Familiereizen Tanzania

Met uw kinderen op safari? Dan is Tanzania een geschikte rondreisbestemming. Tijdens het samenstellen van onze Tanzania familiereizen houden we zo veel mogelijk rekening met uw gezin. Safari’s zijn erg leuk, maar kinderen houden ook van afwisseling. Daarom bestaan onze familiereizen door Tanzania niet alleen uit safari. De kinderen maken ook volop kennis met de lokale cultuur, bezoeken een Masai dorp of maken kennis met de primitieve stammen die leven rondom Lake Eyasi. Naast een onvergetelijke Tanzania vakantie is de reis zodoende ook nog een leerzame ervaring.

Het onderstaande filmpje is een reisverslag ingestuurd door Ilse Bastmeijer. Haar reis was gebaseerd op de familiereis 'Tribes & Beach'.

Reismogelijkheden:

Noord-Tanzania Zuid-TanzaniaFamiliereizenCombinatiereizenLuxe ReizenKilimanjaro beklimming

De familiereizen door Tanzania zijn voorbeeldreizen. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Alle Tanzania reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Tanzania uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Tanzania

 • “We hebben jullie reeds aangeraden aan familie/vrienden en collega's.”

  lees meer
  -
  Sjoerd & Petya
 • “fotosafari: Na een overnachting in Arusha ging het los.”

  lees meer
  -
  Wink & Hennie Blomsma
 • “de safari week was gewoonweg fantastisch”

  lees meer
  -
  De G5
 • “ Het leek of we veel langer dan die 10 dagen.”

  lees meer
  -
  Anja en Marcel

Tip: Fietstocht nabij Lake Manyara National Park

Een leuke afwisseling met gamedrives in Tanzania is het maken van een fiets-tocht nabij het Lake Manyara National Park van circa drie uur. 

Uitzicht fietsen Lake Manyara National

U legt een gemakkelijke fietstocht af door de Great Rift Valley, nabij het lokale dorpje Mto Wa Mbu. Eenmaal aangekomen in het dorp maakt u kennis met de lokale bevolking en hun tradities. Lees hier verder>>