Menu

Taiwan & Strand

Voor de zelfstandige reiziger is Taiwan dé perfecte bestemming; het land is goed met de auto te bereizen. Er wordt aan de rechterkant van de weg gereden, de wegen zijn goed onderhouden en het rijgedrag van andere weggebruikers is netjes. De eerste dagen van uw reis verblijft u in Taipei, waar u de hoogtepunten van de stad bezoekt. Vervolgens begint het avontuur en rijdt u op uw eigen tempo door Taiwan. Allereerst bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Tainan, waar nog vele Nederlandse invloeden zichtbaar zijn. Daarna stelt u de GPS in op het Foguangshan klooster, een immens boeddhistisch oord waar u alles leert over het boeddhisme. In Kenting heeft u enkele vrije dagen om aan het strand door te brengen. Bent u geen strandliefhebber, maak dan een roadtrip door het Nationaal Park, langs idyllische baaitjes en bizarre rotsformaties. Via de East Coast Highway rijdt u weer terug richting het noorden, onderweg maakt u natuurlijk nog een stop bij de prachtige Taroko kloof. Ten slotte maakt u een mooie bergrit over de Hehuanshan Pass naar het mystieke Sun Moon Lake. Kortom: een afwisselende en zeer complete reis, u krijgt een goede eerste indruk van het prachtige Taiwan.

Reisduur: 14 dagen

Taipei - Tainan - Kaohsiung - Foguangshan klooster - Kenting - Donghe - East Coast - Taroko kloof - Sun Moon Lake

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Taiwan & Strand inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Doordat u zelf rijdt in Taiwan bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt.
 • Bezoek in eigen tempo de hoogtepunten van het land.
 • U rijdt een rondje om het eiland, waarbij u halverwege een aantal rustdagen heeft aan het strand. De reis wordt hierdoor niet te druk.
 • Speciaal aan deze reis is het verblijf in Silks Place Hotel Taroko, het enige 5-sterren hotel in de Taroko kloof.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

 - foto: Roselien van der Wielen
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Taipei
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Taipei volgt de transfer naar uw hotel in de stad. En let goed op onderweg, want hier begint uw eerste kennismaking met het land!

Na aankomst in de accommodaties is de rest van de dag ter vrije besteding, zodat u kunt bijkomen van de vliegreis. Wilt u er toch alvast op uit, breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan één van de gezellige avondmarktjes; geniet hier van heerlijke, goedkope hapjes. Een eerste dag in Taiwan kan niet beter beginnen!

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Taipei
Op eigen gelegenheid kunt u vandaag Taipei gaan verkennen. Eyecatcher van de stad is natuurlijk de 508 meter hoge Taipei 101, voorheen het hoogste gebouw ter wereld. In slechts 37 seconden brengt een lift u naar de 89e verdieping. Als het weer een beetje meewerkt, hebt u vanaf hier een fantastisch uitzicht over de stad. Bijzonder aan dit gebouw is ook de 'damper' (87-92e verdieping). Deze grote, gouden bal zorgt voor weerstand bij aardbevingen en stormen. De bal weegt 660 ton en kan zo'n anderhalve meter bewegen. Ook vindt u in Taipei 101 het hoogste postkantoor ter wereld. Leuk om brieven naar huis te posten! Overige 'must sees' in Taipei zijn de Longshan Tempel en de Chiang Kai-Shek Memorial Hall. Liefhebbers van Chinese kunst kunnen hun hart ophalen in het National Palace Museum, behorend tot de vier beste musea ter wereld. Het gigantische museum bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over ruim 600.000 antieke kunstschatten. 

Tip: vindt u het niet erg om te moeten wachten voor uw eten? Ga dan naar het Din Thai Fung restaurant in de Taipei 101. De wachttijd is hier minimaal 30 minuten, maar de heerlijke dumplings zijn van absolute wereldklasse! 

Tip: via de website van het National Palace Museum (http://www.npm.gov.tw/en) kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een absolute meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!
Dag 3 Taipei - Tainan (ca. 310km)
Vandaag begint het avontuur! Per huurauto reist u in ruim vier uur naar Tainan. Het eerste gedeelte van de reis gaat voornamelijk door drukbevolkte gebieden, maar al snel wordt het rustiger en groener. Zo af en toe vangt u een eerste glimp van de kust op! Stranden zijn hier echter nog niet te vinden. 

Tainan is in het jaar 1624 door Nederlanders gesticht en is daarmee de oudste stad van het eiland. De Nederlanders hebben het hier in totaal zo'n 40 jaar voor het zeggen gehad, deze invloeden zijn nog zichtbaar in Fort Zeelandia en de Chihkan Tower (Fort Provintia). Later, tussen 1683 en 1885, functioneerde de stad als hoofdstad van Taiwan. Door deze lange voorgeschiedenis en de aanwezigheid van meer dan 200 tempels, is het niet vreemd dat de stad ook wel de 'tempelstad' en het 'Kyoto van Taiwan' wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld de Confucius Tempel en de Matsu Da Tianhou Tempel.. 

Noot: Bent u een rustige reiziger en houdt u van cultuur? Dan is een extra dag in Tainan aan te raden, vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden van verlenging. 
Dag 4 Tainan - Kaohsiung (ca. 80km)
Langs de westkust gaat de reis in ca. 1,5 uur verder naar Kaohsiung; de tweede grootste stad van Taiwan. Het is tevens de belangrijkste havenstad van het eiland. Één van de leukste bezienswaardigheden van Kaohsiung is het Lotus meer (Lianchitan). In en rondom dit meer liggen diverse tempels, pagodes en paviljoens. U kunt hier heerlijk rondslenteren en bijvoorbeeld de Spring & Autumn Pavillions en de Dragon & Tiger Pagodas bezoeken. Ook het Crystal Clear meer (Chengqing Hu) en de 'Love River' (bekend van het Drakenboot Festival) zijn een bezoek waard. ’s Avonds kunt u zich vermaken op één van de avondmarkten of in één van de vele trendy restaurants en bars.
Dag 5 Kaohsiung - Foguangshan (ca. 30km)
De ochtend kunt u eventueel nog besteden in Kaohsiung. Vervolgens rijdt u in ca. 45 minuten naar het Boeddhistische Foguangshan klooster, dat in het jaar 1967 is gesticht door de meester Hsing Yun. Het is het grootste klooster van Taiwan en absoluut een bezoek waard. Wat meteen opvalt is het immens grote, gouden Boeddhabeeld dat hoog boven de verschillende pagodes uittorent. Verder vindt u hier diverse andere beelden, schrijnen, paviljoens en meditatieruimtes.

U verblijft vannacht in het slaapgedeelte van het klooster. Een eenvoudige accommodatie, maar een onvergetelijke ervaring!

Tip: U kunt er voor kiezen om het Foguangshan klooster op eigen gelegenheid te bekijken, maar wij kunnen ook een rondleiding door een Engelssprekende monnik verzorgen. Zo leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme. Vraag er naar bij uw reisspecialist. 

Noot: in het Foguangshan klooster worden alleen 'Buddhist Vegetarian Meals' geserveerd. In het restaurant kunt u tegen betaling (er wordt een donatie van 100 TWD verwacht) van het eenvoudige vegetarische buffet gebruik maken. In de omgeving liggen geen restaurantjes.
Dag 6 Foguangshan klooster - Kenting (ca. 125km)
Indien gewenst, kunt u in de vroege ochtend de meditatie-ceremonie in het klooster bijwonen. Honderden monniken zitten knielend in de hoofdhal en beginnen met 'chanten'. Geniet van de rust en de mysterieuze sfeer, wat een bijzondere belevenis! Ook is er nog tijd voor een laatste wandeling over het complex.

Vervolgens rijdt u in ca. twee uur naar het zuidelijkste puntje van Taiwan: Kenting. Deze regio is met name bekend om haar mooie stranden, welke onderdeel zijn van het Kenting National Park. Dit park omvat een gebied van ruim 30.000 hectare, deels land en deels zee. Onderweg kunt u alvast een stop maken bij drie highlights: Maobitou (Cat's Nose Cape), Uluanbi Lighthouse en Lungpan Park. Of u rijdt direct door naar Kenting en geniet alvast eventjes van zon, zee en strand. 
Dag 7 Kenting
De komende dagen zijn ter vrije besteding in Kenting, de populairste badplaats van het land. De temperatuur in deze regio is vrijwel het gehele jaar aangenaam: tussen de 20°C en 35°C. Prima temperaturen om op het strand te vertoeven! U hebt de keuze uit drie verschillende locaties: Baisha (bekend om het witte zandstrand), Nanwan (voor het beoefenen van watersport) en Little Bay (kleine baai, dichtbij het centrum). 

Ook kunt u vandaag het Kenting National Park verder gaan verkennen; hier kunt u prachtige vogels spotten en u vindt er uitstekende duik- en snorkellocaties vanwege de vele koraalriffen. Ook surfen en het maken van boottochtjes behoren tot de mogelijkheden.

In de avond kunt u genieten van de avondmarkt die in Kenting elke avond tot leven komt. Vergeet vooral niet de verschillende hapjes van de eetstalletjes te proeven!
Dag 8 Kenting
Dag ter vrije besteding in Kenting. Spendeer nog een dagje aan het strand of maak met de huurauto een prachtige roadtrip langs verschillende bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld eerst de oostkust met het Uluanbi Lighthouse en het 'Southern Most Point', om vervolgens door te rijden naar Longpan Park. U hebt hier een schitterend uitzicht over de oceaan! Daarna rijdt u dwars via het binnenland naar de westkust, waar u een bezoek kunt brengen aan het aquarium. Hier kunt u zich zeker zo'n 2-3 uur vermaken. Op de weg terug naar Kenting maakt u nog een stop bij Maobitou (Cat's Nose Cape).
Dag 9 Kenting - Donghe (ca. 160km)
In ongeveer 4 uur gaat de reis verder naar Donghe. De aanbevolen route gaat over wegnummer 199; één van de mooiste plattelandsroutes van Taiwan. De weg slingert over het eiland heen en eindigt aan zee; vanaf daar hebt u prachtige uitzichten over de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. 

In Donghe aangekomen is de rest van de dag ter vrije besteding. Donghe is een klein dorpje aan de oostkust van Taiwan en staat bekend als een waar surfparadijs. Maar dat kan ook niet anders met de strakblauwe oceaan binnen handbereik! Uiteraard is zwemmen hier ook mogelijk, bij het nabijgelegen strandje 'Lovers Beach'. Strandliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken! Of bezoek één van de vele watervallen die hier te vinden zijn; sommige bereikbaar via een leuke hike. 
Dag 10 Donghe - East Coast Highway - Taroko kloof (ca. 250km)
Vandaag staat een lange reisdag op het programma; over de East Coast Highway naar de indrukwekkende Taroko kloof. De rit duurt, inclusief stops onderweg, zo'n 6 uur. De stops die u op de route kunt maken, zijn zeer aan te bevelen. Bezoek bijvoorbeeld de bizarre rotsformaties van Xiao Yeliu en kijk uw ogen uit bij het bedriegende 'water running upwards' in Dulan. Wilt u de lange zit onderbreken met een wandeling, beklim dan de achtbogen-brug Sanxiantai en maak een wandeling over het koraaleiland dat ooit met het vasteland verbonden was. De schitterende wandeling naar de vuurtoren en terug duurt zo'n twee uur. Als laatste kunt u een stop maken bij Shitiping, voor weer een prachtige kustlijn. 

De eindbestemming van vandaag ligt in het oosten van Taiwan. Dit gebied kenmerkt zich door hoge bergen, ruige kliffen en diepe kloven. Met als hoogtepunt natuurlijk de Taroko kloof! Deze 19km lange kloof is onderdeel van het Taroko National Park, met een totale oppervlakte van zo'n 92.000 hectare. De bochtige en soms smalle weg door de Taroko kloof voert langs grotten, watervallen, rotsen, tunnels, rivieren, hangbruggen en uitzichtpunten. U verblijft de komende nacht in het Taroko Village Hotel; een unieke accommodatie op een schitterende locatie in de Taroko kloof. 

Noot: u kunt ook kiezen voor het luxe Silks Place Hotel, dit is het enige 5-sterren hotel midden in de Taroko kloof.
Dag 11 Taroko kloof
Dag ter vrije besteding om de Taroko kloof op eigen gelegenheid verder te verkennen. De weg door de kloof biedt verschillende bezienswaardigheden, zoals de Swallow Grotto, Tunnel of Nine Turns, Xiangde Tempel en de Eternal Spring Shrine. Natuurliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen; er zijn diverse wandelingen uitgestippeld. Een 'must' is de Shakadang Trail. Deze route van ca. drie uur (4,5 kilometer) biedt prachtige uitzichten op helder blauw water en geslepen rotspartijen.
Dag 12 Taroko kloof - Sun Moon Lake (ca. 175km)
Na het ontbijt reist u verder naar het schilderachtige Sun Moon Lake, gelegen in centraal Taiwan. Hoewel de afstand niet lang is, doet u zeker 6 uur over deze route; de weg is bochtig en heeft veel wegversmallingen waardoor u vaak niet harder dan 30km per uur kunt rijden. Een mooi hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) bereikt u op de Hehuanshan Pass, waar u zich op 3300 meter hoogte bevindt. Grote kans dat u hier boven de wolken zit!

Sun Moon Lake is het grootste meer van Taiwan, gelegen op ca. 760 meter boven zeeniveau. Vroeger was dit meer het thuis van de Thao bevolkingsgroep, die deze omgeving als heilige grond beschouwde. De mystieke en rustgevende sfeer is nog steeds voelbaar, tevens dankzij de prachtig groene bergen op de achtergrond.

Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Bij het Shuishe Visitor Center zijn fietsen en (elektrische) scooters te huur. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid. Onderweg zijn ook voldoende mogelijkheden om te relaxen aan de oevers van het meer. 

Noot: van half December tot Maart kan er sprake zijn van sneeuwval op de Hehuanshan Pass, waardoor u genoodzaakt bent om met sneeuwkettingen te rijden. Wilt u dit liever niet, dan kunnen we de reisroute aanpassen om een rit over deze Pass te vermijden. 
Dag 13 Sun Moon Lake - Taipei (ca. 240km)
De ochtend is nog vrij te besteden bij het Sun Moon Lake. Bezoek bijvoorbeeld de twee dorpen die aan het meer te vinden zijn; Ita Thao en Shuishe. Beide dorpen zijn met elkaar verbonden met bootverbindingen, maar zijn ook per fiets gemakkelijk te bereiken. Een compleet rondje om het eiland is ca. 35 kilometer lang (met veel stijgen en dalen!) en onderweg zijn er vele bezienswaardigheden en uitzichtpunten om even op adem te komen. Bezoek bijvoorbeeld de Ci’en Pagode en de Wenwu Tempel en maak een stop bij één van de vele (korte) wandelroutes. Uiteraard is een roadtrip ook mogelijk; de weg slingert rondom het meer en er is overal voldoende parkeergelegenheid.

In de middag reist u in circa vier uur terug naar Taipei. Hier heeft u nog één overnachting.

Noot: u kunt er ook voor kiezen om 's ochtends al terug te reizen naar Taipei.
Dag 14 Taipei - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht hebt u mogelijk nog vrije tijd in Taipei. Daarna wordt u opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht, hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde airport transfers in Taipei per auto met privéchauffeur (Chineessprekend)
 • autohuur voor 11 dagen categorie Toyota Vios 1.5 inclusief 400 kilometers per dag
 • Engelstalig GPS systeem (indien beschikbaar)
 • alle overnachtingen conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • bijkomende kosten autohuur (zie bijgevoegd document)
 • excursies en entreegelden
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 1.750

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Gala Hotel - Taipei
incl. ontbijt
Het Gala Hotel is gelegen aan een levendige straat met shoppingmalls en restaurants. De 150 kamers zijn comfortabel ingericht, hebben gratis internetverbinding en een dvd-speler. Voor het diner kunt u terecht in het Chinese Golden Pot Restaurant of het Golden Ear Restaurant met een grote variëteit aan gerechten. Op loopafstand bevindt zich een metrostation, waarmee u gemakkelijk de rest van Taipei kunt bereiken. De accommodatie beschikt over parkeergelegenheid. 

The Place Tainan - Tainan
incl. ontbijt
Hoewel The Place Tainan niet in het centrum van de stad is gelegen, is de ligging perfect; ín de TS Mall, een winkelcentrum met de grootste merknamen. De auto kan kosteloos worden geparkeerd in de parkeergarage, hiervoor verleent de accommodatie een parkeerservice. Om tijdens uw verblijf het centrum van Tainan te gaan verkennen, kunt u gebruik maken van één van de taxi’s die buiten het hotel klaar staan. De accommodatie telt in totaal 223 kamers, maar maakt door de stijlvolle inrichting een gezellige en rustige indruk. Het Nederlandse architectenbureau dat het hotel heeft ontworpen, heeft namelijk gekozen voor natuurlijke producten zoals glas, hout en steen. Op de 6e, 7e, 8e en 9e verdieping is bovendien een Art Gallery te vinden, waar elk half jaar nieuwe exposities te vinden zijn. In het restaurant kunt u heerlijk semi-buffet dineren en in de ochtend kunt u er een uitgebreid ontbijt verwachten.  Verder vindt u in deze accommodatie een gym, bar en bakkertje.
 

Garden Villa - Kaohsiung
incl. ontbijt
Garden Villa is het meest trendy hotel van Kaohsiung. Het is in het hart van Kaohsiung gelegen en heeft daarmee het mooiste uitzicht op de Lotus Pond met zijn honderden hectares groen. De meeste kamers kijken dan ook uit op het meer of de skyline van de stad en zijn verder van alle gemakken voorzien met o.a. airconditioning, lcd televisie, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar en een badkamer met bad en douche. Het hotel heeft 3 restaurants (westers, Chinees en fusion), een lounge bar, een fitness center en een zwembad. Het station Zuoying (high-speed rail) en de MTR station is op nog geen kilometer afstand gelegen. Parkeren kan op de parkeerplaats van de accommodatie.

Foguangshan Guesthouse (Bamboo Garden Lodge) - Foguangshan
incl. ontbijt
Altijd al in een klooster willen slapen? Kies dan voor een overnachting in het slaapgedeelte van de Foguangshan Monastery; het grootste Boeddhistische klooster in Taiwan. De accommodatie is zeer eenvoudig, verwacht hier dan ook geen comfort; een verblijf in het klooster is echter wel een zeer unieke ervaring. U hebt de beschikking over een eigen kamer met onder andere een televisie, een minibar, een badkamer met douche en airconditioning. Het vegetarische diner wordt op ecologische wijze door de monniken bereid. Tijdens uw verblijf leert u alle 'ins & outs' van het Boeddhisme, bijgebracht door een monnik. Er zijn diverse ceremonies waaraan u mee kunt doen. U vindt de Foguangshan Monastery op ca. 45 minuten rijden ten noorden van Kaohsiung, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Hotelday+ Kenting - Kenting
incl. ontbijt
Hotelday+ Kenting is gelegen aan de drukste straat van Kenting, met op loopafstand verschillende restaurants, winkels en supermarktjes. Overdag loopt u eenvoudig naar het strand van Kenting, in de avond kunt u de gezellige avondmarkt bezoeken. In de accommodatie zelf zijn ook bars te vinden en kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad van het hotel. De kamers zijn ruim en met de aanwezigheid van verschillende familiekamers heeft Hotelday+ Kenting ook aan families gedacht. 

Jacaranda House - Donghe
incl. ontbijt
Het Jacaranda House is gelegen in Donghe en is door haar ligging een paradijs voor actievelingen. Met aan de ene kant de oceaan en aan de andere kant de bergen is Donghe geschikt voor surfers, wandelaars en fietsers. Maar ook rustzoekers komen in Jacaranda House aan hun trekken. De accommodatie is klein, maar zeer fijn! Alle kamers beschikken over een balkon met zeezicht, dus elke ochtend is het genieten van de zonsopkomst. Met ramen van de vloer tot aan het plafond weet u zeker dat u niets mist van het uitzicht over de schitterende blauwe oceaan!

Taroko Village Hotel - Taroko
incl. ontbijt
Het Taroko Village Hotel (voorheen Leader Village) is gelegen in de Taroko kloof, nabij het plaatsje Buluowan. De locatie van dit hotel is schitterend te noemen; hoog boven de kloof, verscholen tussen de bergtoppen, op korte rijafstand van de hoogtepunten van Taroko. Er is een parkeerplaats op het terrein aanwezig. Het terrein bestaat verder uit een grote tuin, met daarin 37 houten bungalows. De kamers zijn klein en eenvoudig, maar wel schoon en gezellig. Het is het eerste hotel dat in de kloof is geopend en dat ziet u terug in de inrichting; alles is in Aboriginal stijl gebouwd en gedecoreerd en er wordt elke avond een traditionele show uitgevoerd met dans, liederen en klederdracht. Het personeel is zeer goed op de hoogte van de historie van deze plek en kan dan ook veel informatie geven over de Aboriginals en de verschillende hike-routes in de omgeving.

LeaLea Garden Hotel - Moon - Sun Moon Lake
incl. ontbijt
Het LeaLea Garden Hotel – Moon is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Ita Thao. Het hotel is aan het meer gelegen; door de vele bomen hebben echter niet alle kamers meerzicht, maar hebben ze wel allemaal zicht op de bergachtige omgeving. Vergeleken met het nabijgelegen Richforest Hotel Sun Moon Lake heeft deze accommodatie minder faciliteiten, waardoor de prijs ook lager ligt. Wel kunt u hier gratis fietsen huren en kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het Sun Moon Lake hotel. De 47 kamers zijn modern ingericht, waarbij gebruik is gemaakt van originele ornamenten van de Thao bevolkingsgroep; de oorspronkelijke bewoners rondom Sun Moon Lake. Parkeren kan op het terrein van het hotel.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »