Menu

Luxe Reizen Tanzania *****

Bent u op zoek naar een reis door Tanzania met meer luxe en comfort? Bekijk dan eens een selectie van onze luxe reizen Tanzania op onze Luxe Reizen Afrika website. 

Luxe Reizen Afrika

Safari per luxe landcruiser
Het noorden van Tanzania is uitstekend te verkennen per luxe landcruiser. Samen met een gids (tevens chauffeur) gaat u op zoek naar het wild in wildparken zoals het Tarangire en Serengeti National Park. De luxe landcruiser is voorzien van comfortabele stoelen, een minibar en er is zelfs WiFi aan boord!

Luxe Air Safari door Tanzania 
Wilt u nog meer comfort, kies dan voor een luxe air safari door Tanzania waarbij u per cessna vliegtuigje van park naar park reist. Air safari’s zijn in zowel het noorden als het zuiden van Tanzania mogelijk. Tijdens deze safari beperkt u de reistijd tot een minimum en kunt u nog meer genieten van het natuurschoon.

Accommodaties
U verblijft op prachtige locaties middenin de natuur. De lodges en tented camps staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit van het eten. We gebruiken vooral kleinschalige accommodaties van bekende safari-ketens als Asilia Africa, Sanctuary Lodges en Elewana. 

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen op onze Luxe Reizen Afrika website. De reizen kunnen uiteraard ook geheel aan uw wensen worden aangepast.

Luxe Reizen Afrika overzicht

Luxe Reizen Afrika

Reismogelijkheden:

Noord-Tanzania Zuid-TanzaniaFamiliereizenCombinatiereizenLuxe ReizenKilimanjaro beklimming  

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Namibië uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden..