Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Thailand

Koh Kood Beach Resort

In een prachtige, grote tuin liggen de ca. 25 kamers van het Koh Kood Beach Resort (3-4*). Er zijn huisjes in Balinese en Thaise stijl. Per categorie kunt u kiezen uit kamers met tuinzicht, gedeeltelijk zeezicht of volledig zeezicht. U betaalt voor het uitzicht; de huisjes zijn verder hetzelfde (binnen dezelfde stijl). Voor koppels zouden wij de Balinese kamers aanraden (meer privacy) en voor gezinnen de Thaise kamers; deze beschikken over een gezamenlijk terras, met een kleine jacuzzi. Het Koh Kood Beach Resort is gelegen aan de westkust van Koh Kood. Hier kunt u genieten van een prachtige zonsondergang! Het is direct gelegen aan een klein, privé strand. Ook is er een zwembad en beschikt het resort over een restaurant en een Spa. Houd er rekening mee dat er verder weinig te doen is in de directe omgeving. Bij de receptie kunt u eventueel scooters huren. Doordat het resort zeer ruim is opgezet, is het een goede keus voor rustzoekers. Maar ook voor gezinnen kunnen we het Koh Kood Beach Resort aanbevelen.
Noot: naast de huisjes in Balinese en Thaise stijl is er ook nog een Sunset House; deze kamer is echter minder geschikt voor PANGEA-reizigers.

Naar de website van Koh Kood Beach Resort


Hotels Thailand

Ayutthaya Ban Wang Nam Mok (Nong Khai) Bangkok Chiang Khan Chiang Mai Chiang Rai Golden Triangle Kanchanaburi Khao Sok National Park Khao Yai National Park Khon Kaen Khong Jiam District Koh Chang Koh Kood Koh Lanta Koh Madsum Koh Naka Yai Koh Pha-Ngan Koh Phi Phi Koh Samet Koh Samui Koh Tao Koh Yao Noi Koh Yao Yai Korat Krabi Loei Phetchabun District Phitsanulok Phuket Sukhothai