Rondreizen Taiwan

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze rondreizen in Taiwan. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodaties tot luxe hotels of zelfs een klooster. Tijdens een Taiwan rondreis wordt u zowel tijdens de transfers als excursies begeleidt door een privéchauffeur. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de chauffeur wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent. Optioneel kunt u kiezen voor begeleiding van een lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur niet altijd vloeiend Engels spreekt. In Taiwan zijn de afstanden goed per auto te bereizen. Enkele trajecten kunt u ook per trein bereizen.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Taiwan uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!