Noord-Tanzania reizen Tanzania

In het noorden van Tanzania liggen de belangrijkste wildparken. Tijdens de meeste Tanzania reizen worden deze parken bezocht. Begin in Arusha en reis vervolgens door naar Tarangire National Park, de Ngorongoro Crater, het Serengeti National Park en Lake Manyara. Reizen door Tanzania kunnen, indien gewenst, worden afgesloten aan het strand van bijvoorbeeld Zanzibar. Verblijft u liefst in kleinschalige accommodaties zoals lodges en tented camps? Dat kan zekere bij deze Noord-Tanzania reizen. Tijdens uw privé reis door Tanzania wordt u begeleid door een Engelssprekende chauffeur die tevens gekwalificeerd safarigids is. De safari’s in de parken zijn inbegrepen en overnachtingen in de parken zijn vrijwel altijd op basis van volpension. Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden van onze Tanzania reizen.

Liever naar het zuiden van Tanzania? Bekijk de Zuid-Tanzania rondreizen

Staat uw gewenste Tanzania reis hier niet bij? Laat het ons weten want alle Tanzania reizen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Wij kennen Tanzania uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen

 • We hebben jullie reeds aangeraden aan familie/vrienden en collega's.

  lees meer
  -
  Sjoerd & Petya
 • fotosafari: Na een overnachting in Arusha ging het los.

  lees meer
  -
  Wink & Hennie Blomsma
 • de safari week was gewoonweg fantastisch

  lees meer
  -
  De G5
 • Het leek of we veel langer dan die 10 dagen.

  lees meer
  -
  Anja en Marcel

Naar Tanzania in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Tanzania reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Tip: Tussen december en maart naar de Serengeti?

Bezoekt u in de periode december t/m maart de Serengeti? Verblijf dan in Ndutu, de 'place to be' voor het zien van de migratie in Tanzania. I​n februari is er een ware geboortegolf van jonge gnoes.