Menu

Tanzania

Tanzania reizen

“We willen met het hele gezin naar Tanzania reizen. We willen eerst een individuele safari door Tanzania met een eigen chauffeur. Daarna willen we de rondreis door Tanzania lekker ontspannen afsluiten en relaxen op Zanzibar. Regel het maar.”

Een reis door Tanzania is een droom van iedere natuurliefhebber. U heeft het gevoel dat u in uw eigen natuurfilm terecht bent gekomen. Per comfortabele 4x4 landcruiser reist u, samen met een ervaren privéchauffeur, door de mooiste natuurparken. Het dak van de safariwagen kan omhoog worden geklapt, waardoor u een nog beter zicht op het wild heeft. Misschien ziet u wel de migratie van de gnoes en de zebra’s in de Serengeti? Of spot u de ‘big five’ in de Ngorongroro Krater? Uw safari door Tanzania kan ontspannen worden afgesloten met een strandverlenging op Zanzibar.

PANGEA Travel is een expert als het gaat om reizen naar Tanzania. Onze reisspecialisten zijn meermaals in Tanzania geweest, hebben veel lodges en tented campes bezocht, kennen de regio uit hun broekzak en hebben passie voor het land. U bent daarom in goede handen bij PANGEA Travel om uw reisplannen werkelijkheid te laten worden.

Voor wie is een rondreis Tanzania een aanrader en waarom? 

 • Once in a lifetime: Wellicht bent u die ervaren reiziger die nog nooit op safari is geweest? Of staat een safari in Afrika al jaren bovenaan uw bucketlist? Tanzania is dan dé ultieme droombestemming in Afrika. Want wie wil er nu niet genieten van adembenemende landschappen waarin de natuur de hoofdrol speelt. Laat u inspireren door de Tanzania rondreizen van PANGEA Travel en bespreek uw plannen met onze Tanzania reisspecialisten
 • Honeymooners: De ultieme huwelijksreis maakt u in Tanzania. Hier combineert u afwisselende safari's met een strandafsluiting op het tropische Zanzibar. Onze Tanzania reizen zijn privé, dus u geniet samen optimaal van uw honeymoon. In ons ruime aanbod van accommodaties, vinden wij vast en zeker de meest romantische plekjes voor u!
 • Families: Onze Tanzania familiereizen zijn voorbeeldreizen die gecreëerd zijn om u van inspiratie te voorzien. Bij deze rondreizen hebben wij al rekening gehouden met familievriendelijke lodges en camps, de reisafstand en de afwisseling voor het gehele gezin. In overleg stemmen wij de familiereis nog verder af op uw gezinssamenstelling en de leeftijd van de kinderen. 
 • Avontuurlijke reizigers: Ook voor de avonturier of de reiziger die een uitdaging zoekt heeft Tanzania veel te bieden. Staat het beklimmen van de Kilimanjaro al enige tijd op uw lijstje? Dan helpt PANGEA Travel u met de perfecte organisatie voor het behalen van dit doel. Ook beklimmingen van Mount Meru of Ol Doinyo Lengai zijn mogelijk. 
 • Reizen in luxe: In volledige luxe en comfort een ultieme bestemming als Tanzania aandoen? Dat kan zeker; Tanzania heeft zowel in de noordelijke als in de zuidelijke parken kleinschalige luxueuze lodges op schitterende locaties. Zowel safari's met een luxe landcruiser als fly-in safari's zijn mogelijk. Geniet vervolgens van het beste comfort aan de stranden van Mafia Island, Pemba Island of Zanzibar. 


Tanzania specialist Esther aan het woord

''Tanzania is wat mij betreft een must voor iedere safari en wildlife liefhebber. Tijdens mijn reis door Tanzania heb ik verschillende parken mogen bezoeken en genoot ik steeds opnieuw weer van het afwisselende landschap, de prachtige vergezichten en het vele wildlife. Niet eerder was er een bestemming waar ik zulke grote aantallen wildlife spotte als in Tanzania. Tanzania kent vele hoogtepunten. De jaarlijkse migratie van honderdduizenden gnoes en zebra’s die vanuit de Serengeti richting de Masai Mara in Kenia trekken is natuurlijk een van de bekendste natuurfenomenen, maar ook in de andere parken kijkt u uw ogen uit. Een van mijn ultieme hoogtepunten? Een ballonsafari over de Serengeti! Tijdens zonsopgang vaarden we over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en sloten we uiteindelijk af met een champagne ontbijt midden in de bush. Een verblijf op Zanzibar of een van de andere eilanden is naar mijn mening de ideale plek om een prachtige rondreis door Tanzania af te sluiten.''

Heeft u vragen over Tanzania? Vraag het onze Tanzania specialist Esther


De hoogtepunten van een rondreis door Tanzania
Er zijn genoeg redenen om voor een Tanzania rondreis te kiezen. Het is een land bij uitstek voor het zien van veel Afrikaanse dieren in het wild! Daarnaast kunt u een safari perfect combineren met de prachtige stranden van Zanzibar. Kortom er zijn genoeg redenen om ooit een reis door Tanzania moet maken. 
 • Tanzania is een perfecte 'once in a lifetime' bestemming in Afrika
 • Combineer safari’s met het paradijselijke Zanzibar of Seychellen
 • De lodges en camps in Tanzania zijn vrijwel allemaal duurzaam
 • Bewonder de iconische beelden van de migratie van gnoes en zebra’s
 • Tanzania is bij uitstek een écht Afrikaans land met een mooie cultuur
 • Er wordt over het algemeen goed Engels gesproken
 • Tanzania is een politiek stabiel en vooruitstrevende bestemming
 • Ideaal voor het maken van een familiereis door Tanzania