Tanzania

Tanzania reizen

“We willen met het hele gezin naar Tanzania reizen. We willen eerst een individuele safari door Tanzania met een eigen chauffeur. Daarna willen de rondreis door Tanzania lekker ontspannen afsluiten en relaxen op Zanzibar. Regel het maar.”

Een reis door Tanzania is een droom van iedere natuurliefhebber. U heeft het gevoel dat u in uw eigen natuurfilm terecht bent gekomen. Per comfortabele 4wd landrover reist u, samen met een privéchauffeur, door de mooiste natuurparken. Het dak van de wagen kan tijdens de safari omhoog worden geklapt. Zo heeft u een nog beter uitzicht op het wild. Misschien ziet u de migratie van de gnoes en de zebra’s in de Serengeti? Of spot u de ‘big five’ in de Ngorongroro Krater? Uw safari door Tanzania kan ontspannen worden afgesloten met een strandverlenging op Zanzibar.

Reiservaringen

 • Would we do it again? YES WE WOULD!!!

  lees meer
  -
  Rewi & Nora
 • Overal was iedereen erg behulpzaam

  lees meer
  -
  Jeff van Loon
 • Alles was tot in de puntjes geregeld.

  lees meer
  -
  Monique & Bart
 • Alles was weer tot in de puntjes toe geregeld en wij hebben enorm genoten.

  lees meer
  -
  Rick en Anita

Tip: safari tips en informatie

Safari tips

Het maken van een safari is een geweldige ervaring. Maar om er tijdens de safari achter komen dat u beter zonnebrand had kunnen meenemen is vervelend. Ook is het vervelend als achteraf blijkt dat alle foto's onscherp zijn... Dat willen we toch allemaal vermijden? Lees de safari tips

Naar Tanzania in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Tanzania reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Tanzania Studiereis

     IMG_5381Bekijk de studiereisfoto's Tanzania op onze Flickr-pagina en lees hier het reisverslag