Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Luxe Reizen Tanzania *****

Wilt u een van onze Tanzania reizen upgraden met luxere accommodaties? Alle voorbeeldreizen Tanzania zijn naar wens aan te passen en luxer te maken. Onderstaand een kleine selectie Tanzania reizen waarbij u verblijft in luxe accommodaties en u een nog comfortabeler vervoer tussen de bestemmingen heeft. De gekozen accommodaties zijn vaak kleinschalig en gelegen op een unieke locatie. Daarnaast staan deze lodges en tented camps bekend om haar uitstekende service en kwaliteit van het eten. 

Luxe Reizen Afrika:

Bent u op zoek naar nóg meer luxe en comfort in Tanzania? Bekijk dan onze selectie rondreizen op onze ‘Luxe Reizen Afrika’ website voor meer luxe reizen naar Tanzania. Deze rondreizen hebben de meest exclusieve lodges op de mooiste locaties midden in de natuur. Maar ook het beste vervoer per light aircraft of 4x4 landcruiser met WiFi en een minibar! En natuurlijk heerlijk en culinair eten met een uitstekende service. Uiteraard zijn ook deze reizen geheel naar wens aan te passen.
  • Luxe accommodaties: u verblijft in de meest exclusieve kleinschalige lodges & tented camps gelegen op een unieke locatie midden in de natuur. Deze accommodaties hebben een uitstekende service en erg lekker (vaak culinair) eten.
  • Luxe Air Safari: u overbrugt grote afstanden op een comfortabele en unieke manier via de lucht middels een vlucht in een light aircraft. Dit bespaart tijd en u ontdekt de bestemming van bovenaf!
  • Luxe 4x4 landcruiser: het vervoer is per 4x4 landcruiser met onder andere WiFi en een minibar aan boord. Daarnaast geniet u van de safari in comfortabelere stoelen. 


 

Luxe Reizen Afrika