Malediven

JA Manafaru (Beach House Iruveli) - Malediven


Het zeer luxe JA Manafaru Resort (voorheen The Beach House Iruveli) beschikt over 83 luxe villa's in verschillende categorieën. Alle villa's liggen op prachtige locaties op het water of het strand. Vanaf Malé bereikt u het resort per luxe watervliegtuig. U verblijft op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension. The Beach House beschikt over diverse restaurants waar u heerlijk kunt dineren. JA Manafaru is een aanrader voor een heerlijk luxe en ontspannen vakantie op de Malediven.

JA Manafaru (Beach House Iruveli) is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Malediven - kamer The Beach House Malediven
Malediven - zwembad The Beach House Malediven
Malediven - restaurant The Beach House Malediven

Reiservaringen

 • Onze wens werd al snel werkelijkheid!

  lees meer
  -
  Ghislaine en Marcel
 • we wisten niet eens dat dat kon

  lees meer
  -
  Chris & Vanessa
 • Een reis die buiten onze verwachting was

  lees meer
  -
  Sharon van de Lande
 • Echt top!

  lees meer
  -
  Bart de Bock

Tip: duiken en snorkelen

De vele eilanden zijn een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Voor de kusten vindt u een kleurrijke onderwaterwereld met koraalriffen. Kleurrijke tropische vissen en schildpadden leven onder andere tussen de koralen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een duikbrevet dan kunt u deze vaak behalen bij het resort. Anders is het zeker de moeite waard om te gaan snorkelen. Vanuit de resorts worden ook geregeld excursies georganiseerd naar koraalriffen in de omgeving.