Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Tanzania

Pole Pole Bungalows

Pole Pole is de perfecte plek om tot rust te komen na een rondreis op het vasteland van Tanzania, waar u waarschijnlijk genoten heeft van de prachtige safari’s. Gelegen aan de Chole Bay, tussen de kokospalmen en tropische begroeiing vindt u Pole Pole. Een sfeervolle, kleinschalige accommodatie bestaande uit zeven bungalows gemaakt van natuurlijk hout, dat van het eiland afkomstig is. De ruime bungalow met eigen veranda hebben een dak in de vorm van een zeil van een traditionele dhow boot. Maaltijden bestaan uit eten dat verbouwd wordt op het eiland of en verse vis die wordt gevangen in de wateren eromheen. Mocht u een bepaald dieet hebben, dan houden ze daar bij Pole Pole ook zeker rekening mee. De maaltijden worden hier op culinaire wijze bereid.

Naast ontspannen bij het zwembad of op het strand zijn er ook verschillende activiteiten te ondernemen. De volgende activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf: Een dagelijkse bootexcursie, snorkelen (inclusief uitrusting) bij Chole Island (excl. taks) en de Kua Ruins, Sunset cruise naar Marimbani Sandbank, mangrove wandeling door de rijstvelden, vogel spotten en Karibuni Onlus & Utende dorp bezichtigingen (excl. donatie). Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te duiken (PADI gecertificeerd) tegen betaling.

Noot: In april en mei is het regenseizoen, Pole Pole is in deze maanden gesloten.

Naar de website van Pole Pole Bungalows


Hotels Tanzania

Arusha Dar es Salaam Katavi National Park Kutani Lake Eyasi Lake Manyara National Park Lake Natron Mafia Island Mahale Mountains National Park Mikumi National Park Ndutu Ngorongoro Crater Ngorongoro Highlands Pemba Island Ruaha National Park Selous Game Reserve Serengeti National Park Southern Highlands Stone Town Tarangire National Park Zanzibar