Menu

Thailand

Reiservaringen Thailand

Myanmar
Thailand
combinatiereis

Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen

01/04/2019 - Jeanet Kruisdijk & Gerard van Hogeloon

Floor heeft heel erg goed begrepen wat onze wensen waren en heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. Alles was tot in de details geregeld en werkelijk op elke bestemming stond exact op tijd iemand klaar om ons te begeleiden. Wij werden verrast door de oprecht vriendelijke mensen vooral in Myanmar. Deze reis overtrof zelfs onze hoge verwachtingen. Bedankt voor alle goede zorgen.

lees meer
Maleisie
Thailand

Borneo en Koh Tao

25/10/2018 - Dirk en Mariska

Loes begreep erg goed wat en hoe we dingen wilden en kwam daardoor met de antwoorden en invulling zoals we die prettig vonden. Communicatie verliep vlot en duidelijk.
De  Pangea attenties zoals het duikboek en de kaart bij thuiskomst maken de ervaring nog net wat specialer. Dank daarvoor.

lees meer
Thailand
familiereis

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, (...) maar ik ben helemaal om!

29/08/2018 - Mevrouw Atas

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, dacht altijd dat het een verplichting was wat je dan ging doen maar ik ben helemaal om! We hebben zó genoten en alles was tot in de puntjes geregeld dus vanaf nu zeg ik JA tegen een reis via PANGEA Travel!

thailand ervaring familiereis

lees meer
Thailand
rondreis

Zeer compleet verzorgd

22/02/2016 - Patrick en Ellen
Zeer compleet verzorgd zowel in Dubai, Bangkok, Chiang Mai als in Hua Hin. Ook bij de wijzigingen die wij tijdens onze vakantie spontaan aangaven zeer adequaat op gereageert en opgelost.
lees meer
Thailand
rondreis

Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand.

11/08/2015 - Familie Kortenhorst
Beste Floor,

Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand. Het was echt geweldig en Pangea & haar lokale agent hebben bewezen dat goede reisbureaus echt toegevoegde waarden kunnen bieden. Dus dank en complimenten !!

Zeker de gids, Prakob, voor Bangkok, River Kwai & Ayhuttaya was geweldig. Zo service gericht, bijzonder vriendelijk, bescheiden en uiterst kundig. Mede daardoor konden we genieten zonder ook maar een moment te hoeven regelen, denken, etc. Ook het programma was echt goed met genoeg rondreis & ontdekken en daarna "chillen" op Koh Samui. En Rocky Resort… wat een absolute aanrader. Een perfect resort ! Zo mooi, zo service-minded, zo perfect alles gemanaged en geregeld (alleen wat harde bedden maar op het Anatara hotel in Bangkok na, was dat overal zo, dus zal wel Thais zijn). Enige les voor ons is dat het programma voor de eerste twee dagen direct na een lange (nacht)vlucht en het tijdsverschil, wat te vermoeiend was, zeker ook voor de kids.
Verder waren alle hotel keuzes perfect, op een na. Yang Come Village zouden wij niet zelf meer aanraden. Hoewel de ligging perfect blijft zo dicht bij de "night market" en het zwembad heerlijk is, was de service een tegenvaller en dat stak direct af bij alle ander accommodaties. Ze waren gewoon niet vriendelijk, star, spraken slecht Engels en je merkte dat het slecht gemanaged wordt. Bovendien zaten er wat ons betreft iets te veel Chinese groepsreizigers in het hotel wat de hele atmosfeer van het hotel wat ons betreft iets te veel beïnvloed.
We geven je die feedback alleen zo dat jullie er eventueel baat bij hebben richting andere reizigers, want het heeft ons pret echt niet gedrukt ! Het was gewoon een heerlijke vakantie, waar we nog lang van zullen nagenieten.

Hartelijke groeten,Hans, Froyn & kids.

lees meer
Thailand
rondreis

een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte

05/08/2014 - de heer en mevrouw ten Wolde

Vorig jaar maakten wij voor het eerst een reis 'ver weg' met behulp van PANGEA Travel. Dat beviel zo goed dat we het dit jaar nog eens overdeden, maar nu in Thailand. Wij reisden van Bangkok naar Chiang Mai en vervolgens naar Koh Samui. Overal stonden een gids en chauffeur voor ons klaar, die ons uitstekend begeleidden. In Bangkok bezochten we natuurlijk het Koninklijk Paleis en een aantal prachtige tempels, maar we maakten ook een leuke en gezellige fietstocht door o.a. Chinatown. Een boottocht door de klongs met bezoek aan een klein "floating marktje" was een hele leuke ervaring.

Het drijvend hotel aan de River Kwai was bijzonder door de rust die daar heerste. Bij de Hellfirepass beleefden we in diezelfde rust de dieptrieste geschiedenis. Zwemmen in de waterval van Erawan was dan weer een plezierige belevenis, als je tenminste van aan je tenen sabbelende vissen houdt.

Koh Samui bleek een behoorlijk toeristisch eiland te zijn met prachtige stranden, heel veel restaurantjes en winkeltjes,maar ook veel troep. Een boottocht naar het Marinepark was een leuk uitje.

Terug in Bangkok keken we in ons heerlijke hotel aan de rivier terug op een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte: net als vorig jaar!

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Thailand
familiereis

alles was tot in de puntjes verzorgd

18/06/2014 - Familie van Tatenhove
De reis was super, alles was tot in de puntjes verzorgd. Dus niets als een pluim daarvoor. Mochten we weer ver gaan reizen dan zie je ons weer terug.
lees meer
Thailand

Het was een onvergetelijke reis

05/04/2013 - Studenten Eurocollege - Banyan Tree hotel
Studiereis naar Thailand
Het was een onvergetelijke reis waar iedereen enorm van heeft genoten. Ik hoop dat ik alle evaluatiepunten voldoende heb toegelicht, maar wanneer er nog vragen zijn hoor ik die natuurlijk graag…..De score die de studenten aan deze reis hebben gegeven is een 9,1!Met vriendelijke groet,Lisa
lees meer
Thailand

tot in de puntjes verzorgd dankzij Pangea!

21/03/2013 - familie van Vliet - Goeree

31 januari 2013 was het eindelijk zover. Onze lang verwachtte reis naar Thailand ging beginnen. Onze kinderen van 3,5 en 4,5 waren er helemaal klaar voor (en wij ondertussen ook wel!). Na een rustig vliegreis kwamen we aan in Bangkok waar we opgewacht werden en naar ons hotel gebracht werden. Wat een aangename verrassing was dat! 2 slaapkamers, 2 badkamers en een hele grote woonkamer met keuken. Na het ontbijt hebben we gelijk gebruik gemaakt van de bedden, want het was wel een lange reis en eigenlijk was het voor de kinderen nog midden in de nacht in Nederlandse tijd. Na een paar uurtjes slapen lekker Bangkok in gegaan en bij de grote shoppingmalls gaan kijken. Volgende dag gelijk cultuur gesnoven bij het Grand Palace. Na een tijdje begonnen we eindelijk te geloven wat in alle andere reisverslagen stond. De Thai en overige Aziatische toeristen zijn gek op blanke kinderen. Wij waren de grote attractie met een blond meisje en een rossig jongetje aan de hand. Iedereen wilde met ze op de foto, zelfs de monniken, wat ze gelukkig vrolijk toelieten.

Na een paar drukke dagen in Bangkok was het tijd om naar een ons eerste eiland te gaan. Klein stukje gevlogen en daarna met de Ferry over naar Koh Chang waar we naar ons hotel gebracht werden. Prachtige huisjes aan het strand en een heerlijk zwembad waar de kinderen zich heel goed vermaakt hebben. We hebben hier op olifanten gereden en een mooie waterval bezocht. ’s Avonds lekker de kinderen op bed en dan nog heerlijk op het terras genieten van de warmte en de geluiden. Dan naar bed en op een opklap bed slapen, want de kinderen lagen languit op het grote bed (dat is het voordeel van eerst naar bed moeten ;-)). Opklapbedden sliepen trouwens ook heerlijk! Op Koh Chang veel mensen gesproken die de reis andersom hadden gemaakt (eerst Koh Mak/Koh Kood en dan naar Koh Chang) en zeiden dat ze eigenlijk de reis andersom hadden willen maken omdat je dan steeds naar een nog mooier eiland gaat.

Daarna door naar het nog rustiger Koh Mak. Hier hadden we een hele bijzondere kamer, namelijk een oude rijstboot die omgebouwd is tot huisje. Wat een zee van ruimte hadden we daar! De slaapkamer beneden werd gelijk geclaimd door de kinderen die er een eigen ‘piratengrot’ van maakte. Je kon panelen dicht schuiven waardoor ze hun eigen kamer hadden. En achter op het dek zat een heerlijk bankje waar je ’s avonds kon genieten van het uitzicht en de geluiden. De pier bij het hotel was prachtig en de vissen zaten in grote scholen op je te wachten om het water in te komen. De kinderen hebben daar voor het eerst met een duikbril onder water gekeken en waren meteen verkocht. Het restaurant bleef ons maar verbazen. Zoveel gerechten om uit te kiezen en binnen 10 minuten stond het op tafel. Het ene nog lekkerder dan het andere. De zonsondergang aan de andere kant van het eiland was ook goed te bewandelen. Met twee kleine kinderen en 2 behoorlijke hellingen liepen we in een half uurtje naar de andere kant om de zon in het water te zien zakken.

Daarna door naar onze laatste eiland. Wat een prachtig aankomen was het daar. Zulke mooie huisjes en zoveel ruimte rond het huisje. Prachtig uitzicht, want elk huisje keek uit op zee waar je ’s avonds de zon in het water zag zakken. Het eten was hier zelfs nog beter (wat we ons niet konden voorstellen na het vorige restaurant) en de bediening zeer attent. De zee was hier ook prachtig om te snorkelen en dat hebben de kinderen dan ook vaak gedaan. Ook hier hebben we watervallen bezocht en die waren nog mooier dan op Koh Chang. Het water was net een graadje warmer, dus zwemmen bij de waterval was zeker leuk om te doen. Ook in het visserdorp geweest en dat was heel leuk om te zien hoe de mensen leven en welke vissen ze vangen.

Na een week heerlijk relaxen gingen we weer met de boot en auto terug naar Bangkok. Daar nog een drukke laatste twee dagen gehad met het aquarium, Wat Arun en Wat Pho en toen helaas alweer terug naar Nederland.

De vakantie was veel te kort, maar helemaal tot in de puntjes verzorgd dankzij PANGEA! Dank jullie wel voor alle goede zorgen en de geweldige keuze van hotels.

lees meer
Thailand

Dankzij PANGEA Travel hebben wij een fantastische reis gehad

03/12/2012 - Patrick Slachmuylders
Dankzij PANGEA Travel hebben wij een fantastische reis gehad in Thailand. In de korte tijd waarover we beschikten, hebben we een goede indruk gekregen van alle aspecten van Thailand: stad, platteland, cultuur, natuur, eten en strand. De fietstocht in Bangkok was superleuk omdat je dan de andere kant van de stad kan ontdekken en op plaatsen komt die je anders nooit zou bezoeken. Beste Groeten, Patrick Slachmuylders
lees meer
Thailand
familiereis

alles van deze reis was geweldig !

25/01/2011 - familie Weststrate
Onze eerste reis naar Thailand... Pangea heeft hele goede raad gegeven aan ons als gezin met 2 jongens van 17 en 19 jaar. Thailand biedt veel cultuur, veel avontuur en beleving. Bang Kok was een museum op zich waar we met de fiets een deel van heel dichtbij mochten zien. Hoe de mensen leven en handelen komt dan heel dichtbij. Heerlijk om te eten bij de Thaise mensen op straat. Onze eigen gids liet ons de pracht en praal zien met de rijke verhalen. River Kwai was zeer indrukwekkend en ontroerend. Chiang Mai was een historische monument en met scoortertjes was de omgeving heel goed te ontdekken; Tiger Kingdom, Geisers, Snake shows en de Flight of Gibbons waren geweldig ! Khao Sok was een prachtig natuurpark met heel veel dieren om te bewonderen. De gidsen wisten er veel van en slapen in de Jungle is een hele ervaring. 100 km over de zee varen in Krabi naar de mooiste eilanden was net roller coaster. Kortom elke dag was er een van bewondering, verwondering en verbazing over de fantastisch lieve mensen, prachtige natuur en indrukwekkende cultuur. Alles van deze reis was geweldig ! We danken Pangea voor hun professionele organisatie die deze reis naar Thailand voor ons onvergetelijke reis maakte.
lees meer
Thailand

Chapeau!

23/11/2009 - Arthur Hofstede & Miranca Wielakker
Beste Floor, Graag laten wij jou weten dat wij een fantastische vakantie hebben gehad in Thailand. Wij zijn beiden heel erg enthousiast over Thailand als vakantiebestemming. Er is ons niets tegengevallen! De begeleiding ter plaatse was uitstekend! De accommodaties waren prima en lekker divers! Wij zijn meer dan blij met jou en Pangea Travel als reisorganisatie en zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Ook zijn wij ervan overtuigd dat wij een volgende keer graag weer van jullie diensten gebruik willen maken. Bedankt voor je perfecte organisatie! Chapeau! Hartelijke groet, Arthur Hofstede en Miranca Wielakker
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Thailand

We zijn erg blij dat we wederom via Pangea een leuke reis hebben kunnen boeken.

03/09/2009 - Richard Vonk
Nogmaals dank voor de uitstekende service. We zijn erg blij dat we wederom via Pangea een leuke reis hebben kunnen boeken.
lees meer
Thailand
huwelijksreis

We wanted to thank you for the excellent service.

06/07/2009 - Michelle Hill
Hi Floor, Thank you very much for the wonderful bouquet of flowers that you send us upon arrival back from our honeymoon. It was a lovely thought and was a great welcome home. We also wanted to thank you for the excellent service. We had a fantastic holiday and very much appreciated your attentive service and flexibility in changing our itinerary several times. Thanks again for everything you and your colleagues have done at Pangea to make our holiday so special.
lees meer
Thailand

Allemaal prima geregeld

11/08/2008 - Ellen en Elbert
Het hotel in Bangkok was prima. Niet luxe, maar voorzien van alle gemakken. De fietstocht door de kleine straatjes in de stad is een echte aanrader, erg leuk.Het floating Hotel River Kwai was prachtig……de treinreis verliep voorspoedig.Elephant Hills: heerlijke tenten, voorzien van alle comfort en toch in de natuur. Een aanrader. Koh Samui is aan ons niet echt besteed. Koh Tao daarentegen was echt prachtig. Resort was niet luxe, maar voor ons meer dan prima en het eiland is erg leuk. Kleinschalig, maar voldoende voorzieningen en de onderwaterwereld is fenomenaal. Een echte 100% aanrader.Dit was het in het kort. Overigens is alles soepel verlopen. De vluchten waren prima, de gids in Bangkok eo ook, overal stond men netjes voor ons klaar als we ergens arriveerden, allemaal prima geregeld.
lees meer
Thailand

Wat een feestje, dat pakket van Pangea!

20/06/2008 - Runee Slinkers
Hallo Floor, Wat een feestje, dat pakket van Pangea! We hebben er verschrikkelijk veel zin in, onze verwachtingen zijn hoog gespannen. (...) Bedankt voor de service tot nu toe. Groet, Runee Slinkers
lees meer
Thailand

het overtrof onze stoutste verwachtingen!

17/10/2008 - Wout Elzinga en Rixt Jensma
te verbeteren: wat mij betreft niets: perfect geregeld!!Toelichting accommodatie: het overtrof onze stoutste verwachtingen! Was echt geweldig. Met name de accomodatie in Sukothai.
lees meer
Thailand

We vonden het een verademing om persoonlijk, snel en op maat bediend te worden.

04/04/2007 - Erik en Inge Roos
Wij hebben de samenwerking met Berry als heel positief ervaren en zullen zeker in de toekomst opnieuw bij jullie een offerte opvragen. Wij zijn zeer tevreden. In een tijdperk waarbij een reis boeken steeds vaker via internet gaat, vonden wij het een verademing om persoonlijk, snel en op maat bediend te worden.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen