Werken of stage lopen bij PANGEA Travel?

WERKEN BIJ PANGEA TRAVEL

VACATURE REISSPECIALIST AZIË

Ben jij (of ken jij) iemand die een leuke uitdagende baan als reisspecialist Azië zoekt? Omdat we verder groeien hebben we op korte termijn een vacature voor een fulltime functie op ons kantoor in Arnhem!

Heb jij ervaring op onze Aziatische bestemmingen en vind je het daarnaast leuk om klanten te helpen en om ons Azië product verder te verbeteren? Stuur dan je CV + motivatie voor 26 november 2017 naar ruud@pangeatravel.nl.

We zoeken iemand met:

  • reiservaring in Azië in verschillende landen
  • ervaring in verkoop van reizen naar Azië
  • feeling met teksten schrijven
  • verder: creatief, enthousiast, flexibel, stressbestendig, positieve instelling, ervaring met inkoop en verkoop, en woonachtig binnen straal van ca. 45 km van Arnhem.

 

We bieden:

een leuke afwisselende functie, waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen binnen PANGEA Travel. Je werkt in een team met 8 medewerkers op de Azië-afdeling waar je helpt om ons Azië-product verder uit te bouwen.

Meer weten over ons bedrijf? www.pangeatravel.nl

We horen graag van je, ook als je meer wilt weten of vragen hebt.

 

Wil jij veel leren in een uitdagende omgeving? Lees dan snel verder…

Voor stagiaires hebben we op dit moment helaas geen stageplaatsen beschikbaar. Maar zoek je een leuke stageplaats die over een aantal maanden ingaat? Mail dan je CV met motivatie (zie mailadres hierboven) en wellicht hebben we straks een plekje vrij. We verwachten wel dat je een toeristische of marketing gerelateerde opleiding op HBO-niveau volgt.