Taiwan

Toong Mao Kao Shang Ching Hotel - Kenting


Gelegen tussen Dawan Beach en het Kenting Forest Recreation Area, vindt u het Toong Mao Kao Shang Ching Hotel (2 sterren). De meest levendige straat van Kenting en het strand liggen op loopafstand. Tip: vraag om een kamer met zeezicht. Voor gezinnen zijn er familiekamers. Andere faciliteiten zijn: een ‘tea area’, een restaurant (met goede visgerechten!), een ‘children play area’ en een fitness ruimte. Het ontbijt laat helaas te wensen over en is voornamelijk Chinees.

Toong Mao Kao Shang Ching Hotel is door 3 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 1,7 op een schaal van 1 tot 5.Kenting - vooraanzicht
Kenting - lobby
Kenting - kamer

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!