Menu

Thailand

Veelgestelde vragen Thailand

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Thailand?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is voor een reis naar Thailand een paspoort vereist dat na afloop van de reis nog zes maanden geldig moet zijn. Bij aankomst in Thailand met een internationale vlucht, ontvangt u een gratis visum voor 30 dagen. Indien u over land (per auto/boot) Thailand binnenkomt, dan is dit gratis visum slechts 15 dagen geldig. Voor een langere reisduur dient u vooraf een visum aan te vragen of bij een lokaal immigratiekantoor het visum te laten verlengen.



Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.



terug naar veelgestelde vragen Thailand