Menu

Stagiair(e) afdeling Marketing

Ben jij gepassioneerd door marketing en heb je een creatieve geest? Ben je leergierig, proactief en enthousiast om ervaring op te doen in de reisbranche? Dan ben jij de perfecte kandidaat om ons marketingteam te versterken! PANGEA Travel bied je een uitdagende kans binnen een jong en dynamisch team. Wij bieden een stageperiode van minimaal 5 maanden, met een voorkeur voor een start in september 2024. De exacte periode is in overleg vast te stellen.

 

Wie zijn wij?

PANGEA Travel is al ruim 20 jaar de specialist in individuele reizen naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Doordat wij zelf alle bestemmingen bezoeken, hebben we een enorme kennis in huis. Daarnaast bieden we veel service en aandacht zodat we veel terugkerende reizigers hebben. Bekijk ook onze website. Je komt in een gezellig en hecht team terecht met 17 andere collega’s. We starten de week altijd met een gezamenlijk koffie-thee moment, waardoor je elkaar steeds beter leert kennen. Tijdens de lunch halen we een frisse neus, vaak samen met andere collega’s. Eens per maand lunchen we samen op kantoor en daarnaast zijn er regelmatig borrels en andere leuke uitjes.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig, hebt een positieve instelling en durft initiatief te tonen. Je volgt momenteel een MBO- of HBO-opleiding in marketing en/of e-commerce en hebt een sterke interesse in of ervaring met reizen naar Afrika, Azië en/of Latijns-Amerika. SEO en SEA is voor jou niet onbekend. Tevens zie jij creatief en foutloos schrijven van teksten als een uitdaging.

Wat doe je bij ons?

Als stagiair(e) op onze marketingafdeling krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in verschillende facetten van marketing binnen de reisbranche. Je ondersteunt ons team bij het creëren van boeiende content, het beheren van onze social media-kanalen, het uitvoeren van marketingcampagnes en het analyseren van resultaten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over nieuwe ideeën en initiatieven om ons merk verder te laten groeien.

Meer weten?

Ben jij klaar voor deze uitdagende stage-ervaring bij PANGEA Travel? Stuur dan snel je motivatiebrief en cv naar Ruud Jansen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

ruud@pangeatravel.nl | +31(0)26-3707511