Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Familiereizen Tanzania

Met uw kinderen op safari? Dan is Tanzania een geschikte rondreisbestemming. Tijdens het samenstellen van onze Tanzania familiereizen houden we zo veel mogelijk rekening met uw gezin. Safari’s zijn erg leuk, maar kinderen houden ook van afwisseling. Daarom bestaan onze familiereizen door Tanzania niet alleen uit safari. De kinderen maken ook volop kennis met de lokale cultuur, bezoeken een Masai dorp of maken kennis met de primitieve stammen die leven rondom Lake Eyasi. Naast een onvergetelijke Tanzania vakantie is de reis zodoende ook nog een leerzame ervaring.

Het onderstaande filmpje is een reisverslag ingestuurd door Ilse Bastmeijer. Haar  reis was gebaseerd op de familiereis 'Tribes & Beach'.

Reismogelijkheden:

Noord-Tanzania Zuid-TanzaniaFamiliereizenCombinatiereizenLuxe ReizenKilimanjaro beklimming  

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Tanzania uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.