Thailand

Hotels Thailand

In Thailand is een groot assortiment aan accommodaties te vinden. Van gezellige, boutique en kleinschalige hotels tot 5-sterren ketens. In zowel de grote steden als in de kleine plaatsjes vindt u tegenwoordig goede accommodaties. De meeste hotels zijn schoon en comfortabel. Verder is het vriendelijke en gastvrije personeel kenmerkend voor Thailand. Ook op de Thaise eilanden vindt u een variërend aanbod. Van eenvoudige houten bungalows op het strand tot superluxe resorts die van alle gemakken zijn voorzien. De laatste jaren worden de jungle accommodaties ook steeds populairder. Zo kunt u in een drijvend huisje overnachten of hoog in de bomen. Kortom; u kunt uw rondreis door Thailand zo eenvoudig of luxe maken als u zelf wilt.


Hotels Thailand


Bangkok
Chiang Mai
Golden Triangle
Kanchanaburi
Khao Sok National Park
Khao Yai National Park
Khong Jiam District
Koh Lanta
Koh Madsum
Koh Naka Yai
Koh Pha-Ngan
Koh Phi Phi
Koh Samet
Koh Samui
Koh Tao
Krabi
Phuket

Reiservaringen
Thailand

 • “Borneo en Koh Tao”

  lees meer
  -
  Dirk en Mariska
 • “Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, (...) maar ik ben helemaal om!”

  lees meer
  -
  Mevrouw Atas
 • “Zeer compleet verzorgd”

  lees meer
  -
  Patrick en Ellen
 • “Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand.”

  lees meer
  -
  Familie Kortenhorst

Amazing Thailand

Tip: Cocktail drinken in een rooftop-bar in Bangkok

Drink een cocktail in één van de vele rooftop-bars die Bangkok rijk is en geniet van een spectaculair uitzicht! Meest bekend (en toeristisch) is Sirocco, gevestigd op de 63e verdieping van 'The Dome at Lebua'. Wij raden daarom aan om voor een andere sky-bar te kiezen, zoals Octave, Cloud 47, Red Sky of Zense. Houd er rekening mee dat sommige locaties speciale kledingvoorschriften hanteren.

Tip: de Chiang Mai Zoo

Breng een bezoek aan de Chiang Mai Zoo, met name leuk voor kinderen! Dit is één van de grootste dierentuinen ter wereld. Bijzonder zijn de reuzenpanda’s en de koala’s. Ook is er een prachtig aquarium (de grootste van Zuidoost-Azië) en een ‘Snow Dome’. De Chiang Mai Zoo is dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds kunt u op Night Safari in de Chiang Mai Night Safari; dagelijks open tot 22:00 uur! Hier spot u bijzondere diersoorten uit Afrika. Let op: de Chiang Mai Zoo en de Chiang Mai Night Safari zijn twee verschillende parken, op een andere locatie in Chiang Mai.

Tip: Op de fiets door Bangkok!

PANGEA Travel kan verschillende fietstours verzorgen, allemaal even bijzonder! U start in de levendige wijk Chinatown waar u smalle straatjes, marktjes en tempels passeert.

Fietsen door Bankok

Per boot steekt u vervolgens de Chao Phraya rivier over naar het Thonburi district. Hier gaat de fietstocht verder waarbij u wordt meegenomen terug in de tijd, ver van alle wolkenkrabbers in de stad. Lees verder>>