Menu

Stage lopen bij PANGEA Travel

Vacature Azië/Afrika afdeling februari 2020 - PANGEA TravelWil jij veel leren in een uitdagende omgeving? Wij hebben een stageplaats beschikbaar op de Azië/Afrika afdeling, voor 5 maanden. Lees snel verder.....

Wie zijn wij?

Al meer dan 20 jaar is PANGEA Travel de specialist in individuele reizen naar Afrika en Azië. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht, zodat we veel terugkerende reizigers hebben.    

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig, hebt een positieve instelling en durft initiatief te tonen. Je volgt een MBO of HBO opleiding in toeristische richting (bijvoorbeeld MTRO/BUAS) en hebt reiservaring/interesse in Afrika en/of Azië. MS Office (Excel, Word, Outlook) is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Je functie is zeer afwisselend en je biedt ondersteuning aan de reisspecialisten van de afdelingen Afrika & Azië. Hoewel je zelf niet direct jouw eigen klantendossiers behandelt, kun je veel leren over het reilen en zeilen binnen deze twee afdelingen, waar de reisspecialisten dagelijks bezig zijn met het samenstellen van mooie rondreizen op maat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van wervende teksten voor onze website, controleren van offertes, verwerken van boekingsbevestigingen en inkoopfacturen en het optimaliseren van beeldmateriaal op de website en in offertes. Ook zul je de reisbescheiden voor onze klanten voorbereiden en voorzien van de juiste informatie.

Enthousiast? 

Stuur dan je motivatie en CV naar Ruud Jansen: ruud@pangeatravel.nl.Gedurende het jaar hebben wij meerdere stageplaatsen beschikbaar op onze afdelingen, voor een duur van minimaal 5 maanden. Informeer gerust of jouw stageperiode aansluit op onze planning. Ook voor een afstudeerproject mag je ons benaderen. We denken graag met je mee.