Menu

Natuurreis Taiwan

Deze natuurreis is dé perfecte reis voor natuurliefhebbers; tijdens deze reis maakt u kennis met de mooiste Nationale Parken van Taiwan. De reis begint natuurlijk met een bezoek aan de hoofdstad Taipei, een stad met vele parken. Vervolgens begint uw selfdrive en gaat u met de huurauto op pad. U bezoekt het Shei-Pa National Park en het Tri-Mountain National Scenic Area, bekend om haar prachtige berglandschap met watervallen, warmwaterbronnen, steile kliffen en diepe ravijnen. Ook het mystieke Sun Moon Lake wordt natuurlijk niet overgeslagen! Vervolgens rijdt u via het Alishan National Scenic Area en de Yushan Mountain, de hoogste berg van Taiwan, naar Kenting. Hier kunt u ontspannen op één van de vele stranden of een roadtrip maken langs prachtige baaitjes en over weggetjes met schitterende uitzichten over de oceaan. U vervolgt uw reis over de East Coast Highway, naar de indrukwekkende Taroko kloof. Tenslotte bezoekt u het vulkanische Yangmingshan National Park, om vervolgens weer terug te keren naar Taipei.

Reisduur: 16 dagen

Taipei - Wuling - Lishan - Sun Moon Lake - Xitou - Alishan - Kenting -  Chihpen - Taroko - Yangmingshan NP - Taipei

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Natuurreis Taiwan inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Ontdek de mooiste nationale parken van Taiwan!
 • Naast de Taroko kloof bezoekt u ook de niet toeristische natuurwonderen, zoals Alishan, het Shei-Pa National Park en het vulkanische Yangmingshan National Park.
 • U reist per huurauto zodat u alle vrijheid ter plaatse heeft en op eigen tempo de bestemming kunt beleven.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Maokong Gondel in Taipei - Taiwan
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar uw hotel in de stad. En let goed op onderweg, want hier begint uw eerste kennismaking met het land!

Na aankomst in de accommodaties is de rest van de dag ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Wilt u er toch alvast op uit, breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een eerste dag in Taiwan kan niet beter beginnen!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Taipei
Op eigen gelegenheid kunt u vandaag Taipei gaan verkennen. Eyecatcher van de stad is natuurlijk de 508 meter hoge Taipei 101, voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift u naar de 89e verdieping. Als het weer een beetje meewerkt, hebt u vanaf hier een fantastisch uitzicht over de stad. Bijzonder aan dit gebouw is ook de 'damper' (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo'n anderhalve meter bewegen. Ook vindt u in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven naar huis te posten! Overige 'must sees' in Taipei zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-Shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het gigantische museum bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruim 600.000 antieke kunstschatten.

Hebt u nog tijd over en na een aantal dagen stad behoefte aan natuur? Beklim dan in 30 minuten de Elephant Mountain (Xiangshan) voor een weids uitzicht over de stad en de Taipei 101. Of maak een ritje met de Maokong Gondel (op maandag gesloten); tijdens deze 4 kilometer lange tocht per kabelbaan kunt u genieten van het mooie uitzicht. Onderweg kunt u uitstappen bij Taipei Zoo, de Zhinan Tempel of Sanxuan Tempel op de top. U kunt deze middag ook gebruiken om te shoppen, hiervoor kunt u het beste in de wijk Ximending zijn. Vooral als 's avonds de verlichting aangaat komt het hier tot leven en hoeft u niet ver te zoeken voor dat ene leuke restaurantje. 

Tip: via de website van het National Palace Museum (http://www.npm.gov.tw/en) kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een absolute meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: probeer het populaire Taiwanese drankje 'Bubble Tea': thee met melk en kleine Tapioca balletjes erin. 

Tip: vindt u het niet erg om te moeten wachten voor uw eten? Ga dan naar het Din Thai Fung restaurant in de Taipei 101. De wachttijd is hier minimaal 30 minuten, maar de heerlijke dumplings zijn van absolute wereldklasse! 
Dag 3 Taipei - Wuling (ca. 165km)
In de ochtend wordt de huurauto bij uw hotel afgeleverd. En dan gaat de reis beginnen! Allereerst met een prachtig natuurgebied, want vandaag reist u richting het Shei-Pa National Park. Dit is een rit van ongeveer 4,5 uur. In dit park zijn prachtige bergen te vinden, met toppen boven de 3000 meter. Zeer bekend is de Snow Mountain (Xue Shan) met zijn 3885m hoge piek. Deze berg kan van oktober tot december en in maart/april beklommen worden en is zeer populair onder klimmers. Naast spectaculaire uitzichten is er ook veel wildlife te vinden. Het park is namelijk onder andere het leefgebied van de zwarte beer, herten en vliegende eekhoorns. U overnacht aan de voet van de Snow Mountain, in het Wuling Forest Recreation Area (Wuling Farm).
Dag 4 Wuling - Lishan (ca. 25km)
In ongeveer 1,5 uur reist u verder zuidwaarts, met als eindbestemming Lishan. Deze plaats mag niet ontbreken tijdens een natuurreis! Een deel van de route gaat door de Tri-Mountain National Scenic Area; een prachtig berglandschap dat bekend staat om zijn bloemen, watervallen, warmwaterbronnen, steile kliffen en diepe ravijnen. 
Dag 5 Lishan - Sun Moon Lake (ca. 110km)
Uw reis wordt in ongeveer 3,5 uur vervolgt naar het schilderachtige Sun Moon Lake, gelegen in centraal Taiwan. Het is het grootste meer van Taiwan, gelegen op ca. 760 meter boven zeeniveau. Vroeger was dit meer het thuis van de Thao bevolkingsgroep, die deze omgeving als heilige grond beschouwde. De mystieke en rustgevende sfeer is nog steeds voelbaar, tevens dankzij de prachtig groene bergen op de achtergrond.

Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden en uitzichtpunten om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid.
Dag 6 Sun Moon Lake - Xitou (ca. 50km)
Vandaag reist u naar het Ming Shan Resort, gelegen op ca. 1,5 uur rijden zuidwaarts. U vindt deze accommodatie in Nantou County, dichtbij het plaatsje Xitou (ook geschreven als 'Sitou'). De bekendste bezienswaardigheid van deze regio is het Xitou Forest Recreation Area. Het is een groot bamboebos en recreatiegebied, met leuke wandelroutes. Één van de populairste wandelingen leidt naar een heilige boom; deze is 3800 jaar oud en 46 meter hoog. Echt een bezoek waard! Ook de 7 kilometer lange wandeling over een houten loopbrug naar de waterval in een ravijn is erg avontuurlijk. U kijkt uit over de boomtoppen, op het hoogste punt van de loopbrug loopt u maar liefst 22,6 meter boven de grond!
Dag 7 Xitou - Alishan (ca. 140km)
De reis wordt vervolgd naar Alishan (ca. 3,5 uur rijden). Deze plaats is bekend van de mooie zonsopkomsten en is zeer populair onder de Taiwanese bevolking en toeristen. Op grote hoogte hangt vaak mist om de pieken heen, wat zorgt voor een mysterieuze aanblik. In het Taiwanees wordt dit ook wel 'Yunhai' genoemd, wat 'zee van wolken' betekent. Een prachtige plek om morgen nog eens een dag te vertoeven!
Dag 8 Alishan
Dag ter vrije besteding. Alishan beschikt over vijf wonderen; de Alishan Forest Train, het bos, de zee van wolken, de zonsopkomst en de zonsondergang. In de vroege ochtend kunt u met een nostalgische trein in 25 minuten naar Zhushan Station reizen, gelegen op een hoogte van 2.451 meter boven zeeniveau. Dit is het hoogste punt van het Taiwanees treinnetwerk; bij het Zushan uitzichtpunt hebt u dan ook het mooiste uitzicht op de zonsopkomst boven de 'zee van wolken'. Bent u ook benieuwd naar de zonsondergang, maak dan in de namiddag een treinrit over de 'Shenmu (Sacred Tree) Line'; deze korte treinrit van ca. 10 minuten brengt u naar twee andere uitzichtpunten, vanwaar u in ca. 45 minuten weer terug kunt lopen naar Alishan. Wilt u overdag nog een wandeling maken, dan is de Giant Tree Trail een aanrader. Deze wandeling voert over houte planken, langs gigantisch hoge en oude cipressen. 

Naast een bezoek aan Alishan kunt u hier vandaan ook het Yushan National Park bezoeken. Dit park is genoemd naar Yushan Mountain (Jade Mountain), de hoogste berg van Taiwan. U kunt deze berg eventueel (deels) beklimmen.
Dag 9 Alishan - Kenting (ca. 260km)
Vandaag staat er een relatief lange reisdag op het programma. In ongeveer 6 uur rijdt u naar het zuidelijkste puntje van Taiwan: Kenting. Deze regio is met name bekend om de mooie stranden, welke onderdeel zijn van het Kenting National Park. Dit park omvat een gebied van ruim 30.000 hectare, deels land en deels zee. Voor een natuurliefhebber een absolute must tijdens een reis door Taiwan!

In de avond kunt u genieten van de avondmarkt die in Kenting elke avond tot leven komt. Vergeet vooral niet de verschillende hapjes van de eetstalletjes te proeven!
Dag 10 Kenting
Dag ter vrije besteding in Kenting, de populairste badplaats van het land. De temperatuur in deze regio is vrijwel het gehele jaar aangenaam: tussen de 20°C en 35°C. Ga bijvoorbeeld het Kenting National Park verder verkennen; hier kunt u prachtige vogels spotten en u vindt er uitstekende duik- en snorkellocaties vanwege de vele koraalriffen. Ook surfen en het maken van boottochtjes behoren tot de mogelijkheden. Gaat u liever ontspannen op het strand? Dan hebt u de keuze uit drie verschillende locaties: Baisha (bekend om het witte zandstrand), Nanwan (voor het beoefenen van watersport) en Little Bay (kleine baai, dichtbij het centrum). 

U kunt er ook voor kiezen met de huurauto een prachtige roadtrip te maken, langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eerst de oostkust met het Uluanbi Lighthouse en het 'Southern Most Point', om vervolgens door te rijden naar Longpan Park. U hebt hier een schitterend uitzicht over de oceaan! Daarna rijdt u dwars via het binnenland naar de westkust, waar u een bezoek kunt brengen aan het aquarium. Hier kunt u zich zeker zo'n 2-3 uur vermaken. Op de weg terug naar Kenting maakt u nog een stop bij Maobitou (Cat's Nose Cape).
Dag 11 Kenting - Chihpen (ca. 115km)
De reis gaat verder naar Chihpen (Zhiben). De aanbevolen route gaat over wegnummer 199; één van de mooiste plattelandsroutes van Taiwan. De weg slingert zich over het eiland heen en eindigt aan zee; vanaf daar hebt u prachtige uitzichten over de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant.

Na aankomst in Chihpen is de rest van de dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u vandaag heerlijk ontspannen in de verschillende warmwaterbronnen, die er in alle soorten en maten zijn. De bronnen van Chihpen zijn de bekendste en oudste van heel Taiwan! Bent u liever wat actiever bezig, breng dan een bezoek aan het nabijgelegen Jhihben Forest Recreation Area. Hier is het heerlijk wandelen. 
Dag 12 Chihpen - East Coast Highway - Taroko kloof (ca. 225km)
Vandaag staat een lange reisdag op het programma; over de East Coast Highway naar de indrukwekkende Taroko kloof. De rit duurt, inclusief stops onderweg, zo'n 6 uur. De stops die u op de route kunt maken, zijn zeer aan te bevelen. Bezoek bijvoorbeeld de bizarre rotsformaties van Xiao Yeliu en kijk uw ogen uit bij het bedriegende 'water running upwards' in Dulan. Wilt u de lange zit onderbreken met een wandeling, beklim dan de achtbogen-brug Sanxiantai en maak een wandeling over het koraaleiland dat ooit met het vasteland verbonden was. De schitterende wandeling naar de vuurtoren en terug duurt zo'n twee uur. Als laatste kunt u een stop maken bij Shitiping, voor weer een prachtige kustlijn. 

De eindbestemming van vandaag ligt in het oosten van Taiwan. Dit gebied kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven. Met als hoogtepunt natuurlijk de Taroko kloof! Deze 19km lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van zo'n 92.000 hectare. De bochtige en soms smalle weg door de Taroko kloof voert langs grotten, watervallen, rotsen, tunnels, rivieren, hangbruggen en uitzichtpunten. 
Dag 13 Taroko kloof
Dag ter vrije besteding om de Taroko kloof op eigen gelegenheid verder te verkennen. De weg door de kloof biedt verschillende bezienswaardigheden, zoals de Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns, Xiangde Tempel en de Eternal Spring Shrine. Natuurliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen; er zijn diverse wandelingen uitgestippeld. Een 'must' is de Shakadang Trail. Deze route van ca. drie uur (4,5 kilometer) biedt prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen.
Dag 14 Taroko kloof - Yangmingshan NP (ca. 200km)
Via de Su-Hua Highway reist u verder naar het noorden. Onderweg kunt u een stop maken bij de Qingshui kliffen, die wordt beschouwd als één van de acht wonderen van Taiwan. De klif is zo'n 1.000 meter hoog en steekt bijna verticaal de oceaan in. Aan de noordzijde van Chongde Tunnel kan de auto geparkeerd worden; vanaf hier hebt u een prachtig uitzicht vanaf het observatiedek. Ook kunt u de Chongde Trail volgen, deze wandeling voert u in ca. 10 minuten naar het beneden gelegen strand. 

Vervolgens kunt u direct doorrijden naar het Yangmingshan Nationaal Park, maar u kunt er ook voor kiezen een omweg maken om kennis te maken met de noordkust van Taiwan. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Bitou Jiao; de schitterende wandeling naar de vuurtoren leidt tot fantastische uitzichten over de zee en de kustlijn. Vervolgens rijdt u door naar Chiufen en Shifen; twee (toeristische) dorpjes met oude, sfeervolle straatjes. Daarna kunt u doorrijden naar Yehliu, om rotsformaties te bekijken die door jarenlange blootstelling aan de ruwe zee allerlei grillige vormen hebben aangenomen. Uiteindelijk rijdt u naar de eindbestemming van vandaag: het Yangmingshan Nationaal Park. 

Dit park is zo'n twee miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteiten en behoort nu tot één van de acht Nationale Parken in Taiwan. Door het gehele park zijn natuurlijke hotsprings te vinden en zijn er talloze wandelroutes uitgezet. Één van die routes is de Qingtiangang Circular Trail, vanwaar u schitterende uitzichten hebt over de omgeving. 
Dag 15 Yangmingshan NP - Taipei (ca. 30km)
's Ochtends kunt u opnieuw het Yangmingshan NP bezoeken voor een laatste wandeling door dit prachtig natuurgebied. Daarna rijdt u weer terug naar het beginpunt van de reis, Taipei. Houdt u rekening met een reistijd van ongeveer 1,5 uur.

Later vandaag wordt de huurauto weer opgehaald bij uw accommodatie. 
Dag 16 Taipei - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht hebt u mogelijk nog vrije tijd in Taipei. Daarna wordt u opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht, hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde airport transfers in Taipei per auto met privéchauffeur (Chineessprekend)
 • autohuur voor 13 dagen categorie Toyota Vios 1.5 inclusief 400 kilometers per dag
 • Engelstalige GPS (indien beschikbaar)
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage SGR: € 5 per persoon
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • bijkomende kosten autohuur (zie bijgevoegd document)
 • excursies en entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.250 - € 2.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Sonnien Hotel - Taipei
Het Sonnien Hotel in Taipei, ooit opgericht door drie broers, heeft maar één doel: het gevoel geven van een 'Home away from Home'. Gasten worden behandeld als familie, zodat u zich thuisvoelt en kunt genieten van uw verblijf. Zo zult u wakker worden in één van de 89 kamers, allemaal ingericht met warme kleuren. Zodra u het hotel uitwandelt, loopt u over de groene boulevard, temidden van de 'urban jungle' van Taipei. Het is slechts 5 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation, waarmee u gemakkelijk de hoogtepunten van de stad kunt verkennen. Naar het treinstation is het maar twee haltes met de metro! Wilt u aan het einde van de dag ontspannen en uitrusten van alle sightseeing, neem dan plaats in de J3 Bar van het hotel. De barmannen hier staan bekend om hun creatieve exotische cocktails en alcoholvrije drankjes!

Wuling Farm - Wuling
Wuling Farm is gelegen midden in de prachtige natuur. Deze kleine accommodatie beschikt over meerdere kamertypes, dus ook aan gezinnen is gedacht. De kamers zijn heel eenvoudig, maar met een tv, waterkoker en een eigen badkamer bent u van de nodige gemakken voorzien. Enkele kamers beschikken bovendien over een eigen balkon, welke uitkijkt op de river die naast het hotel stroomt. Het ontbijtbuffet is overwegend Chinees, ook voor het diner kunt u in de accommodatie terecht; in de omgeving zijn weinig restaurantjes te vinden. In de lobby kunt u gebruik maken van gratis wifi. Buiten het hotel hebt u tal van uitstekende wandelmogelijkheden; ook onder leiding van een gids, vraag de receptie naar de mogelijkheden. Het personeel spreekt niet allemaal Engels, maar is wel vriendelijk en behulpzaam. Verwacht geen luxe en westerse kwaliteit in dit hotel, maar wanneer u voor de natuur en rust komt is dit een uitstekende keuze.

Lishan Guest House - Lishan
Het Lishan Guesthouse is één van de traditionele Chinese Palace hotels die Taiwan rijk is en is ontworpen door de architect Yang Cho-Cheng. In vroegere tijden was het Lishan Guesthouse de woning van Chiang Kai-Shek, waar hij graag verbleef als hij Lishan bezocht. En dat is niet voor niets: de accommodatie is gelegen op een schitterende locatie, met fantastische uitzichten over het omringende berggebied. Het historische gebouw is op unieke wijze ingericht en beschikt over een mooi terras en een restaurant waar gasten kunnen ontbijten en dineren. In de openbare ruimtes is gratis wifi beschikbaar en de auto kan worden geparkeerd op de gratis parkeerplaats. 

LeaLea Garden Hotel - Moon - Sun Moon Lake
Het LeaLea Garden Hotel – Moon is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Ita Thao. Het hotel is aan het meer gelegen; door de vele bomen hebben echter niet alle kamers meerzicht, maar hebben ze wel allemaal zicht op de bergachtige omgeving. Vergeleken met het nabijgelegen Richforest Hotel Sun Moon Lake heeft deze accommodatie minder faciliteiten, waardoor de prijs ook lager ligt. Wel kunt u hier gratis fietsen huren en kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het Sun Moon Lake hotel. De 47 kamers zijn modern ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van originele ornamenten van de Thao bevolkingsgroep; de oorspronkelijke bewoners rondom Sun Moon Lake. Parkeren kan op het terrein van het hotel.

Ming Shan Resort - Xitou
Het Ming Shan Resort bevindt zich midden in Monster Village, een klein themapark dat is gericht op monsters. Het resort bestaat uit houten huisjes, deze liggen verspreid door het bos en zijn omgeven door hoge boomtoppen. Bij elke accommodatie is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. De accommodatie is zeer kindvriendelijk; de (familie)kamers zijn ingericht met monster-attributen en er is een kids club aanwezig. Toch zijn de kamers ook zeker wel sfeervol te noemen en zullen ook volwassenen zich hier op hun gemak voelen; vooral vanwege de perfecte ligging ten opzichte van het Xitou Forest Recreation area. De kamers beschikken over gratis wifi, airco en een badkamer met bad/douche.

Chao Li Alishan House - Alishan
Chao Li Alishan House is het meest luxueuze hotel in het Alishan Forest Recreation Area en behoort daarmee tot de top-klasse van Taiwanese accommodaties. De accommodatie bestaat uit het moderne ‘Modern House’ en het traditionele ‘Historical House’, beide accommodaties stralen rust en sfeer uit. Het Chao Li Alishan House biedt een schitterend uitzicht over de grillige bergtoppen, grote kans dat u hier kunt genieten van een schitterende zonsopkomst en zonsondergang! Vaak in combinatie met een ‘sea of clouds’. Voor de accommodatie staan twee gigantische kersenbomen, daarmee is dit hotel perfect voor een bezoek aan Taiwan tijdens het Kersenbloesemfestival dat elk jaar rond maart-mei wordt gehouden. De accommodatie beschikt over gratis wifi, restaurants en een fitnesscentrum. Er is geen parkeerplaats aanwezig, omdat auto’s niet zijn toegestaan in het Alishan Forest Recreation Area. De auto kan daarom geparkeerd worden bij het bezoekerscentrum, waar gebruik kan worden gemaakt van de gratis shuttle service naar de accommodatie.

The Richforest Hotel Kenting - Kenting
The Richforest Hotel in Kenting bevindt zich aan de hoofdstraat van Kenting, welke vooral ’s avonds tot leven komt door de vele eetkraampjes. Het hotel is geopend in 2011, als onderdeel van de LeaLea keten. In 2016 werd het hotel overgenomen en ging het verder als The Richforest Hotel. Wat dit hotel onderscheidt van anderen, is het afwisselende en opvallende kleurgebruik. Ondanks deze felle kleuren ademt het hotel wel een rustige sfeer, waardoor u er heerlijk kunt ontspannen tijdens uw verblijf. Voor een leuke avond kunt u terecht in één van de karaoke kamers. The Richforest Hotel Kenting beschikt niet over een zwembad, de auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage.

Hoya Hot Spring Resort & Spa - Taitung
Het Hoya Spring Resort & Spa is gelegen in een gebied vol met hotsprings en biedt dan ook de mogelijkheid om in de accommodatie te ontspannen van een heerlijk warm bad. Verder beschikt het hotel over een outdoor spa, een kinderspeelruimte, een schaak en mahjong kamer en kunnen gasten gratis gebruik maken van fietsen. Zo kunt u de omgeving goed leren kennen, bijvoorbeeld het Jhihben National Forest Recreation Area en de Baiyu waterval. 

Taroko Village Hotel - Taroko
Het Taroko Village Hotel (voorheen Leader Village) is gelegen in de Taroko kloof, nabij het plaatsje Buluowan. De locatie van dit hotel is schitterend te noemen; hoog boven de kloof, verscholen tussen de bergtoppen, op korte rijafstand van de hoogtepunten van Taroko. Er is een parkeerplaats op het terrein aanwezig. Het terrein bestaat verder uit een grote tuin, met daarin 37 houten bungalows. De kamers zijn klein en eenvoudig, maar wel schoon en gezellig. Het is het eerste hotel dat in de kloof is geopend en dat ziet u terug in de inrichting; alles is in Aboriginal stijl gebouwd en gedecoreerd en er wordt elke avond een traditionele show uitgevoerd met dans, liederen en klederdracht. Het personeel is zeer goed op de hoogte van de historie van deze plek en kan dan ook veel informatie geven over de Aboriginals en de verschillende hike-routes in de omgeving.

Landis Resort Yangmingshan - Yangmingshan National Park
Het Landis Resort Yangmingshan is gelegen in het Yangmingshan Nationaal Park. Dit park is zo'n twee miljoen jaar geleden ontstaan door vulkanische activiteiten en behoort nu tot één van de acht Nationale Parken in Taiwan. Door het gehele park zijn natuurlijke hotsprings te vinden en zijn er talloze wandelroutes uitgezet. Één van die routes is de Qingtiangang Circular Trail, vanwaar u schitterende uitzichten hebt over de omgeving. Vanaf de accommodatie zijn deze hoogtepunten gemakkelijk te bereiken en zodra u terugkomt in uw accommodatie, kunt u hier genieten van de comfortabele kamers.
 

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »