Menu

Luxe rondreis Vietnam

Op zoek naar een compleet verzorgde rondreis door Vietnam met een verblijf in luxe hotels? Kies dan deze 21-daagse rondreis. Tijdens deze luxe en afwisselende reis worden de hoogtepunten van Vietnam gecombineerd met een comfortabel strandverblijf. U wordt hierbij begeleid door deskundige, privégidsen. De reis start in de noordelijke stad Hanoi. Ondanks de economische groei van Vietnam ziet u hier nog steeds het authentieke lokale leven. Na een meerdaagse cruise in het sprookjesachtige Halong Bay reist u in zuidelijke richting naar de keizerstad Hue, het lieflijke Hoi An en de metropool Ho Chi Minh City. Ook maakt u een indrukwekkende 2-daagse tour door de Mekong Delta per privé 'sampan'. De reis wordt ontspannen afgesloten aan het strand van Mui Ne / Phan Thiet.

Reisduur: 21 dagen

Hanoi - Halong Bay - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekong Delta - Cu Chi Tunnels - Phan Thiet - Mui Ne

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Luxe rondreis Vietnam inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Tijdens deze rondreis verblijft u in luxe en speciale accommodaties.
 • Aan het strand (Hoi An en Mui Ne) verblijft u in de beste resorts van deze bestemming; 5-sterren, behorend tot de ‘Small Luxury Hotels of the World’; dus aan comfort geen gebrek.
 • Speciaal aan deze reis is de meerdaagse cruise in Halong Bay, met verblijf op een luxe authentieke houten boot.
 • Tijdens uw bezoek aan de Mekong Delta heeft u de beschikking over een traditionele privé 'sampan'.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

boot - Baitho Junk Boat - Halong Bay - Vietnam
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Hanoi
Vandaag start uw (luxe) reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar uw hotel in de stad. U verblijft in het comfortabele, moderne Hotel de l'Opera. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld een ontspannen wandeling rondom het Hoan Kiem meer maken (op korte afstand van uw hotel). 's Avonds heeft u keuze uit diverse leuke restaurantjes met overheerlijke Vietnamese gerechten.

Noot: uiteraard kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.

Tip: een leuk restaurant in Hanoi is het City View Café (1 Dinh Tien Hoang, op de 5e verdieping, met zicht op het Hoan Kiem meer). Wilt u het traditionele Vietnamese gerecht 'pho' proberen, dineer dan in het Pho Bat Dan Restaurant (49 Bat Dan, Hoan Kiem District). Aan het West Lake is Don's Bistro een aanrader (16 Quang An Road).
Dag 2 Hanoi
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u vandaag een stadstour in Hanoi. U start bij het Ho Chi Minh Mausoleum* wat u van de buitenkant bekijkt. Daarna staan de One Pillar Pagode, de Literatuur Tempel (de eerste 'universiteit' van Vietnam), de Tran Quoc Pagode aan het West Lake en de Quan Thanh Tempel op het programma. In de middag kunt u één van de volgende drie musea bezoeken: het Hoa Lo Prison Museum (bekend als "Hanoi Hilton" tijdens de oorlog), het Vietnam Museum of Ethnology (over de etnische minderheden van Vietnam, gesloten op maandag) of het Vietnamese Women's Museum (over de rol van vrouwen in de Vietnamese samenleving). Daarna maakt u een wandeling** door 'the Old Quarter'. Dit is het leukste en meest authentieke stukje van Hanoi. In deze oude wijk vindt u nauwe straatjes, eetstalletjes, marktjes en kleine winkeltjes. De tour wordt afgesloten met een show in het bekende Waterpoppen Theater.

* indien gewenst, kunt u het Ho Chi Minh Mausoleum ook van binnen bekijken. De entree is gratis. Houd er echter rekening mee dat er altijd een lange wachtrij is. U kunt dit ter plaatse met uw gids bekijken. Het Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag. Daarnaast vindt tussen september en december onderhoud plaats (exacte periode verschilt jaarlijks en is op aanvraag); ook dan is het Mausoleum gesloten voor bezoekers.

** i.p.v. te voet kunt u 'the Old Quarter' ook per 'cyclo' (lokale fiets-taxi) verkennen. De meerprijs is ca. € 10 per persoon.
Dag 3 Hanoi - Halong Bay
In de ochtend wordt u in circa vier uur naar Halong gebracht. Onderweg passeert u de Red River Delta met rijstvelden en Vietnamese dorpjes. In Halong gaat u aan boord van een authentieke houten boot voor een indrukwekkende 3-daagse tocht in Halong Bay (in een kleine, internationale groep). Overnachting en maaltijden zijn aan boord van de luxe Bhaya Classic Premium Boat.

Halong Bay is bekend om de bergtoppen die uit de baai omhoog rijzen. Door zandsteen zijn deze bergen poreus en groen begroeid. U kunt hier mooie foto’s maken. Tijdens de tocht vaart u langs diverse eilandjes, grotten en (drijvende) vissersdorpjes. De cruise start met een welkomstdrankje, uitleg over het programma van de komende dagen en een uitgebreide lunch. In de tussentijd vaart u naar het zuidwestelijke gedeelte van Halong Bay, waarbij u o.a. Ba Cua Puddle, Tung Lam Island, Finger Islet en Frog Islet passeert. Er wordt een stop gemaakt bij de Tien Ong Cave; één van de mooiste grotten in Halong Bay. Om 17:00 uur gaat de bar open voor "Happy Hour", proost! Ook vindt er een Vietnamese kookdemonstratie plaats. Na het bijwonen van een fantastische zonsondergang geniet u van een overheerlijk Vietnamees diner. Mocht u het leuk vinden, dan kunt u 's avonds nog proberen om inktvissen te vangen.

Noot: de stops tijdens de cruise zijn onder voorbehoud van het vaarschema, het waterpeil en het aantal deelnemers. De cruise zelf is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
Dag 4 Halong Bay
Vandaag ontdekt u een ander deel van Halong Bay. In de ochtend vaart u naar Hang Trai Island. De omgeving van Ho Ba Ham verkent u vervolgens per kajak. Na de lunch worden Dau Be Island, Coc Cheo Islet en Hai Cua Beach aangedaan. Hier heeft u tijd om te zwemmen, te kajakken, te zonnen en natuurlijk te genieten van de mooie omgeving. U kunt eventueel ook een massage boeken in de Spa.
Dag 5 Halong Bay - Hanoi
U kunt de dag eventueel starten met Tai Chi lessen op het zonnedek. Na een licht ontbijt vaart u naar het drijvende vissersdorpje Cua Van, wat u per klein roeibootje gaat verkennen. Tijdens de brunch vaart u terug in de richting van Halong. Hierbij passeert o.a. Lom Bo Islet, Soi Sim Island, Hoa Cuong Islet, Chicken Cock Islet en Ba Hang Village. Geniet voor de laatste keer van deze indrukwekkende omgeving. Omstreeks 10:45 uur gaat u van boord en reist u per auto terug naar Hanoi. U checkt (opnieuw) in bij Hotel de l'Opera waarna de rest van de dag vrij te besteden is. Ga bijvoorbeeld winkelen. Met name de souvenirshops zijn goed vertegenwoordigd in deze hoofdstad.
Dag 6 Hanoi - Hue
Transfer naar de luchthaven van Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Hue. Na aankomst in 'Centraal Vietnam' wordt u verwelkomd en aansluitend naar een speciale accommodatie gebracht: Pilgrimage Village. U verblijft hier de komende twee nachten. De rest van de dag is vrij te besteden. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren en zo de omgeving op eigen gelegenheid gaan verkennen. Ook kunt u even ontspannen bij uw hotel. Pilgrimage Village beschikt onder andere over een zwembad en een Spa.
Dag 7 Hue
Samen met uw gids bezoekt u vandaag de belangrijkste bezienswaardigheden van Hue. Deze oude keizerlijke stad uit de Nguyen-dynastie heeft een rijke historie en vele architectonische rijkdommen. U start bij de Citadel. Deze ommuurde stad is na de oorlog voor het grootste deel gerestaureerd en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Daarna reist u per 'cyclo' naar het Tinh Tam meer. Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de Thien Mu Pagode; het belangrijkste symbool van Hue. Tot slot worden de koninklijke graftombes van Tu Duc en Khai Dinh aangedaan. U zult versteld staan van de omvang en alle versieringen.
Dag 8 Hue - Danang - Hoi An
In ongeveer 2,5 uur gaat de reis vandaag verder naar Hoi An. De rit voert over de Wolkenpas (Hai Van Pass) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de zee. Onderweg worden diverse stops gemaakt, zoals bij het vissersplaatsje Lang Co (met een heerlijk strand!) en het Cham Museum in Danang. Na aankomst in Hoi An checkt u in bij het Four Seasons Resort The Nam Hai, een luxe resort aan het strand. Hier verblijft u de komende vier nachten. De rest van de dag is vrij te besteden, bijvoorbeeld om te relaxen op het strand of bij het zwembad van het hotel.

Het luxe, 5-sterren hotel 'The Nam Hai' is direct gelegen aan Ha My Beach. Het oude centrum van Hoi An ligt op ca. 10 minuten rijden. Er gaat een gratis shuttlebus. The Nam Hai behoort tot één van de beste hotels van Azië. Het hotel beschikt over 100 ruime, modern ingerichte, comfortabele villa’s met veel privacy. Naast ontspannen bij uw villa kunt u ook terecht in een van de grote zwembaden, het voortreffelijke restaurant, de Spa, de golfbaan of de vier tennisbanen. 

Noot: we kunnen eventueel ook een luxe hotel op loopafstand van het oude centrum van Hoi An selecteren, zoals bijvoorbeeld het Almanity Hoi An Wellness Resort. De korting is op aanvraag.
Dag 9 Hoi An
Samen met uw gids maakt u 's ochtends een leuke stadswandeling in Hoi An. In het oude centrum vindt u onder andere de Japanse Brug, een kleurrijke markt en diverse tempels. Hoi An is een pittoresk en sfeervol stadje waarbij enkele historische gebouwen en huisjes geopend zijn voor bezoekers. De inrichting ziet er nog vrijwel hetzelfde uit als eeuwen geleden. De middag is ter vrije besteding. U kunt even relaxen aan het strand of bijvoorbeeld kleding op maat laten maken in een van de vele winkels in het centrum (tip: verzamel thuis alvast wat ideetjes). Ook kunt u bijvoorbeeld fietsen huren en zo de omgeving gaan verkennen. Optioneel kunnen we hiervoor een gids verzorgen (prijs op aanvraag).
Dag 10 Hoi An
Vandaag staan er kooklessen op het programma! De dag begint met een bezoek aan de markt waar u uitgebreide informatie krijgt over diverse ingrediënten en zo zelf producten kunt verzamelen voor de kookles. Vervolgens vaart u in circa 25 minuten naar de Red Bridge Cooking School. De komende twee uur leert u alles over de Vietnamese keuken en bereidt u traditionele gerechten. Uiteraard kunt u genieten van al het lekkers dat u zelf heeft klaar gemaakt (lunch). Daarna wordt u terug gebracht naar uw hotel. De rest van de middag is ter vrije besteding.

Noot: de kookles wordt uitgevoerd in een internationale groep (max. 30 personen).

Noot: indien de Red Bridge Cooking School geen beschikbaarheid meer heeft, wordt de kookles verplaatst naar het Morning Glory Restaurant.
Dag 11 Hoi An
Dag ter vrije besteding, bijvoorbeeld om te ontspannen aan het (privé) strand. Erg leuk is ook een bezoek aan een lampionnen-fabriek, een van de specialiteiten van Hoi An. U krijgt hier zelf de gelegenheid om een lampion te ontwerpen en te produceren. Optioneel kunt u deelnemen aan een halve dag excursie naar My Son (prijs op aanvraag). Dit tempelcomplex ligt op ca. 40km ten zuidwesten van Hoi An en is sinds 1999 opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het Hindoestaanse heiligdom bestaat uit bijna 80 religieuze gebouwen.

Tip: een leuk restaurantje in het centrum van Hoi An is het Hai Café. In een sfeervolle tuin worden o.a. smaakvolle BBQ-gerechten en heerlijke toetjes geserveerd.
Dag 12 Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City
Transfer naar de luchthaven van Danang voor de korte, binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Na aankomst in "HCMC" volgt een transfer naar het luxe, bijzondere Hotel des Arts Saigon. Na incheck is de rest van de dag vrij te besteden in Ho Chi Minh City, door de lokale bevolking nog steeds Saigon genoemd. De stad heeft ongeveer 7,5 miljoen inwoners en is hiermee de grootste stad van Vietnam.

Tip: een leuk restaurant is The Temple Club (29 Ton That Thiep Street, District 1). Hier worden heerlijke traditionele, zuid-Vietnamese gerechten geserveerd. Voor een heerlijk glas wijn is Wine Bar 38 (38 Dong Khoi) een goed adres.
Dag 13 Ho Chi Minh City
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u deze ochtend een stadstour in "HCMC". U start bij het Reunification Palace. Hier vandaan wandelt u naar het Postkantoor, Dong Khoi Street, het Operahuis en het Stadhuis (de auto staat stand-by). Daarna brengt u een bezoek aan het War Remnants Museum, met veel beeldmateriaal uit de Vietnamese oorlog. Indien de tijd het toelaat, kunt u ook nog de Jade Emperor Pagode bezoeken. Daarna wordt u terug gebracht naar het hotel en is de middag ter vrije besteding. Op eigen gelegenheid kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken door Cholon; de Chinese wijk van Ho Chi Minh City. U vindt hier diverse Chinese tempeltjes, winkeltjes en de Chinese markt Binh Tay.

Tip: de stadstour in Ho Chi Minh City is goed te combineren met onze excursie 'Good Morning Saigon', een tocht per 'Vintage Vespa' (scooter met bestuurder) of een 'Streetfood Tour'. Meer informatie is op aanvraag.
Dag 14 Ho Chi Minh City
Vandaag maakt u een excursie naar de provincie Tay Ninh voor een bezoek aan de Cao Dai Tempel en de Cu Chi Tunnels. In de indrukwekkende tempel van Cao Dai heeft een geloofsgemeenschap vijf religies samengevoegd. U ziet onder andere invloeden uit het Hindoeïsme en het Christendom. Eventueel is het mogelijk om een gebedsdienst bij te wonen. Na de lunch in een (eenvoudig) lokaal restaurant bezoekt u de Cu Chi Tunnels; een gigantisch tunnelcomplex dat in de jaren '40 gebouwd is om de Franse en Japanse bezetters te bestrijden. Middels een wandeling door de ondergrondse gangen krijgt u een goede indruk van de situatie destijds. In de loop van de middag keert u terug naar "HCMC".
Dag 15 Ho Chi Minh City - Mekong Delta
U gaat vandaag de Mekong Delta in; het meest waterrijke gebied van Vietnam. Er staat een indrukwekkende 2-daagse tour gepland waarbij u de beschikking heeft over een eigen traditionele 'sampan' (boot). Op deze manier kunt u uitgebreid genieten van het dagelijks leven in deze regio. Tijdens de boottocht passeert u eindeloze waterwegen, smalle kanalen, kleine dorpjes en pittoreske landschappen. Er worden diverse stops gemaakt, zoals bij kleine fabriekjes, een (andere) Cao Dai Tempel, de markt van Sa Dec en het huis van Mr. Huynh Thuy Le (een karakter uit het boek 'The Lover' van Marguerite Duras). De laatste stop is bij een prachtig 19-eeuws landhuis, waar u geniet van een diner bij kaarslicht. U overnacht aan boord van de 'sampan' Song Xanh.
Dag 16 Mekong Delta - Ho Chi Minh City
In de vroege ochtend bezoekt u de grootste drijvende markt van deze regio in Cai Rang. De verticale stokken bovenop de boot geven aan welke producten er worden verhandeld. Doordat u de beschikking heeft over een eigen bootje kunt u mooie foto's maken. Na dit bezoek gaat u van boord en rijdt u in circa vier uur terug naar Ho Chi Minh City. Hier heeft u opnieuw een overnachting.
Dag 17 Ho Chi Minh City - Mui Ne Beach
Na het ontbijt verlaat u Ho Chi Minh City en gaat u op weg naar Mui Ne, op korte afstand van Phan Thiet. Deze rit van ruim vijf uur biedt een zeer divers landschap. Langs rubberplantages rijdt u een meer woestijnachtig klimaat binnen met onderweg veel cactussen en fruitbomen. Na aankomst checkt u in bij het Anantara Mui Ne Resort & Spa, waar u de laatste nachten van uw reis verblijft. De rest van de dag is vrij te besteden, bijvoorbeeld aan het strand. 's Avonds kunt u terecht in goede
visrestaurantjes.

Noot: houdt u er s.v.p. rekening mee dat Mui Ne de meest toeristische badplaats van Vietnam is. Met name de Russen hebben Mui Ne, helaas, gevonden. Zoekt u iets rustigers, dan kunnen we u onder andere Phu Quoc Island aanraden. Meer informatie is op aanvraag.
Dag 18 Mui Ne Beach
De komende dagen zijn ter vrije besteding aan het prachtig witte, 10km lange zandstrand van Mui Ne. U kunt hier bijkomen van alle indrukken tot nu toe en de reis op een ontspannende manier afsluiten.

Het Anantara Mui Ne Resort & Spa (voorheen: L'Anmien Beach Resort) behoort tot de ‘Small Luxury Hotels of the World’. Dit 5-sterren resort is gelegen aan het strand van Mui Ne. Alle 89 kamers zijn comfortabel, stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. U verblijft in een 'deluxe room'. Een aanrader zijn echter de Pool Villa’s met eigen zwembad, open-air badkamer en lounge. Voor families zijn de Two-Bedroom Pool Villa’s perfect. Het Anantara Mui Ne Resort & Spa is absoluut de beste keus in Mui Ne.
Dag 19 Mui Ne Beach
Dag ter vrije besteding. Geniet van de zon, de zee, het strand, de faciliteiten van het resort, de overheerlijke Vietnamese keuken of een traditionele massage. In de maanden augustus tot december is Mui Ne erg populair bij surfers vanwege de hoge golven. Ook 'body boarding', 'wake boarding' en kajakken behoort tot de mogelijkheden.
Dag 20 Mui Ne Beach
Dag ter vrije besteding. Geniet van uw laatste dag aan het strand. Optionele tours kunnen eventueel in het hotel geboekt worden. Erg indrukwekkend is een bezoek aan de nabij gelegen rode zandduinen. U kunt hier gaan 'sandboarden' en genieten van een mooie zonsopkomst. Breng een dezer dagen ook zeker een bezoek aan de vissershaven. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is men bezig de visvangst binnen te halen. De vissers gebruiken 'thung chai'; grote waterdichte manden. U kunt hier mooie foto's maken en een kijkje nemen in het dagelijks leven van de lokale bevolking. Op ca. 10km ten zuiden van Mui Ne ligt Phan Thiet, al biedt dit weinig interessants. Golfliefhebbers kunnen terecht in de Ocean Dunes Golf Club.
Dag 21 Mui Ne - Ho Chi Minh City - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
In de loop van de dag reist u terug naar Ho Chi Minh City waar u naar de luchthaven wordt gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • binnenlandse vluchten: Hanoi - Hue & Danang - Ho Chi Minh City
 • genoemde transfers & vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden, waaronder:
 • - stadstours in Hanoi, Hue, Hoi An & Ho Chi Minh City
 • - 3-daagse Halong Bay Cruise
 • - kooklessen Hoi An
 • - dagexcursie Tay Ninh (Cao Dai Tempel & Cu Chi Tunnels)
 • - 2-daagse Mekong Delta Tour
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Vietnam (ca. USD 25 pp)
 • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • optionele / niet genoemde excursies
 • evt. vroege incheck / late uitcheck
 • reis- en annuleringsverzekering
 • fooien
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.000 - € 4.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Hotel de l'Opera - Hanoi
incl. ontbijt
De stijl van dit 5-sterren hotel is modern en door het Accor management erg geschikt voor de Europese reiziger. Dit geldt voor zowel het comfort in de kamers, de restaurants en de service van het personeel. De 107 kamers, verdeeld over 8 verdiepingen en 4 kamertypes, zijn erg ruim, netjes en bieden veel comfort. Vanaf het (binnen) zwembad met (buiten) terras heeft u uitzicht op het Opera Theater. Ook het Hoan Kiem meer vindt u op korte afstand. Hotel de l’Opera is een goede keus in Hanoi!

Pilgrimage Village - Hue
incl ontbijt
Voor reizigers die van rust houden, is dit een absolute aanrader. Pilgrimage Village is als dorpje opgezet in een landelijke omgeving, net buiten het centrum van Hue (10 minuten). De sfeer is harmonieus, pittoresk en kleinschalig. Alle 99 kamers zijn ruim, luxe, sfeervol en bijzonder ingericht met natuurlijke materialen. Privacy is belangrijk. Er gaat een gratis shuttlebus naar het centrum. Ook kunt u ontspannen bij het zwembad, in de spa, genieten van een afternoon tea en de goede Vietnamese keuken.

Four Seasons Resort The Nam Hai - Hoi An
incl. ontbijt
Dit luxe, 5-sterren hotel is direct gelegen aan Ha My Beach. Het oude centrum van Hoi An ligt op ca. 10 minuten afstand. Er gaat een gratis shuttlebus. Het Four Seasons Resort The Nam Hai behoort tot één van de beste hotels van Azië. Het hotel beschikt over alleen villa’s; 60 hotel villa’s en 40 pool villa’s. Alle villa’s zijn zeer ruim, prachtig ingericht met moderne meubels, uiterst comfortabel en bieden veel privacy. De pool villa’s hebben onder andere een eigen zwembad, meerdere slaapkamers en een butler service. Ook reist u per limousine naar Hoi An of Danang. De Five-Bedroom Pool Villa biedt plaats aan maar liefst 15 personen. Naast ontspannen bij uw villa kunt u ook terecht in één van de grote zwembaden (allen met zeezicht), de heerlijke spa, de golfbaan of de vier tennisbanen. Ook speciaal is het prachtig witte privé strand. Voor kinderen is er een Kids Club. Bent u op zoek naar een luxe resort of de ideale plek voor uw honeymoon, kies dan zeker voor The Nam Hai!

Hotel des Arts Saigon - Ho Chi Minh City
incl. ontbijt
Op zoek naar een luxe, bijzondere accommodatie in het bruisende centrum van Ho Chi Minh City? Dan raden wij Hotel des Arts Saigon aan. Dit 5-sterren hotel behoort tot de MGallery Collection en is in 2016 in de prijzen gevallen bij de World Luxury Hotel Awards. In Hotel des Arts Saigon wordt u mee terug genomen naar de tijd van het Frans-koloniale Vietnam. Enkele steekwoorden? Romantiek, kunst, elegantie en luxe. Uiteraard wordt dit gecombineerd met alle comfort van de 21e eeuw. Het hotel beschikt over 168 kamers en suites, in verschillende prijsklasses. De meubels en schilderingen zijn gemaakt door Vietnamese artiesten, speciaal voor dit hotel. Ook kunt u de persoonlijke collectie schilderijen en antiek van de eigenaar bewonderen. Overige faciliteiten zijn: een zwembad, een Spa, twee restaurants, een kunst-café en een rooftop-bar. Er komen vaak artiesten optreden. Het is een unieke ervaring om in Hotel des Arts Saigon te verblijven!

Anantara Mui Ne Resort & Spa - Phan Thiet / Mui Ne Beach
incl. ontbijt
Het Anantara Mui Ne Resort & Spa (voorheen: L'Anmien Beach Resort) is een bijzonder sfeervol en luxe 5-sterren resort aan het strand van Mui Ne. Er zijn 89 kamers, in 11 prijsklasses. Alle kamers zijn ruim, comfortabel, stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een aanrader zijn de Pool Villa’s met eigen zwembad en open-air badkamer. Voor families zijn de Two-Bedroom Pool Villa’s perfect. Overige faciliteiten zijn o.a. een groot zwembad en een spa. Ook kunt u deelnemen aan yoga- en/of kooklessen, diverse excursies boeken of watersporten beoefenen. Of kies voor een privé diner op het strand. Het Anantara Mui Ne Resort & Spa is absoluut de beste keus in Mui Ne.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »