meepakken, bekijk dan de Sicao Green Tunnel; Taiwan's eerste kanaal, dat zo'n 200 jaar geleden is aangelegd. Vanaf een groot bamboevlot kijken jullie je ogen uit in deze mangrove!

Tip: Houden jullie van vis? Ga dan 's avonds dineren in het Qin Pin Seafood Restaurant.
Dag 15 Tainan – Sun Moon Lake – Taichung
Na het ontbijt gaat de reis verder naar het schilderachtige Sun Moon Lake, gelegen in centraal Taiwan. 

Sun Moon Lake is het grootste meer van Taiwan, gelegen op ca.760 meter boven zeeniveau. Vroeger was dit meer het thuis van de Thao bevolkingsgroep, die deze omgeving als heilige grond beschouwde. De mystieke en rustgevende sfeer is nog steeds voelbaar, tevens dankzij de prachtig groene bergen op de achtergrond. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per huurauto gemakkelijk te bereiken. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden om even de benen te strekken. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Onderweg zijn ook voldoende mogelijkheden om te relaxen aan de oevers van het meer.

Na het bezoek aan Sun Moon Lake rijden jullie verder naar Taichung. 

In Taichung is een bezoek aan Miyahara, gelegen nabij Taichung Station, een echte aanrader. Dit gebouw was ooit het grootste oogheelkundig ziekenhuis van Taichung, maar is na het vertrek van het ziekenhuis in vervallen staat achtergebleven. Totdat het bedrijf Dawn Cake het gebouw overkocht; het gebouw werd opgeknapt, compleet in Harry Potter stijl! De hoge plafonds en de houten meubels geven je het gevoel in Zweinstein te staan! Maar niet alleen het interieur zal jullie verbazen, ook de gigantische keuze uit meer dan vijftig smaken ijs (waarvan zo'n twintig smaken chocolade!) zal jullie betoveren. 

Ook leuk is een bezoek aan 'Rainbow Village'; fotografie-liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Dit dorp was ooit het onderkomen van veteranen, totdat de overheid besloot om het dorp plat te gooien. Mr. Huang was het er niet mee eens en begon zijn artistieke talenten los te laten op elk stukje muur dat hij kon vinden. Inmiddels is het dorp dan ook uitgegroeid tot een levensgrote galerij en zijn de huizen gered van de ondergang.
Dag 16 Taichung – Taoyuan – (vliegreis op eigen gelegenheid)
De laatste dag van jullie reis is aangebroken! Afhankelijk van jullie vlucht, hebben jullie nog tijd ter vrije besteding in Taichung. 

Op tijd rijden jullie naar Taoyuan HSR Station, waar jullie de huurauto inlveren. Vervolgens reizen jullie op eigen gelegenheid (ca. 15 minuten per trein, metro of taxi) naar de luchthaven. Hier eindigt jullie reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook jullie internationale vlucht verzorgen.

Noot: uiteraard is het ook mogelijk om nog één nacht in Taipei te verblijven en de volgende dag terug te vliegen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • airport transfers per auto met privéchauffeur
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur (Engelssprekend)
  • treinreis Taipei - Tainan (High Speed Train)
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • niet genoemde excursies
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.500 - € 3.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Sonnien Hotel - Taipei
Het Sonnien Hotel in Taipei, ooit opgericht door drie broers, heeft maar één doel: het gevoel geven van een 'Home away from Home'. Gasten worden behandeld als familie, zodat u zich thuisvoelt en kunt genieten van uw verblijf. Zo zult u wakker worden in één van de 89 kamers, allemaal ingericht met warme kleuren. Zodra u het hotel uitwandelt, loopt u over de groene boulevard, temidden van de 'urban jungle' van Taipei. Het is slechts 5 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation, waarmee u gemakkelijk de hoogtepunten van de stad kunt verkennen. Naar het treinstation is het maar twee haltes met de metro! Wilt u aan het einde van de dag ontspannen en uitrusten van alle sightseeing, neem dan plaats in de J3 Bar van het hotel. De barmannen hier staan bekend om hun creatieve exotische cocktails en alcoholvrije drankjes!

Loherb Yilan Villa - YIlan
Loherb Villa is gelegen in het hart van Yilan, omgeven door een prachtig landschap vol rijstterrassen en moerasland. In deze accommodatie draait alles om gezond leven: van de lucht die wordt ingeademd tot de natuur waar we in leven en de dingen die we eten. Het is dan ook niet vreemd dat deze accommodatie bekend staat om haar gezonde en voedzame voeding en haar milieuvriendelijke gebouw. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, met grote raampartijen om de natuur naar binnen te halen. 

 

Taroko Village Hotel - Taroko
Het Taroko Village Hotel is gelegen midden in de Taroko kloof, nabij het plaatsje Buluowan. De locatie van dit hotel is schitterend te noemen; hoog boven de kloof, verscholen tussen de bergtoppen, op korte rijafstand van de hoogtepunten van Taroko. Er is een parkeerplaats op het terrein aanwezig. Het terrein bestaat verder uit een grote tuin, met daarin 37 houten bungalows. De kamers zijn klein en eenvoudig, maar wel schoon en gezellig. Het is het eerste hotel dat in de kloof is geopend en dat ziet u terug in de inrichting; alles is in Aboriginal stijl gebouwd en gedecoreerd en er wordt elke avond een traditionele show uitgevoerd met dans, liederen en klederdracht. Het personeel is zeer goed op de hoogte van de historie van deze plek en kan dan ook veel informatie geven over de Aboriginals en de verschillende hike-routes in de omgeving.

Lakeshore Hotel Hualien
Van deze accommodatie is geen beschrijving beschikbaar.

Hoya Resort Hotel Taitung
Van deze accommodatie is geen beschrijving beschikbaar.

Fullon Poshtel Kending - Kenting
Het Fullon Poshtel Kending (voorheen A.MAZ.INN Kenting) is gelegen aan de hoofdstraat van Kenting, waar elke avond een Night Market tot leven komt. De accommodatie heeft een frisse uitstraling en maakt veel gebruik van de kleuren oranje, groen, blauw en paars; deze kleuren staan symbool voor de zon, de lucht, het water en de Taiwanese cultuur.

De 86 ruime kamers zijn comfortabel ingericht en bestaan uit twee- en driepersoonskamers en famliekamers. Er is een gratis parkeerplaats aanwezig. 

Wat de accommodatie vooral ook bijzonder maakt, is dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo gebruiken zij geen wegwerpartikelen, om het afval te verminderen. Alle toiletartikelen zijn van hoge kwaliteit en zijn biologisch afbreekbaar. 

The Place Tainan - Tainan
Hoewel The Place Tainan niet in het centrum van de stad is gelegen, is de ligging perfect; ín de TS Mall, een winkelcentrum met de grootste merknamen. De auto kan kosteloos worden geparkeerd in de parkeergarage, hiervoor verleent de accommodatie een parkeerservice. Om tijdens uw verblijf het centrum van Tainan te gaan verkennen, kunt u gebruik maken van één van de taxi’s die buiten het hotel klaar staan. De accommodatie telt in totaal 223 kamers, maar maakt door de stijlvolle inrichting een gezellige en rustige indruk. Het Nederlandse architectenbureau dat het hotel heeft ontworpen, heeft namelijk gekozen voor natuurlijke producten zoals glas, hout en steen. Op de 6e, 7e, 8e en 9e verdieping is bovendien een Art Gallery te vinden, waar elk half jaar nieuwe exposities te vinden zijn. In het restaurant kunt u heerlijk semi-buffet dineren en in de ochtend kunt u er een uitgebreid ontbijt verwachten.  Verder vindt u in deze accommodatie een gym, bar en bakkertje.
 

Evergreen Laurel Hotel Taichung - Taichung
Het Evergreen Laurel Hotel Taichung is gelegen op een centraal punt in Taichung en is van alle gemakken voorzien. Naast verschillende restaurants is er ook een fitnesszaal, buitenzwembad en een spa aanwezig, daarnaast biedt het hotel mogelijkheden voor squash en tafeltennis. Voor kinderen is er een speciale speelkamer ingericht met ballenbak, educatief speelgoed en meer dan 100 boeken. De accommodatie is gemakkelijk per auto bereikbaar en biedt parkeerplaatsen in de parkeergarage van het hotel.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »