Menu

Authentiek Noord-Vietnam

Bijzondere avontuurlijke reis in het noorden van Vietnam, waarin u enkele highlights bezoekt, maar vooral ook de mooiste en rustigste plekjes. Ver van de massa's wandelt u door de meest adembenemende landschappen. Groen in zo vele schakeringen dat het met geen pen te beschrijven is. We combineren de luxe van de tot in de puntjes verzorgde ecolodges met de eenvoud van homestays, bij lokale families. Op die manier ervaart u het leven van de Vietnamese etnische minderheden van zeer dichtbij. Ook bijzonder is de rustige route die u met een privé boot vaart door Lan Ha Bay. Voor rustzoekers die graag 'buiten het boekje' reizen is dit de ideale reis!

De beste reisperiode voor deze reis zijn de maanden maart en april. Dan is het nog niet te warm, maar ook niet te koud, is er niet teveel regenkans en zijn de rijstvelden mooi groen. In de zomermaanden zijn de rijstvelden ook groen, maar wordt het al aardig warm om te wandelen. Bovendien kan de regen de paden blubberig maken. In onze wintermaanden voeren we deze reis niet op deze manier uit, omdat dan verblijf in de homestays te koud zou zijn. We kunnen de reis wel op maat aanpassen indien u toch in de winter wilt reizen.

Tip: wilt u nog even ontspannen aan het strand na afloop van deze reis? Dat is geen enkel probleem. Verleng bijvoorbeeld in Hoi An (Cua Dai Beach), Nha Trang, Mui Ne, de Con Dao Islands of Phu Quoc Island. Afhankelijk van uw reisperiode adviseren we u graag over de beste strandlocatie.

Reisduur: 14 dagen

Hanoi - Mai Chau - Mu Cang Chai - Sapa - Bac Ha - Halong Bay / Lan Ha Bay - Hanoi

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Authentiek Noord-Vietnam inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Ontdek bijzondere rustige gebieden, waaronder de Mai Chau Vallei en Mu Cang Chai.
 • Verblijf in prachtige ecolodges en homestays; een unieke combinatie.
 • Speciaal aan deze reis is de privé cruise in Lan Ha Bay.
 • Insider tip: Lan Ha Bay is minder toeristisch dan Halong Bay, maar net zo mooi!
 • Inclusief alle activiteiten (deze zijn flexibel aan te passen).
 • Onder begeleiding van ervaren Engelssprekende privégidsen.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

vrouw in een rijstveld in de omgeving van Mai Chau Ecolodge - Mai Chau Ecolodge - Vietnam - foto: Mai Chau Ecolodge
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Hanoi
Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar uw hotel in de stad. De rest van de dag is ter vrije besteding. Misschien wilt u nog wat kleinigheidjes inslaan om uit te delen aan de kinderen van de homestays waar u later deze reis overnacht. Uiteraard is dat niet verplicht, maar de kinderen zijn er vaak erg blij mee. Een kleinigheidje zoals een ballon zorgt al voor onbetaalbaar blije gezichtjes en vele uren speelplezier! 's Avonds heeft u keuze uit diverse leuke restaurantjes met overheerlijke Vietnamese gerechten.

Tip: reserveer een tafel in het Seasons Restaurant (95 B Quan Thanh, Ba Dinh District); een intiem, middenklasse restaurant in een prachtig gerestaureerde koloniale villa. Wilt u het traditionele Vietnamese gerecht 'pho' proberen, dineer dan in het Pho Bat Dan Restaurant (49 Bat Dan, Hoan Kiem District). Een ander leuk restaurant in Hanoi is het City View Café (1 Dinh Tien Hoang, op de 5e verdieping, met zicht op het Hoan Kiem meer).
Dag 2 Hanoi
Samen met uw Engelssprekende privégids maakt u vandaag een stadstour in Hanoi. U start bij het Ho Chi Minh Complex. Indien gewenst, kunt u het Ho Chi Minh Mausoleum* van binnen bekijken. De volgende stop is bij de Literatuur Tempel; de eerste 'universiteit' van Vietnam. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u het Vietnam Museum of Ethnology (gesloten op maandag) en wandelt u langs het Hoan Kiem meer, dat bekend staat om de vele legendes. Vervolgens wordt de 'Old Quarter' aangedaan. Dit is het kloppende hart van Hanoi, waar het authentieke Vietnam nog zichtbaar is. De wijk bestaat uit smalle straatjes met restaurantjes, winkeltjes, kleine huisjes en drukke marktjes. In een klein gezelschap maakt u hier een korte 'street food tour', waarbij u uitleg krijgt over de lokale culinaire specialiteiten, en ze natuurlijk kunt proeven. De dag wordt afgesloten met een rit per 'rickshaw' door de ‘Old Quarter’. Dit is een leuke manier om het dagelijks leven te ervaren. 

Noot: u kunt de tour van vandaag naar wens aanpassen.

* houdt u er s.v.p. rekening mee dat er altijd een lange wachtrij is bij het Ho Chi Minh Mausoleum. U kunt dit ter plaatse met uw gids bekijken. De entree is gratis. Het Mausoleum is gesloten op maandag en vrijdag. Daarnaast vindt tussen september en december onderhoud plaats (exacte periode verschilt jaarlijks en is op aanvraag); ook dan is het Mausoleum gesloten voor bezoekers. U kunt het gebouw op alle dagen van de buitenkant bekijken.
Dag 3 Hanoi - Mai Chau
In de ochtend vertrekt u naar de prachtige Mai Chau Vallei, een rit van ongeveer vier uur. Het landschap wordt steeds heuvelachtiger en u ziet onderweg vele fruitbomen. U passeert onder andere de provincie Hoa Binh; een gebied bezaaid met kalkstenen bergen. Het gebied waar u nu komt, is de thuisbasis van de Muong minderheid, die samen met de Witte Thai minderheid de Mai Chau Vallei bevolken. U neemt uw intrek in de prachtige Mai Chau Ecolodge. Na de lunch (inbegrepen) kunt u de Mai Chau Vallei te voet of per fiets verkennen. Geniet van het mooie uitzicht, dat bestaat uit rijstvelden op de bodem van de vallei en de omliggende heuvels. In kleine dorpjes maakt u kennis met de vriendelijke lokale bevolking. Als u het liever wat kalmer aan doet: ook vanuit het zwembad is het uitzicht prachtig! 's Avonds staat er een dansvoorstelling van de etnische Thai en Dao bevolking op het programma, en kunt u de lokale rijstwijn proeven; een pittig goedje.

Wandelduur: in totaal 2 tot 3 uur (of per fiets).
Dag 4 Mai Chau Vallei
Na het ontbijt wordt u in een half uurtje naar het dorp Mai Ha gebracht. Hier start de wandeling die u langs de dorpen Kha, Te, Pu en Khoe brengt. U kunt hier ruim de tijd nemen om een praatje te maken met de dorpelingen die u tegenkomt, veelal behorend bij de Witte Thai-minderheid. Veel klederdracht zult u in dit gebied niet zien, maar wel vriendelijke mensen en bedrijvigheid alom; u ziet 'locals' die op de rijstvelden aan het werk zijn, thuis aan het weven zijn, of bijvoorbeeld hout hebben gesprokkeld. Hier en daar wordt geploegd met een soort minitrekkertje, maar minstens zo vaak gebeurt het nog ouderwets met een zwoegende buffel. Onderweg maakt u geregeld stops om een kopje thee te drinken met de dorpelingen. De lunch nuttigt u onderweg, als picknick of in een dorpshuis; geniet van de lokale cuisine (inbegrepen). 's Middags wordt u teruggebracht naar de Mai Chau Ecolodge. 

Wandelduur: in totaal 3 tot 3,5 uur.
Dag 5 Mai Chau - Nghia Lo
Vandaag staat er eerst een autorit op het programma (ongeveer 6 uur), om u te brengen naar het startpunt van uw volgende wandelavontuur. National Road 6 voert u omhoog, naar de hooglanden van Moc Chau. Onderweg kunt u stoppen om te genieten van het uitzicht, foto's te maken en te lunchen (inbegrepen). Hier ziet u niet alleen rijstvelden, maar ook vele theeplantages en lokale dorpjes. Als de waterstand het toelaat, steekt u met een pontje in 15 minuten de Da rivier over. Zo niet, dan wordt het een stukje omrijden. In de middag komt u aan in Nghia Lo / Muong Lo / Chao Ha Village, waar u kennismaakt met de gastfamilie van uw homestay. Hier kunt u in de namiddag nog een korte wandeling in de omgeving van het dorp maken. Vele nieuwsgierige gezichten zullen u gadeslaan. Er wordt gelachen en gezwaaid. Bij terugkeer in uw homestay mag u helpen met het avondmaal, als u daar zin in heeft. Het hoeft uiteraard niet. Reken wel op wat gegiechel als u aanschuift in de keuken voor het rollen der loempias. En op je hurken de afwas doen is ook een kunst op zich! Na het diner (inbegrepen) schuift de lokale familie graag aan om wat te kletsen. Via de gids worden vele nieuwsgierige vragen uitgewisseld. Uw gastfamilie is vaak net zo nieuwsgierig naar u, als u naar hen. Het levert vaak bijzondere en leerzame gesprekken op. De oma-gastvrouw van deze familie kan héérlijk lachen en héérlijk koken!

Wandelduur: in totaal ca. 2 uur.
Dag 6 Nghia Lo - Mu Cang Chai
De auto brengt u door de bergen van Hoang Lien Son en slingert tussen rijstvelden door. U stopt bij Nga Ba Kim zodat u even de benen kunt strekken na de autorit. Vervolgens wandelt u door verschillende dorpen van de Thai en H'mong minderheden. Landschappen waar mening mond van openvalt... vergeet niet om foto's te maken, want hier kunt u het thuisfront écht jaloers mee maken. Rijstterrassen in alle schakeringen groen die je je kunt bedenken, houten paalwoningen, bergtoppen die soms gehuld zijn in nevel; een adembenemend mooi gebied. Ook kunt u een praatje maken met de vriendelijke H'mong die u onderweg tegenkomt, vaak gekleed in traditionele kledij. Voor een goede (picknick-)lunch wordt gezorgd (inbegrepen). U verblijft twee nachten in een homestay in Mu Cang Chai. Vanavond wordt wederom een heerlijke maaltijd geserveerd door de gastfamilie (inbegrepen). Hopelijk bent u inmiddels al gewend aan de rijstwijn, want ook hier vloeit deze rijkelijk. De glaasjes lijken zo onschuldig klein, maar de inhoud is verraderlijk…

Wandelduur: in totaal 4 tot 5 uur.
Dag 7 Mu Cang Chai
Vandaag staat er een heerlijke wandeldag op het programma. Na een stevig ontbijt gaat u met de gids op pad door het landschap van Mu Cang Chai. Dit gebied is zeker één van de mooiste van Vietnam, met duizelingwekkende rijstterrassen en beeldschone vergezichten. Toch zult u, als u gaat wandelen, nauwelijks andere toeristen komen, maar eerder lokale H'mong mensen in hun traditionele klederdracht die aan het weven zijn, of aan het werk op de velden, en hun werkzaamheden graag onderbreken voor een praatje. De meeste mensen hebben er geen bezwaar tegen om gefotografeerd te worden, maar vraag het wel eerst even! Ook vandaag zijn alle maaltijden inbegrepen.

Wandelduur: in totaal 4 tot 5 uur.
Dag 8 Mu Cang Chai - Sapa
Nadat u afscheid heeft genomen van uw gastfamilie wandelt u vandaag naar het Thai-dorp Hang Dang De, gelegen in een prachtige vallei. Hier vandaan wordt u in ca. 2 uur naar de Tram Ton Pass gebracht, met haar 2047 meter de hoogste pas van Vietnam. Vaak is het in nevelen gehuld, maar als u geluk heeft, heeft u een waanzinnig uitzicht. In elk geval is het een fijne plek om even uit te stappen, de benen te strekken en te genieten van de frisse lucht. Wellicht ziet u de Fansipan, de hoogste piek van Indochina (3143m), met de kabelbaan die er recent tegenaan is gebouwd. In de middag komt u aan in Sapa. Na al die dagen in rustige dorpjes en homestays zal het u ongetwijfeld overkomen als een wereldstad. Het is een behoorlijke drukte met verkeer, toeristen en etnische minderheden die hun waren aanbieden. Om de shock niet te groot te maken, hebben we er daarom voor gekozen om buiten het stadje te verblijven en wel op een heel bijzondere plek: de Topas Ecolodge. Het ligt nog geen 20 kilometer buiten Sapa, maar het laatste stuk gaat erg langzaam vanwege de hobbelige weg. Maar de beloning mag er zijn: deze duurzame luxe lodge ligt op een adembenemend mooie plek op een heuvel, met zicht op de valleien aan beide zijden. Indien gewenst, kunt u 's middags het centrum van Sapa verkennen.

Wandelduur: in totaal ca. 2 uur.
Dag 9 Sapa Vallei
Wederom een mooie wandeldag. Vandaag wandelt u naar het Red Dao-dorp Lech Dao, langs eindeloze rijstterrassen en riviertjes. Onderweg kiest u zelf de allermooiste plek uit voor het spreiden van het picknickkleedje. Na de lunch (inbegrepen) komt u aan bij een ander Red Dao-dorp; Ban Moi. U kunt hier wat rondwandelen en ervaren hoe het leven van deze etnische minderheid is. De Red Dao zijn makkelijk ter herkennen aan de grote rode hoofddeksels. Zowel mannen als vrouwen scheren een groot deel van hun hoofdhuid kaal, soms met inbegrip van de wenkbrauwen. In dit Red Dao-dorp is ook een klein schooltje, waar u welkom bent om een kijkje te nemen. De kinderen vinden het schítterend als er bezoekers komen. De heuvelpaden voeren u dan weer terug naar de doorgaande weg. Na een kwartiertje wandelen over deze weg bent u weer terug bij de Topas Ecolodge.

Wandelduur: in totaal ca. 5 uur.
Dag 10 Sapa - Bac Ha
Na het ontbijt brengt uw chauffeur u naar Bac Ha. Dat wil zeggen, naar Nalo, een dorp net buiten Bac Ha. Hier ligt een namelijk een hele fijne homestay in het groen, met een heel vriendelijk gastgezin en een erf vol met kindertjes en dieren. Bac Ha ligt op loopafstand, maar met name in de weekenden is het een wereld van verschil tussen de straten vol brommertjes in Bac Ha en de weelderige rust bij de homestay. Na aankomst maakt u een fijne wandeling naar het dorp Thai Giang Pho, waar u een traditioneel huis bezoekt en het dagelijks leven aanschouwt. Door een dennenbos en langs maïsvelden bereikt u de vallei, waar u de kans hebt de Flower-Mong bevolking te ontmoeten, in hun traditioneel kleurrijke kleding met zilveren sieraden. Ook bezoekt u het huis van een H'mong koning.

Wandelduur: in totaal 3 tot 4 uur.
Dag 11 Bac Ha - Hanoi
Als deze dag op zondag valt - en dat is aan te raden - dan kunt u 's morgens de levendige markt van Bac Ha bezoeken. Het is een komen en gaan van mensen die van heinde en verre hierheen komen om hun waar te verkopen, inkopen te doen, maar ook om de laatste nieuwtjes te horen en gezien te worden; mensen komen in hun beste (traditionele) kleren naar de markt. Het meest in het oog springen de Flower H'mong, waarvan de dames brede kragen dragen die rijkelijk zijn geborduurd in alle kleuren van de regenboog. Op het hoger gelegen deel van de markt is de veemarkt; de buffels wachten gelaten af wat de dag zal brengen. Mocht u nou niet van plan zijn om een buffel aan te schaffen, dan valt er nog voldoende te beleven in de andere delen van de markt. Het is een prima plek om souvenirtjes te kopen en om noedelsoep te eten. In ongeveer 6 uur wordt u, over de nieuwe snelweg, terug gebracht naar Hanoi, waar u intrek neemt in het u al bekende hotel.
Dag 12 Hanoi - Lan Ha Bay
In de ochtend wordt u in circa 3,5 uur naar Halong gebracht. Onderweg passeert u de Red River Delta met haar rijstvelden en Vietnamese dorpjes. In Halong gaat u aan boord van een authentieke houten boot voor een indrukwekkende 2-daagse tocht. Tijdens de tocht vaart u langs diverse eilandjes, grotten en (drijvende) vissersdorpjes. Overnachting en maaltijden zijn aan boord van de privé boot Cat Ba Ocean Cruise. Zwaai ter afscheid naar de Chinese tourgroepen als u afslaat naar Lan Ha Bay. Lan Ha Bay heeft even mooie kalkstenen rotsformaties en grotten als Halong Bay, maar heeft meer witte zandstrandjes en is minder bekend. Daardoor is het er veel rustiger. Lan Ha is geologisch gezien een verlenging van Halong, maar valt in een andere provincie. Na een heerlijke Vietnamese lunch kunt u zelf gaan kajakken door de smalle wateren tussen de honderden eilandjes en grotten in. De boot brengt u naar de strandjes van Bai Trai Dao, waar u kunt zwemmen en ontspannen. Op een rustig plekje gaat de boot voor anker en tijdens het overheerlijke ‘seafood’ diner, bereid door uw privé kok, kunt u genieten van een fantastische zonsondergang.

Noot: de stops tijdens de cruise zijn onder voorbehoud van het vaarschema en het waterpeil. Het doorgaan van de cruise is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Veiligheid staat voorop.
Noot: we hebben voor deze reis een privé boot geselecteerd. Om kosten te besparen, kunt u Lan Ha Bay (of Halong Bay) eventueel ook in een klein, internationaal gezelschap verkennen. We informeren u graag over de mogelijkheden.
Dag 13 Lan Ha Bay - Hanoi
Als u vroeg uit de veren gaat, wordt u getrakteerd op een mooie zonsopkomst over de baai. Houd de camera paraat! Na het ontbijt brengt de boot u naar het dorp Viet Hai, waar een fietstocht op het programma staat (ca. 1 uur). U keert hierna weer terug naar de boot, waarna u nog een stukje verder vaart door Lan Ha Bay. Geniet voor de laatste keer van deze indrukwekkende omgeving. Tijdens de lunch vaart u terug naar de haven, waar u van boord gaat. Aansluitend volgt een transfer naar Hanoi voor de laatste overnachting van de reis.
Dag 14 Hanoi - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw terugvlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Hanoi. Op tijd wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel. 

Tip: kies voor een leuke stopover in bijvoorbeeld Hong Kong, Singapore, Bangkok of Dubai! Liever nog even ontspannen aan het strand? Ook dat is geen enkel probleem. Verleng bijvoorbeeld in Hoi An (Cua Dai Beach), Nha Trang, Mui Ne, de Con Dao Islands of Phu Quoc Island.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
 • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
 • alle overnachtingen conform programma
 • genoemde maaltijden
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • bijdrage SGR: € 5 per persoon
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
 • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
 • visumkosten Vietnam (ca. USD 25 pp) 
 • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.000 - € 2.250

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Quoc Hoa Premier Hotel - Hanoi
Goed middenklasse hotel met een praktische ligging in de oude wijk van Hanoi. Met een paar minuutjes wandelen bent u in de straatjes waar in het weekend de avondmarkt wordt gehouden. De kamers en badkamers zijn ruim en netjes, en sommige hebben een balkon. De uitstraling is modern en door gebruik van wat donker hout heeft het een koloniale schwung. Recht tegenover het hotel zijn kleine winkeltjes waar de heerlijkste fruitsapjes worden bereid.

Mai Chau Ecolodge - Mai Chau
Op een paar uurtjes rijafstand van Hanoi ligt de Mai Chau vallei. Voorheen kon je hier alleen overnachten in homestays, maar enkele jaren geleden is hier verandering in gekomen. Op een prachtige plek tegen een helling ligt nu de Mai Chau Ecologe, een bijzondere en wondermooie lodge, die de focus legt op natuur, ecotoerisme en duurzaamheid. Alle personeel komt uit de vallei en daardoor hebben nu 100 families inkomsten. Zonder uitzondering zijn ze bijzonder vriendelijk en gastvrij. De kamers van de lodge zijn opgetrokken uit natuurlijke materialen en vanaf de veranda heb je een onbetaalbaar uitzicht over de rijstvelden in de vallei, en de omringende heuvels. Het zicht vanuit het zwembad is ook niet mis ! Vanuit de lodge zijn talloze wandel- en fietsroutes te ondernemen in de vlakke vallei. Het gebied wordt niet overspoeld door toeristen. Natuurlijk zie je hier en daar een souvenirwinkeltje, maar je hebt er geen last van opdringerige verkopers; de sfeer is gemoedelijk. De temperatuur is hier het hele jaar door prettig, maar de vallei is op haar allermooist in de maanden april, mei, september en oktober, als de rijst volop groeit en zó groen is, dat het bijna pijn doet aan je ogen. Zoekt u een mooie groene plek, niet te ver van Hanoi en waar niet teveel toeristen komen, en waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, dan is de Mai Chau vallei een aanrader. Als u daarnaast wel wat comfort op prijs stelt, en duurzaamheid bij u hoog in het vaandel staat, dan is de Ecolodge een zeer goede keuze.

Homestay Vietnam Nghia Lo / Muong Lo
 

Homestay Vietnam Mu Cang Chai
 

Topas Ecolodge - Sapa
Minder dan twintig kilometer buiten Sapa ligt de Topas Ecolodge. Evengoed duurt het 40 minuten, hobbelend in een busje, voor je er bent. Maar het uitzicht waar je dan op getrakteerd wordt, is met geen pen te beschrijven. Op een werkelijk adembenemende plek met rondom uitzicht op de heuvels, bergen en valleien ligt deze duurzame luxe lodge. De 25 bungalows met veranda zijn opgetrokken uit natuurlijke materialen en liggen tegen de helling op. De kamers zelf zijn ingericht met eenvoudige meubels, en hebben een moderne badkamer. In dit gebied wonen de Red Dzao, Tay, Giay, Xa Pho en Black Hmong - minderheden. Er zijn wandelpaden, er zijn fietsen te huur, er zijn spelletjes en een haard in het restaurant; kortom, er is hier voldoende te doen. Voor mensen die graag buiten de drukte van het plaatsje Sapa willen verblijven, is dit een uitstekende keuze.

Homestay Vietnam Bac Ha
 

Cat Ba Ocean Cruise - Halong Bay / Lan Ha Bay
Cat Ba Ocean Cruise biedt verschillende meerdaagse cruises in Halong Bay en Lan Ha Bay aan. De meeste cruises focussen zich op Lan Ha Bay; het rustige -maar net zo mooie- zusje van Halong Bay. Cat Ba Ocean Cruise beschikt over 5 verschillende traditionele “junk” boten, met 2, 3, 4 of 7 hutten. De maximale capaciteit is slechts 19 passagiers, ideaal als u op zoek bent naar een kleinschalige cruise! Vaak bieden we de Cat Ba Ocean Cruise echter op privé basis aan! Alle hutten zijn comfortabel en beschikken o.a. over een eigen badkamer en airconditioning. Op het zonnedek kunt u genieten van de mooie landschappen die u passeert. Het restaurant serveert smakelijke gerechten uit de Vietnamese keuken. Daarnaast kunt u genieten van een selectie aan verse zeevruchten. Tijdens de cruise kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, zoals kajakken of zwemmen in de indrukwekkende omgeving.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »