Menu

Waarom PANGEA Travel

Veel reizigers hebben inmiddels ervaring met PANGEA Travel en zijn zo tevreden dat ze vaak opnieuw boeken. Dus zoekt u een reisorganisatie die echt luistert naar uw wensen? Een reisbureau dat serieus aandacht aan uw reis besteedt? En een reisspecialist die de bestemmingen en hotels zelf regelmatig bezoekt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Persoonlijk en met aandacht
PANGEA Travel maakt het verschil door een persoonlijke benadering, aandacht voor de reiziger, flexibiliteit en het bieden van kwaliteit. Daarom heeft u uw eigen contactpersoon die uw reiswensen eerst telefonisch of in een persoonlijk gesprek met u doorneemt. Op deze wijze kunnen we echt aan de slag met uw wensen en zorgen we dat ons aanbod past bij de reisplannen die u in gedachte heeft.

Flexibel
Is uw reisplan helemaal naar wens? Dan leggen we uw reis vast en ontvangt u de bevestiging. Tot uw vertrek kunt u uw gegevens online bekijken, wilt u tussentijds toch nog iets aanpassen? Daar doen we niet moeilijk over. Twee weken voor vertrek ontvangt u een uitgebreid pakket met reisinformatie zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan.

Kwaliteit
Na terugkomst horen we graag van u hoe uw reis geweest is. Zo kunnen we ons product steeds verder verbeteren. Iets wat we de afgelopen jaren al hebben bewezen en waardoor PANGEA Travel elk jaar groeit met een flink aantal tevreden reizigers.


Zelfstandig een verre reis boeken: is dat nog wel zo slim? Collega Meinie geeft in haar blog 15 zekerheden en voordelen om dit uit te besteden aan een reisorganisatie!