Menu

Vacature medewerker e-commerce/online marketeer

Werken bij de leukste Azië en Afrika specialist?
 

Ben jij (of ken jij) iemand die een leuke uitdagende baan zoekt? Nu er weer veel vraag is naar verre reizen en we verder willen groeien, hebben we op korte termijn een vacature voor e-commerce medewerker / online marketeer op ons kantoor in Arnhem!

E-commerce.jpg

PANGEA Travel is 20 jaar geleden gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Iedere reisspecialist reist regelmatig naar zijn of haar bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken, de veelal kleinschalige accommodaties te inspecteren en daarmee ons product verder te ontwikkelen. Jij helpt vervolgens de bestemmingen zo goed mogelijk te presenteren en de online vindbaarheid ervan te vergroten. 

 

We zoeken iemand met:

HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding (bij voorkeur richting online marketing en/of communicatie). Je kent alle ins & outs op het gebied van SEO en SEA en hebt ervaring met het opzetten van Social Media campagnes. Je hebt kennis van Google Analytics en ervaring met A/B testen. Verder ben je creatief, enthousiast, flexibel, commercieel, analytisch sterk en woonachtig binnen een straal van ca. 40 kilometer van Arnhem. Ervaring met programma's zoals SEMrush en Canva is een pré.

We bieden:

Een leuke afwisselende functie (voor 32-40 uur per week), waar er veel contact is tussen jou en de verschillende afdelingen. Je adviseert en rapporteert aan je collega's en onze marketing manager. Je beheert de website, schrijft teksten, zorgt voor het juiste beeldmateriaal en verstuurt nieuwsbrieven. Verder ben je verantwoordelijk voor de Social Media en werk je aan online campagnes zoals in Google Ads. Salaris is boven CAO-norm, uiteraard op basis van kennis en ervaring. 

Je komt in een gezellig en hecht team terecht, met 15 andere collega’s. We starten de week altijd met een gezamenlijk koffie-thee moment, waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Tijdens de lunch halen we een frisse neus, vaak samen met andere collega’s. Eens per maand lunchen we samen op kantoor en daarnaast zijn er regelmatig borrels en andere leuke uitjes.

Enthousiast?

Zie jij jezelf wel zitten op een stoel bij PANGEA Travel?
Heb jij ervaring met online marketing en zoek je een leuke nieuwe uitdaging in een dynamisch team en de leukste branch die er bestaat? Stuur dan je cv + motivatie voor 1 augustus a.s. naar Ruud Jansen (operationeel en marketing manager): ruud@pangeatravel.nl

We horen graag van je, ook als je meer wilt weten of vragen hebt!


Meer weten over ons bedrijf: www.pangeatravel.nl