Menu

Vacature reisspecialist Azië

Werken bij de leukste Azië specialist?
 

Ben jij (of ken jij) iemand die een leuke uitdagende baan als reisspecialist zoekt? Nu er weer veel vraag is naar verre reizen hebben we op korte termijn een vacature voor reisspecialist op ons kantoor in Arnhem!

reisadviespagina - sri lanka - trein

PANGEA Travel is 20 jaar geleden gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Iedere reisspecialist reist regelmatig naar zijn of haar bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken, de veelal kleinschalige accommodaties te inspecteren en daarmee ons product verder te ontwikkelen.

We maken het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reiziger, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. Onze klanten hebben een eigen contactpersoon, die de reiswensen eerst telefonisch met hen doorneemt of in een persoonlijk gesprek op kantoor. Daarna gaat de reisspecialist aan de slag met de wensen en zorgt dat ons aanbod past bij de reisplannen die de klant in gedachte heeft.

We zoeken iemand met:

  • reiservaring in Azië;
  • ervaring in verkoop van reizen naar Azië is een pré;
  • feeling met teksten schrijven;
  • creatief, enthousiast, flexibel, commercieel, stressbestendig en een positieve instelling;
  • woonachtig binnen een straal van ca. 40 km van Arnhem.

We bieden:

Een leuke afwisselende functie (voor 32-40 uur per week), waar je klanten helpt met het samenstellen van mooie rondreizen op maat. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers, inclusief de administratieve verwerking daarvan. De functie biedt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen PANGEA Travel. Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Salaris boven CAO-norm en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals studiereizen naar onze bestemmingen.

Je komt in een gezellig en hecht team terecht met 15 andere collega’s. We starten de week altijd met een gezamenlijk koffie-thee moment, waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Tijdens de lunch halen we een frisse neus, vaak samen met andere collega’s. Eens per maand lunchen we samen op kantoor en daarnaast zijn er regelmatig borrels en andere leuke uitjes.

Enthousiast?

Zie jij jezelf wel zitten op een stoel bij PANGEA Travel?
Heb jij ervaring op onze Aziatische bestemmingen en vind je het daarnaast leuk om klanten te helpen en om ons Azië product verder te ontwikkelen? Stuur dan je cv + motivatie voor 24 juli a.s. naar Ruud Jansen (operationeel manager): ruud@pangeatravel.nl

We horen graag van je, ook als je meer wilt weten of vragen hebt!


Meer weten over ons bedrijf: www.pangeatravel.nl