Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Stage lopen bij PANGEA Travel?

STAGE LOPEN BIJ PANGEA TRAVEL
 

Wil jij veel leren in een uitdagende omgeving? Lees dan snel verder… 

Gedurende het jaar hebben wij meerdere stageplaatsen beschikbaar op onze afdeling Support, voor een duur van minimaal 5 maanden. Informeer gerust, of jouw stageperiode aansluit op onze planning. Ook voor een afstudeerproject mag je ons benaderen. We denken graag met je mee. 

 

Wie zijn wij?

Al 18 jaar is PANGEA Travel de specialist in individuele reizen naar Afrika en Azië. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht zodat we veel terugkerende reizigers hebben.    

Wie ben jij?

Je volgt een MBO of HBO opleiding in toeristische richting (bijvoorbeeld MTRO/BUAS) en hebt reiservaring/interesse in Afrika en/of Azië. MS Office (Excel, Word, Outlook) is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Je functie is zeer afwisselend en je biedt ondersteuning aan de reisspecialisten van de afdelingen Afrika & Azië. Je stelt o.a. reisbescheiden samen, assisteert bij het uitwerken van offertes, schrijft wervende teksten voor onze website en draagt zorg voor administratieve taken. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten aan de telefoon. Samen met 3 andere collega’s vorm je het team Support.

Enthousiast? 

Stuur dan je motivatie en CV naar Inez Staring-Pasman
inez@pangeatravel.nl | +31(0)26-3707511