Menu

Familiereizen Thailand

Bent u op zoek naar een familiebestemming met een gezonde dosis avontuur en leuke activiteiten speciaal gericht op kinderen, in combinatie met een comfortabel strandverblijf? Denk dan eens aan Thailand! Deze bestemming is erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Reizen in Thailand is veilig, de infrastructuur is goed en veel comfortabele hotels hebben familiekamers. Met een individuele familiereis bezoekt u in uw eigen tempo de culturele hoogtepunten van Thailand, maakt u kennis met de lokale bevolking en geniet u van de prachtige natuur. Wij kennen het land uit eigen ervaring, dus bij ons bent u aan het goede adres! Ons aanbod varieert van verblijf in middenklasse stadshotels, goede strandresorts, drijvende bungalows, boomhutten en nog veel meer.

We kiezen er altijd voor om de familiereis te laten begeleiden door een lokale gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. De gids begeleidt u tijdens de transfers en excursies en is er voor uw gemak. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent. Thailand biedt echter ook leuke plaatsen om op eigen houtje te ontdekken. U kunt zelf bepalen op welk tropisch eiland uw familiereis door Thailand eindigt; er zijn tal van mogelijkheden.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Thailand uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.