Menu

Stage lopen bij PANGEA Travel

Wil jij veel leren in een uitdagende omgeving? Wij hebben weer een leuke stageplek beschikbaar, voor een duur van minimaal 5 maanden.

Wie zijn wij?

PANGEA Travel is gespecialiseerd in individuele reizen naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht zodat we veel terugkerende reizigers hebben. 

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig, hebt een positieve instelling en durft initiatief te tonen. Je volgt een MBO of HBO opleiding in toeristische richting (bijvoorbeeld MTRO/BUAS) en hebt reiservaring/interesse in Afrika, Azië en/of Latijns-Amerika. MS Office (Excel, Word, Outlook) is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Je functie is zeer afwisselend en je biedt ondersteuning aan de reisspecialisten van de afdelingen Afrika, Azië & Latijns-Amerika. Je stelt o.a. reisbescheiden samen, assisteert bij het uitwerken van offertes, schrijft wervende teksten voor onze website en draagt zorg voor administratieve taken. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten aan de telefoon. Samen met 3 andere collega’s vorm je het team Support.

Enthousiast? 

Stuur dan je motivatie en CV naar Ruud Jansen: 

ruud@pangeatravel.nl | +31(0)26-3707511

 


 

Gedurende het jaar hebben wij meerdere stageplaatsen beschikbaar op onze afdelingen, voor een duur van minimaal 5 maanden. Informeer gerust of jouw stageperiode aansluit op onze planning. Ook voor een afstudeerproject mag je ons benaderen. We denken graag met je mee.