de heer en mevrouw ten Wolde
Thailand - 5/08/14


Vorig jaar maakten wij voor het eerst een reis 'ver weg' met behulp van PANGEA Travel. Dat beviel zo goed dat we het dit jaar nog eens overdeden, maar nu in Thailand. Wij reisden van Bangkok naar Chiang Mai en vervolgens naar Koh Samui. Overal stonden een gids en chauffeur voor ons klaar, die ons uitstekend begeleidden. In Bangkok bezochten we natuurlijk het Koninklijk Paleis en een aantal prachtige tempels, maar we maakten ook een leuke en gezellige fietstocht door o.a. Chinatown. Een boottocht door de klongs met bezoek aan een klein "floating marktje" was een hele leuke ervaring.

Het drijvend hotel aan de River Kwai was bijzonder door de rust die daar heerste. Bij de Hellfirepass beleefden we in diezelfde rust de dieptrieste geschiedenis. Zwemmen in de waterval van Erawan was dan weer een plezierige belevenis, als je tenminste van aan je tenen sabbelende vissen houdt.

Koh Samui bleek een behoorlijk toeristisch eiland te zijn met prachtige stranden, heel veel restaurantjes en winkeltjes,maar ook veel troep. Een boottocht naar het Marinepark was een leuk uitje.

Terug in Bangkok keken we in ons heerlijke hotel aan de rivier terug op een uitstekend geregelde vakantie, waarin alles klopte: net als vorig jaar!de heer en mevrouw ten Wolde

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Thailand