Menu

Vietnam & Hong Kong

Heeft u ruim drie weken vakantie en bent u op zoek naar een reis in Azië met zowel cultuur, natuur en strand? Kies dan voor deze afwisselende reis naar Vietnam en Hong Kong. Naast de bekende plaatsen van Vietnam bezoekt u ook de prachtige rijstvelden van Sapa en het Cat Tien National Park. Hier leven o.a. talrijke vogels, krokodillen, olifanten, beren, gibbons en de bijna uitgestorven Javaanse neushoorn. Er is natuurlijk ook tijd om te ontspannen aan het strand, en wel in Hoi An. De reis wordt afgesloten met een verblijf in de wereldstad Hong Kong.

Reisduur: 23 dagen

Hanoi - Halong Bay - Sapa - Hue - DMZ - Phuoc Tich - Hoi An - Ho Chi Minh City - Cao Dai - Cat Tien NP - Mekong Delta - Hong Kong

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Vietnam & Hong Kong inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Ontdek de unieke pareltjes van Vietnam; Halong Bay, de rijstvelden van Sapa, de Demilitarized Zone (DMZ) en het Cat Tien NP.
 • Vanuit Hue maakt u een leuke fietstocht in de omgeving. De kans is klein dat u hier veel andere toeristen tegenkomt!
 • We selecteren goede, centraal gelegen hotels.
 • De lange afstanden worden per vliegtuig afgelegd zodat u geen tijd verliest met reizen.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Hongkong vanaf water met Jonk boot - Hong Kong
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Hanoi
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar een boutique hotel, centraal gelegen in de stad. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld een ontspannen wandeling rondom het Hoan Kiem meer maken. 's Avonds heeft u keuze uit diverse leuke restaurantjes met overheerlijke Vietnamese gerechten.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

Tip: een leuk restaurant in Hanoi is het City View Café (1 Dinh Tien Hoang, op de 5e verdieping, met zicht op het Hoan Kiem meer). Wilt u het traditionele Vietnamese gerecht 'pho' proberen, dineer dan in het Pho Bat Dan Restaurant (49 Bat Dan, Hoan Kiem District).
Dag 2 Hanoi
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u vandaag een stadstour in Hanoi. U start bij het Ho Chi Minh Mausoleum* wat u van de buitenkant bekijkt. Daarna staan de One Pillar Pagoda, de Literatuur Tempel (de eerste 'universiteit' van Vietnam), de Tran Quoc Pagoda aan het West Lake en de Quan Thanh Tempel op het programma. In de middag kunt u één van de volgende drie musea bezoeken: het Hoa Lo Prison Museum (bekend als "Hanoi Hilton" tijdens de oorlog), het Vietnam Museum of Ethnology (over de etnische minderheden van Vietnam, gesloten op maandag) of het Vietnamese Women's Museum (over de rol van vrouwen in de Vietnamese samenleving). Daarna maakt u een wandeling** door 'the Old Quarter'. Dit is het leukste en meest authentieke stukje van Hanoi. In deze oude wijk vindt u nauwe straatjes, eetstalletjes, marktjes en kleine winkeltjes. De tour wordt afgesloten met een show in het bekende Waterpoppen Theater.

* indien gewenst, kunt u het Ho Chi Minh Mausoleum ook van binnen bekijken. De entree is gratis. Houd er echter rekening mee dat er altijd een lange wachtrij is. U kunt dit ter plaatse met uw gids bekijken. Het Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag. Daarnaast vindt tussen september en december onderhoud plaats (exacte periode verschilt jaarlijks en is op aanvraag); ook dan is het Mausoleum gesloten voor bezoekers.

** i.p.v. te voet kunt u 'the Old Quarter' ook per 'cyclo' (lokale fiets-taxi) verkennen. De meerprijs is ca. € 10 per persoon.
Dag 3 Hanoi - Halong Bay
In de ochtend wordt u naar Halong gebracht, een rit van ongeveer vier uur. Onderweg passeert u de Red River Delta met rijstvelden en Vietnamese dorpjes. In Halong gaat u aan boord van een authentiek houten boot voor een indrukwekkende tocht in Halong Bay (in een kleine, internationale groep). Overnachting en maaltijden zijn aan boord van deze Bai Tho Junk Boat. Halong Bay is bekend om de bergtoppen die uit de baai omhoog rijzen. Door zandsteen zijn deze bergen poreus en groen begroeid. U kunt hier mooie foto’s maken. Tijdens de tocht vaart u langs diverse eilandjes, grotten en (drijvende) vissersdorpjes. Ook heeft u de gelegenheid om een duik te nemen in de zee of te kajakken. Na het bijwonen van een schilderachtige zonsondergang kunt u genieten van een overheerlijk ‘seafood’ diner.

Noot: de stops tijdens de cruise zijn onder voorbehoud van het vaarschema, het waterpeil en het aantal deelnemers. De cruise zelf is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
Dag 4 Halong Bay - Hanoi - Lao Cai
Na een kop koffie en een goed ontbijt vaart u terug in de richting van Halong. Onderweg kunt u voor de laatste keer genieten van deze indrukwekkende omgeving. Na aankomst in de haven wordt u per auto naar Hanoi gebracht waar we een dagkamer reserveren. U heeft hier even vrije tijd, bijvoorbeeld om te dineren. Aan het begin van de avond volgt een transfer naar het station. Per nachttrein reist u verder naar Lao Cai, aan de grens met China. Overnachting is in een privé slaapcompartiment. Aankomst is de volgende ochtend.
Dag 5 Lao Cai - Sapa
Vroeg in de ochtend arriveert u in Lao Cai. Op het treinstation wordt u door onze lokale vertegenwoordiging verwelkomd. U rijdt eerst naar een nabij gelegen restaurant / hotel voor het ontbijt. Daarna vertrekt u naar een lokale, kleurrijke markt (in Ban Cam op dinsdag, in Cao Son op woensdag, in Can Cau of Pha Long op zaterdag of in Bac Ha op zondag). Hier ontmoet u verschillende etnische minderheden, zoals de Flower Hmong, Black Dao, Tay en Nung stam. Na de lunch maakt u een korte wandeling naar een bergstam-dorpje. U krijgt een rondleiding door het dorp waarbij u tevens een huisje van binnen kunt bekijken. Vervolgens wordt u naar een hotel in Sapa gebracht waar u één nacht verblijft. Noot: Sapa Valley ligt op circa 1700m hoogte en heeft hierdoor een aangenaam en koel klimaat. We adviseren u dan ook warme kleding mee te nemen (en tevens wandelschoenen). In de maanden december - februari kan het in deze regio 's nachts zelfs vriezen.
Dag 6 Sapa - Lao Cai - Hanoi
Per auto vertrekt u noordwaarts. U maakt deze dag wandelingen met uitzicht op de Ta Giang Phinh Valley, de Sin Chai Valley en zelfs op Fansipan Mountain. De route van vandaag gaat deels door een bedekt regenwoud, maar natuurlijk ook door de rijstvelden. U kunt zelf het tempo aangeven en diverse stops inlassen. De totale wandeltijd is ongeveer vier à vijf uur. In het dorpje Ban Khoang maakt u kennis met het dagelijks leven van de Red Dao stam. U heeft hier ongeveer één uur ter vrije besteding. Na een laatste stop bij enkele Black Hmong dorpjes keert u terug naar uw hotel. U kunt nog tot 18:00 uur gebruik maken van uw kamer. In de avond wordt u naar het station van Lao Cai gebracht en reist u per nachttrein terug naar Hanoi.
Dag 7 Hanoi - Hue
In de vroege ochtend arriveert u in Hanoi. U wordt eerst naar een nabij gelegen restaurant / hotel gebracht voor het ontbijt. Ook kunt u zich hier even opfrissen. Daarna volgt een transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Hue. Na aankomst in 'Centraal Vietnam' wordt u verwelkomd door uw lokale gids. Aansluitend staat er een stadstour op het programma. U maakt eerst een boottocht over de Perfume River. Tijdens deze tocht wordt onder andere een stop gemaakt bij de Thien Mu Pagoda (het belangrijkste symbool van Hue). Ook bezichtigt u vandaag de koninklijke graftombes van Ming Mang, Tu Duc en Khai Dinh. U zult versteld staan van de omvang en alle versieringen. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Citadel. Deze ommuurde stad is na de oorlog voor het grootste deel gerestaureerd en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Dag 8 Hue / DMZ
Vandaag maakt u een excursie naar de Demilitarized Zone (DMZ). Tijdens de oorlog was dit één van de meest gebombardeerde gebieden van Vietnam. Als grens tussen Noord- en Zuid-Vietnam is het ook bekend als de 'Ho Chi Minh Trail'. In deze regio vindt u de ondergrondse tunnels van Vinh Moc waar u een bezoek aan brengt. Het is onbegrijpelijk dat hier (23 meter onder de grond) 5 jaar lang hele dorpen hebben gewoond. Ook wordt er een stop gemaakt bij de Dakrong brug, Rockpile en Khe Sanh; het grootste Amerikaanse legerkamp in deze omgeving. Verder bezichtigt u de La Vang Cathedral, de Quang Tri Citadel, de Doc Mieu Fire Base en de Truong San National Cemetery. Lunch is onderweg inbegrepen. Aan het einde van de middag / begin van de avond bent u terug in Hue.
Dag 9 Hue
Omstreeks 08:00 uur verlaat u per fiets het centrum van Hue voor een dagtocht door de omgeving. Startpunt is de Bach Yen brug. U fietst langs rijstvelden, dorpjes, marktjes, etc. Het is een leuke manier om kennis te maken met het echte Vietnamese leven en de lokale bevolking. U zult dan ook merken dat hier veel minder toeristen komen dan in de stad. Het tempo en de gewenste stops kunt u zelf aangeven. Het eerste dorpje dat u aandoet is Huong Can, bekend om de productie van 'cumquat'; een fruitsoort. In het dorpje Thu Le bezoekt u het indrukwekkende gemeenschaphuis. Langs de Tam Giang Lagoon fietst u verder naar het handwerkdorpje Thuy Lap. Hier worden onder andere producten van bamboe gemaakt. Na een wandeling over de lokale markt van Uu Diem fietst u naar het 500-jaar oude dorpje Phuoc Tich. Hier vindt u oude tempels, pagodes, huizen en overblijfselen uit de Champa-cultuur. Ook staat hier de lunch gepland in een 200-jaar oud huis. Na een wandeling door het dorp wordt u per auto terug gebracht naar uw hotel in Hue.
Dag 10 Hue - Danang - Hoi An
In ongeveer 2,5 uur gaat de reis vandaag verder naar Hoi An. De rit voert over de Wolkenpas (Hai Van Pass) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de zee. Onderweg worden diverse stops gemaakt, zoals bij het vissersplaatsje Lang Co en het Cham Museum in Danang. Na aankomst in Hoi An wordt u naar het hotel gebracht waar u vier nachten verblijft. De rest van de dag is vrij te besteden.

Noot: we hebben nu een accommodatie nabij het oude centrum van Hoi An geselecteerd maar u kunt ook kiezen voor een strandhotel (op ca. 5km afstand van het oude centrum). Meer informatie is op aanvraag.
Dag 11 Hoi An
De komende drie dagen zijn ter vrije besteding in Hoi An. U kunt even relaxen aan het strand of bijvoorbeeld kleding op maat laten maken in een van de vele winkels in het centrum (tip: verzamel thuis alvast wat ideetjes). Erg leuk is ook een bezoek aan een lampionnen-fabriek, een van de specialiteiten van Hoi An. U krijgt hier zelf de gelegenheid om een lampion te ontwerpen en te produceren. Optioneel kunnen we kooklessen voor u verzorgen bij de Red Bridge Cooking School (zie: 'excursielijst Vietnam' voor meer informatie). Hier leert u alles over de Vietnamese keuken.
Dag 12 Hoi An
Dag ter vrije besteding. In het oude centrum van Hoi An kunt u een leuke stadswandeling maken. U vindt hier onder andere de Japanse brug, een kleurrijke markt, historische gebouwen en diverse tempels. Hoi An is een pittoresk en sfeervol stadje waarbij enkele historische gebouwen en huisjes geopend zijn voor bezoekers. De inrichting van deze huisjes ziet er nog vrijwel hetzelfde uit als eeuwen geleden. Ook kunt u fietsen huren en zo de omgeving gaan verkennen (of samen met een gids).

Tip: een leuk restaurantje in het centrum van Hoi An is het Hai Café. In een sfeervolle tuin worden o.a. smaakvolle BBQ-gerechten en heerlijke toetjes geserveerd.
Dag 13 Hoi An (& omgeving)
Uw laatste vrije dag in Hoi An. Gebruik deze dag bijvoorbeeld om te relaxen aan het strand. Vanuit Hoi An kunt u eventueel ook een bezoek brengen aan My Son. Dit tempelcomplex ligt op ca. 40km ten zuidwesten van Hoi An en is sinds 1999 opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het Hindoestaanse heiligdom bestaat uit bijna 80 religieuze gebouwen.
Dag 14 Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City
Transfer naar de luchthaven van Danang voor de korte, binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Na aankomst wordt u verwelkomd en naar een centraal gelegen hotel gebracht. De rest van de dag is vrij te besteden in Ho Chi Minh City, door de lokale bevolking nog steeds Saigon genoemd. De stad heeft ongeveer 7,5 miljoen inwoners en is hiermee de grootste stad van Vietnam. Op eigen gelegenheid kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken door Cholon; de Chinese wijk van "HCMC". U vindt hier diverse Chinese tempeltjes, winkeltjes en de Chinese markt Binh Tay.
Dag 15 Ho Chi Minh City & omgeving
In ongeveer 2,5 uur rijdt u deze ochtend naar de indrukwekkende tempel van Cao Dai. Hier heeft een geloofsgemeenschap vijf religies samengevoegd. U ziet onder andere invloeden uit het Hindoeïsme en het Christendom. Eventueel is het mogelijk een gebedsdienst bij te wonen. Eenmaal terug in Ho Chi Minh City staat er een stadstour op het programma. U brengt eerst een bezoek aan het War Remnants Museum; een interessant museum met veel beeldmateriaal uit de Vietnamese oorlog. Daarna bezichtigt u het Reunification Palace. Hier vandaan wandelt u naar het Postkantoor, Dong Khoi Street, het Operahuis en het Stadhuis (de auto staat stand-by).
Dag 16 Ho Chi Minh City - Cat Tien NP
Vanuit Ho Chi Minh City maakt u een 3-daagse excursie naar het Cat Tien National Park, gelegen op ongeveer vier uur rijden (noordwaarts). Met een oppervlakte van 720km2 is dit één van de grootste regenwouden van Vietnam. Het hier aanwezige unieke ecosysteem heeft tijdens de oorlog zwaar geleden maar mede dankzij de inspanningen van het Wereld Natuur Fonds heeft dit nationale park zich weer hersteld tot een gebied dat rijk is aan dier- en plantsoorten. Er leven onder andere talrijke watervogels, olifanten, gibbons en de bijna uitgestorven Javaanse neushoorn. Per boot steekt u de Dong Nai rivier over naar de ingang van het park. Hier vandaan volgt een transfer naar de Forest Floor Lodge waar u twee nachten verblijft. Alle maaltijden zijn inbegrepen. Na de lunch maakt u een eerste (korte) wandeling in het park. U volgt de "Botanic Garden Trail" met veel verschillende boomsoorten. Ook kunt u op dit pad vogels en zoogdieren spotten. Houd uw ogen open voor primaten! Na het diner vertrekt u per jeep dwars door het bos naar het grasland Nui Tuong voor een spannende nachtsafari. Met zaklantaarns gaat u op zoek naar nachtdieren, zoals sambar herten, wilde zwijnen en gaurs. Noot: de activiteiten in het Cat Tien NP zijn onder voorbehoud.

Noot: houd er rekening mee dat de Forest Floor Lodge een eenvoudige accommodatie is. Het is echter de beste keus in Cat Tien.
Dag 17 Cat Tien National Park
In de vroege ochtend heeft u eerst een transfer van ca. 8km. Hier vandaan maakt u een wandeling naar een groot meer (ca. 5km). U vindt hier een diversiteit aan vogels en krokodillen. Het is een van de laatste plekken op aarde waar de met uitsterven bedreigde Siamese krokodil leeft. Ook hier heeft u een goede kans om primaten te zien. De middag is vrij te besteden. Optioneel (niet inbegrepen) kunt u deelnemen aan excursies die vanuit de lodge worden georganiseerd, zoals een boottocht of mountainbiken.
Dag 18 Cat Tien NP - Ho Chi Minh City
Na het ontbijt kunt u kiezen uit twee activiteiten: een bezoek aan het Dao Tien Endangered Primate Species Centre óf aan de Bear Sanctuary. Het Dao Tien Endangered Primate Species Centre ligt op een 57ha groot eiland bij de ingang van het park. Doel van het project is het redden, rehabiliteren en vrijlaten van bedreigde primaten. U vindt hier onder andere golden-cheeked gibbons, black-shanked doucs, silvered langurs en pygmy lorises. In de Bear Sanctuary worden afgestoten en mishandelde beren opgevangen voor rehabilitatie. Dit project van Wildlife At Risk (WAR) heeft als doel om de beren uiteindelijk terug te plaatsen in hun natuurlijke omgeving. Daarna rijdt u terug naar Ho Chi Minh City voor opnieuw een overnachting.
Dag 19 Ho Chi Minh City - Cai Be - Can Tho
U gaat vandaag de Mekong Delta in; het meest waterrijke gebied van Vietnam. Middels een 2-daagse tour heeft u uitgebreid de tijd om te genieten van het dagelijks leven in deze regio. Per auto reist u naar Cai Be, gelegen in het hart van de Mekong Delta. Hier gaat u aan boord van een 'junk boat' voor een bezoek aan de kleurrijke, drijvende markt. Ook worden er familiebedrijfjes bezocht die gespecialiseerd zijn in de productie van onder andere rijst, vis en kokosnoot. Via smalle kanalen en eilandjes komt u aan bij uw lunchlocatie. Na een traditionele lunch (uiteraard met heel veel fruit; de specialiteit van dit gebied) reist u, via Vinh Long, verder naar Can Tho waar u overnacht. Dit is het commerciële centrum van de Mekong Delta.
Dag 20 Can Tho - Cai Rang - Ho Chi Minh City
In de vroege ochtend bezoekt u de grootste drijvende markt van deze regio in Cai Rang. U heeft hiervoor de beschikking over een klein bootje zodat u eenvoudig tussen de verkopende boten kunt doorvaren en de situatie goed kunt beleven. Speciaal aan de marktjes in de Mekong Delta is dat de verticale stokken bovenop de boot aangeven welke producten er worden verhandeld. Na de lunch rijdt u terug naar Ho Chi Minh City waar u nog één overnachting heeft. Tip: een leuk restaurant om uw rondreis door Vietnam af te sluiten is The Temple Club (29 Ton That Thiep Street, District 1). Hier worden heerlijke traditionele, zuid-Vietnamese gerechten geserveerd. Of maak uw eigen loempia's in het Wrap and Roll Restaurant (67 Hai Ba Trung & 97B Nguyen Trai, District 1).
Dag 21 Ho Chi Minh City - (vliegreis op eigen gelegenheid) - Hong Kong
Na het ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van "HCMC" gebracht. Uw bezoek aan Vietnam komt vandaag ten einde. U checkt in voor de vliegreis naar Hong Kong (op eigen gelegenheid). Na aankomst in Hong Kong volgt een transfer naar uw hotel (op indeling met andere reizigers). Hier verblijft u de laatste twee nachten van uw reis. Noot: we hebben nu een hotel in Kowloon geselecteerd maar u kunt uiteraard ook in een ander deel van Hong Kong verblijven (Hong Kong Island, Lantau Island of New Territories). Ook kunt u kiezen voor een alternatief hotel in Kowloon.
Dag 22 Hong Kong
De komende twee dagen zijn vrij te besteden (zonder gids). Hong Kong is een belangrijke havenplaats en een bruisende stad, volgebouwd met wolkenkrabbers. Het is onderverdeeld in het eiland Hong Kong, het schiereiland Kowloon en ongeveer 230 eilandjes waarvan de meeste niet bewoond zijn. De eilandjes staan tezamen bekend als de ‘New Territories’. Vandaag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de belangrijkste attracties op Hong Kong Island. U vindt hier onder andere de Stanley markt, het vissersdorpje Aberdeen, het strand van Repulse Bay en Victoria Peak. Hier vandaan heeft u een mooi uitzicht over Hong Kong en de haven (indien het weer het toelaat). ’s Avonds is het leuk om de Symphony of Lights bij te wonen; een indrukwekkende laser- en geluidsshow.

Noot: indien gewenst, kunnen we diverse excursies voor u verzorgen in 'HK'.
Dag 23 Hong Kong - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw terugvlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Hong Kong. Zo kunt u bijvoorbeeld de attracties op Lantau Island bekijken. Onder andere Disneyland, het strand van Cheung Sha, het vissersdorpje Tai O, de Giant Buddha, het Po Lin klooster en het dorpje Ngong Ping zijn hier te vinden. Erg leuk is vooral de rit per kabelbaan, waarbij u prachtige vergezichten heeft (wederom indien het weer het toelaat). U kunt deze dag natuurlijk ook gebruiken om te winkelen. Zowel de souvenirmarktjes als de shoppingmalls zijn goed vertegenwoordigd. Op tijd wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven van Hong Kong gebracht (op indeling met andere reizigers). Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • binnenlandse vluchten: Hanoi - Hue & Danang - Ho Chi Minh City (Vietnam Airlines)
 • nachttrein: Hanoi - Lao Cai v.v. (privé compartiment)
 • genoemde transfers & vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
 • airport transfers in Hong Kong (op indeling met andere reizigers)
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden, waaronder:
 • - stadstours Hanoi, Hue & Ho Chi Minh City
 • - vanuit Hue: DMZ-tour + fietstour
 • - 2D/1N Halong Bay Cruise
 • - 3D/2N Sapa Valley
 • - 3D/2N Cat Tien NP
 • - 2D/1N Mekong Delta Tour
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Vietnam (ca. USD 25 pp) 
 • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele / niet genoemde excursies
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.500 - € 3.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

The Chi Boutique Hotel - Hanoi
incl. ontbijt
Overnachten in een boutique hotel in het hart van Hanoi? Dat kan in The Chi Boutique Hotel. Deze sfeervolle accommodatie bevindt zich op korte afstand van het Hoan Kiem meer, de 'Old Quarter' en overige bezienswaardigheden van Hanoi. De 42 ruime kamers zijn stijlvol en elegant ingericht. Ook aan comfort is er geen gebrek. Daarnaast zorgt het vriendelijke personeel ervoor dat u uw dag begint en eindigt met een glimlach. Tip: geniet van een drankje in de lounge op het dakterras. Hier vandaan heeft u een mooi uitzicht op de 'Old Quarter'.

Bai Tho Junk Boat - Halong Bay
incl. alle maaltijden
Deze ‘first class boat’ (2 à 3 sterren) gebruiken we voor vrijwel al onze cruises in Halong Bay. Veel enthousiaste reizigers gingen u voor. Er zijn verschillende type boten, met 7 tot 18 slaapcabines (allemaal 2-persoons). PANGEA Travel probeert altijd een zo klein mogelijke boot (met een minimum aantal deelnemers) te reserveren zodat u optimaal kunt genieten van deze indrukwekkende omgeving. De cabines (12m2) zijn netjes en beschikken over airconditioning en een eigen badkamer. Aan boord worden heerlijke maaltijden geserveerd. De Bai Tho Junk Boat is een prima keus om Halong Bay te ontdekken!

Park View Hotel Hue - Hue
incl. ontbijt
Het 4-sterren Park View Hotel is zeer centraal gelegen in Hue. De Old Citadel en de Perfume River liggen op loopafstand. De 119 kamers zijn vrij ruim en gezellig ingericht. Ontspannen kan bij het zwembad, de spa of in het Ben Thanh Café op de 9e verdieping. Hier vandaan heeft u mooi uitzicht. Het Park View Hotel is een goede uitvalsbasis om de oude keizerstad Hue te ontdekken.

Silk Luxury Hotel & Spa - Hoi An
incl. ontbijt
Het Silk Luxury Hotel & Spa (4*) behoort tot de best-beoordeelde accommodaties van Hoi An. Het oude centrum, met o.a. de Japanse brug, de markt, de restaurantjes en de vele winkeltjes, ligt op een steenworp afstand. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Ontspannen kan bij het zwembad of geniet van een behandeling in de Sundari Spa. Ook kunt u met de gratis shuttlebus naar het strand van An Bang reizen. Overigens is dit ook makkelijk per fiets te doen. De weg is vlak en u fietst grotendeels langs rijstvelden. Bij het hotel kunt u gratis fietsen huren.

Muong Thanh Saigon Centre Hotel - Ho Chi Minh City
incl. ontbijt
Midden in het centrum van Ho Chi Minh City vindt u het Muong Thanh Saigon Centre Hotel (4*). Binnen vijf minuten lopen staat u voor de Notre Dam kathedraal en het Operahuis. Uniek (in deze prijsklasse) is het zwembad. Hier kunt u na een drukke dag in de stad even heerlijk ontspannen. Het hotel beschikt over 124 kamers welke met natuurlijke materialen zijn ingericht. De stijl is te omschrijven als elegant en chique.

BP International House - Kowloon
incl. ontbijt
Het BP International is een groot hotel (529 kamers), gelegen vlakbij Kowloon Park waar onder andere verschillende buitenzwembaden aanwezig zijn (gebruik tegen betaling). Het hotel ligt tevens vlakbij de haven van Kowloon in een gebied met veel winkels en levendigheid. De grote lobby is indrukwekkend, met mooie verlichting. De kamers zijn relatief klein maar netjes en de locatie van dit hotel maakt veel goed!

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »