Menu

Tanzania

Tanzania reizen

“We willen met het hele gezin naar Tanzania reizen. We willen eerst een individuele safari door Tanzania met een eigen chauffeur. Daarna willen de rondreis door Tanzania lekker ontspannen afsluiten en relaxen op Zanzibar. Regel het maar.”

Een reis door Tanzania is een droom van iedere natuurliefhebber. U heeft het gevoel dat u in uw eigen natuurfilm terecht bent gekomen. Per comfortabele 4wd landrover reist u, samen met een privéchauffeur, door de mooiste natuurparken. Het dak van de wagen kan tijdens de safari omhoog worden geklapt. Zo heeft u een nog beter uitzicht op het wild. Misschien ziet u de migratie van de gnoes en de zebra’s in de Serengeti? Of spot u de ‘big five’ in de Ngorongroro Krater? Uw safari door Tanzania kan ontspannen worden afgesloten met een strandverlenging op Zanzibar.

PANGEA Travel is een expert als het gaat om reizen naar Tanzania. Onze reisspecialisten zijn meermaals in Tanzania geweest, hebben veel lodges en tented campes bezocht, kennen de regio uit hun broekzak en hebben passie voor het land. U bent daarom in goede handen bij PANGEA Travel om uw reisplannen werkelijkheid te laten worden. 

Voor wie is Tanzania een aanrader en waarom?
  • Families: onze Tanzania familiereizen zijn voorbeeldreizen die gecreeerd zijn om u van inspiratie te voorzien. Bij deze rondreizen is rekening gehouden met familievriendelijke lodges en camps, de reisafstand tussen de locaties en de afwisseling voor het gezin. PANGEA Travel organiseerd al jaren vele familiereizen door Tanzania.
  • Honeymooners: de ultieme huwelijksreis maakt u in Tanzania. In combinatie met de prachtige strandbestemming Zanzibar heeft u een combinatie van safari en strand in één rondreis. Begin de reis actief met indrukwekkende safari’s en sluit ontspannen af aan de parelwitte stranden en azuurblauwe zee van Zanzibar.
  • Uitdagende reizigers: ook voor de avonturier of de uitdagende reiziger die een doel voor ogen heeft is er wat wils. Stond het beklimmen van de Kilimanjaro al enige tijd op uw lijst? Dan helpt PANGEA Travel met de perfecte organisatie voor het behalen van dit doel.
  • Reizen in luxe: in volledige luxe en comfort een ultieme bestemming als Tanzania aandoen? Dat kan zeker; Tanzania heeft in het noordelijke en zuidelijke parken kleinschalige luxueuze lodges die op schitterende locaties zijn gesitueerd. Geniet vervolgens van de beste comfort aan de stranden van Ras Kutani, Mafia Island, Pemba Island of Zanzibar.
  • Once in a life time: bent u een veel bereisd persoon en heeft u nog nooit eerder Tanzania bezocht? Dan is het nu de kans op die droom werkelijkheid te laten worden. Tanzania is de bestemming bij uitstek voor het bewonderen van de indrukwekkende migratie en het rijke dierenleven dat u hier kunt vinden. Laat u inspireren voor de Tanzania rondreizen en bespreek uw plannen met onze Tanzania reisspecialisten.