Taiwan

Taiwan reizen

“Voor mijn werk ben ik al een aantal keer in Taipei geweest. Deze keer gaan we samen en willen we het hele eiland ontdekken. Als het kan graag per huurauto en op de terugreis willen we een stop in Dubai maken.”

Een bezoek aan Taiwan is niet compleet zonder een uitgebreid bezoek aan de hoofdstad Taipei. U kunt zich hier gerust enkele dagen vermaken. Eyecatcher van de stad is natuurlijk de Taipei 101. Taiwan heeft voor ieder wat wils. Naast de moderne hoofdstad biedt het eiland ook een diversiteit aan natuurschoon, kleurrijke tempels, Nederlandse forten uit de VOC-tijd, uitgestrekte stranden, Aboriginal stammen en een overheerlijke keuken. Bezoek ook zeker de Taroko kloof en het Sun Moon Lake. Of maak een rit per hogesnelheidstrein. En dat alles is ‘made in Taiwan’…

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!