Menu

Familiereizen Vietnam

Wilt u samen met uw kinderen op reis? Vietnam is een interessante bestemming voor zowel jong en oud! Dit komt met name door de afwisseling. Zo heeft Vietnam een fascinerende geschiedenis, maar ook leuke plaatsen en verschillende mooie stranden. Daarnaast kunnen we veel leuke activiteiten voor kinderen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan: waterpoppen beschilderen, vliegeren, rijst planten, lampionnen maken, kooklessen en fietstours. De getoonde familiereis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen.

U kunt kiezen voor een verblijf in eenvoudige accommodaties tot luxe hotels. We bieden hotels met familiekamers, kamers met tussendeur en eventueel een zwembad aan. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een lokale gids. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te begeleiden tijdens de transfers en excursies. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Vietnam uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.