Thailand

Thailand reizen

“Vorig jaar hebben we een glimp van Thailand opgevangen tijdens een stopover in Bangkok. Dat smaakte naar meer. Nu willen we de rest van het land graag beter leren kennen.”

Met een lokale gids ontdekt u zo veel meer. Hij geeft handige tips en helpt u de leukste plekjes in Thailand te vinden. Maak bijvoorbeeld een fietstocht in een rustig en groen gedeelte van Bangkok of kom in contact met de lokale bevolking in het binnenland. Speciaal is een overnachting in een drijvend hotel op de bekende River Kwai. De mooiste tempels van Thailand vindt u in de oude steden Ayutthaya en Sukhothai. In Chiang Mai raden we minimaal drie overnachtingen aan; hier is zo veel te beleven! Thailand staat verder bekend om de tropische eilanden. Sluit uw rondreis bijvoorbeeld af op Phuket of Koh Samui.

Reiservaringen

 • Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand.

  lees meer
  -
  Familie Kortenhorst
 • een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte

  lees meer
  -
  de heer en mevrouw ten Wolde
 • alles was tot in de puntjes verzorgd

  lees meer
  -
  Familie van Tatenhove
 • Het was een onvergetelijke reis

  lees meer
  -
  Studenten Eurocollege - Banyan Tree hotel

Amazing Thailand

Tip: Cocktail drinken in een rooftop-bar in Bangkok

Drink een cocktail in één van de vele rooftop-bars die Bangkok rijk is en geniet van een spectaculair uitzicht! Meest bekend (en toeristisch) is Sirocco, gevestigd op de 63e verdieping van 'The Dome at Lebua'. Wij raden daarom aan om voor een andere sky-bar te kiezen, zoals Octave, Cloud 47, Red Sky of Zense. Houd er rekening mee dat sommige locaties speciale kledingvoorschriften hanteren.

Tip: de Chiang Mai Zoo

Breng een bezoek aan de Chiang Mai Zoo, met name leuk voor kinderen! Dit is één van de grootste dierentuinen ter wereld. Bijzonder zijn de reuzenpanda’s en de koala’s. Ook is er een prachtig aquarium (de grootste van Zuidoost-Azië) en een ‘Snow Dome’. De Chiang Mai Zoo is dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur. ’s Avonds kunt u op Night Safari in de Chiang Mai Night Safari; dagelijks open tot 22:00 uur! Hier spot u bijzondere diersoorten uit Afrika. Let op: de Chiang Mai Zoo en de Chiang Mai Night Safari zijn twee verschillende parken, op een andere locatie in Chiang Mai.

Tip: Op de fiets door Bangkok!

PANGEA Travel kan verschillende fietstours verzorgen, allemaal even bijzonder! U start in de levendige wijk Chinatown waar u smalle straatjes, marktjes en tempels passeert.

Fietsen door Bankok

Per boot steekt u vervolgens de Chao Phraya rivier over naar het Thonburi district. Hier gaat de fietstocht verder waarbij u wordt meegenomen terug in de tijd, ver van alle wolkenkrabbers in de stad. Lees verder>>