Familiereizen Taiwan

Wilt u samen met uw kinderen op reis? Taiwan is een leuke en makkelijke bestemming om met het gezin rond te reizen. De familiereis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in eenvoudige budget accommodaties tot luxe hotels. We bieden hotels met familiekamers, kamers met tussendeur en eventueel een zwembad aan. U kunt ervoor kiezen om per huurauto te reizen, zodat u veel vrijheid heeft of de reizen met auto en chauffeur. Ook kunt u optioneel er voor kiezen om uw rondreis te laten begeleiden door een lokale gids.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Taiwan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen

 • Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • Wij hebben een super vakantie gehad.

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg
 • Taiwan en Pangea zijn een goede combinatie!

  lees meer
  -
  Echtpaar te Diemen

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tollen in Taiwan