Taiwan

The Lalu - Sun Moon Lake


The Lalu is een van de bijzonderste hotels in heel Taiwan. Vroeger diende deze locatie als vakantieadres van Chiang Kai-shek. In 1997 startte een Australische architect met het ontwerp van het huidige The Lalu. Vijf jaar later werd het geopend voor hotelgasten. De stijl laat zich omschrijven als ‘zen’, harmonieus, aangenaam en sfeervol. Er is veel gebruik gemaakt van hout, steen en glas. Ook de ligging, aan het sprookjesachtige Sun Moon Lake, is onvergetelijk. Rustig maar toch met winkeltjes en restaurantjes op loopafstand. The Lalu is verdeeld in drie gedeeltes: in het hoofdgebouw liggen de 62 suites, in gebouw ‘B’ vindt u de spa / sauna en de fitness ruimte en verder naar achter bevinden zich de 9 villa’s. Er zijn kamers met één en twee slaapkamers. De Courtyard Pool Villa’s beschikken over een eigen zwembad. Aan comfort en service geen gebrek in The Lalu. Onder andere voor uw honeymoon kunnen we dit hotel van harte aanbevelen.

The Lalu is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Sun Moon Lake - meer
Sun Moon Lake - buiten
Sun Moon Lake - kamer

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met haar dochter naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, een aantal redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!