Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Tanzania

Hotels Tanzania

Het aanbod van accommodaties in Tanzania is groot. Op deze pagina geven wij u selectie van ons aanbod. De accommodaties, in verschillende prijsklassen, variëren van middenklasse tot zeer luxe. Heeft u een accommodatie gezien, en staat deze niet in het overzicht, vraag onze reisspecialisten dan naar de mogelijkheid om deze te verwerken in uw reisplan. 

De safari-lodges in Tanzania zijn vaak grootschalig, ruim van opzet en hebben veel faciliteiten. De kamers, veelal van steen, lijken meer op een hotelkamer. Maaltijden zijn veelal in buffetvorm. Grotere lodges zijn vaak omheind wat sommige reizigers een veiliger gevoel geeft. Voor families met kinderen bieden de aanwezige faciliteiten, en kamers met verbindingsdeur, wellicht weer meer comfort dan een kleinschalig tented camp. 

Een verblijf in tented camps draagt wat ons betreft nog meer bij aan uw safari-ervaring in Tanzania. Een tented camp is kleinschaliger en vanwege de canvas ‘muren’ geniet u nog meer van de geluiden van de natuur. Tenten zijn voorzien van alle gemakken en vaker luxer dan primitief. De tenten hebben meestal een typisch Afrikaanse inrichting met vaste bedden, en-suite badkamer en een veranda. Houd er rekening mee dat een tented camp meestal niet omheind is. Uiteraard houdt de staff alles in de gaten en escorteren zij u, als het donker is, terug naar de tent. Mobiele tented camps zijn eenvoudiger en beschikken niet over een zwembad, de permanente grotere tented camps meestal wel. 

Op Zanzibar kunnen we het verblijf helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen en budget. PANGEA travel heeft zowel kleinschalige accommodaties als grote resorts in het aanbod. Uw keuze, en ons advies, hangt ook af van de samenstelling van uw reisgezelschap. In de kleinschalige accommodaties verblijft u meestal op basis van logies en ontbijt. In grotere resorts is het verblijf vaak op basis van halfpension en is zelfs all-inclusive mogelijk.

Essque Zalu Zanzibar - exterior - Zanzibar - Tanzania - foto: Essque Zalu
Sunshine Marine Lodge, Blue Wave Suite - Sunshine Marine Lodge - Tanzania - foto: lokale agent
Kubu Kubu Tented Camp - uitzicht - Serengeti - Tanzania - foto: Tanganyika Wilderness Camps
Lahia Tented Lodge - tent - Serengeti - Tanzania - foto: Tanganyika Wilderness Camps
Kuhama Camp - exterieur - Serengeti - Tanzania - foto: Kuhama Camp
interieur Maramboi Tented Camp - Maramboi Tented Camp - Tanzania - foto: Maramboi Tented Camp

Hotels Tanzania

Arusha Dar es Salaam Katavi National Park Kutani Lake Eyasi Lake Manyara National Park Lake Natron Mafia Island Mahale Mountains National Park Mikumi National Park Ndutu Ngorongoro Crater Ngorongoro Highlands Pemba Island Ruaha National Park Selous Game Reserve Serengeti National Park Southern Highlands Stone Town Tarangire National Park Zanzibar