Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Wie zijn wij

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Iedere reisspecialist reist regelmatig naar zijn of haar bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken, de veelal kleinschalige accommodaties te inspecteren en om u van de mooiste reisplannen te voorzien.

Sebastiaan

Sebastiaan Parqui

Directeur & Eigenaar
sebastiaan@pangeatravel.nl

"Sinds augustus 2018 heb ik het stokje overgenomen van Berry en ben ik de nieuwe directeur en eigenaar van PANGEA Travel. Berry heeft de organisatie ruim 15 jaar geleden opgericht en er staat een mooi bedrijf wat ik graag voortzet, samen met de medewerkers.

De succesfactoren van PANGEA Travel blijven gehandhaafd. We blijven investeren in de kennis van de medewerkers, het kantoor blijft in Arnhem en uiteraard blijft de naam ongewijzigd. Maar er zijn ook al veel ideeën voor de verdere groei van het bedrijf.
Ik heb veel van de wereld gezien en was o.a. erg onder de indruk van China, Japan, Maleisië, Singapore, Filipijnen, Taiwan en Zuid-Afrika. Het is teveel om op te noemen. Het zijn allemaal prachtige ervaringen en elke bestemming is altijd weer zo verschillend! PANGEA Travel levert maatwerk en onze kennis en ervaringen delen we graag met elkaar en met u. We helpen u graag verder om samen met PANGEA Travel uw volgende bestemming te gaan ontdekken."


Ruud

Ruud Jansen

Operationeel manager & Reisspecialist
ruud@pangeatravel.nl

"Tijdens mijn opleiding aan de NHTV heb ik mijn eerste reis naar Azië gemaakt en wel naar China. Ik ben toen gefascineerd geraakt door dit werelddeel. De mensen zijn er vriendelijk, gastvrij en er is zoveel moois te zien. Naast China ben ik ook in Hong Kong, Singapore, Maleisië (inclusief Borneo), Indonesië (diverse eilanden), Japan, Thailand en recent in Zuid-Korea en Sri Lanka geweest. Mijn eerste safari ervaring was tijdens een studiereis in Tanzania en Kenia. Oog in oog staan met olifanten, leeuwen en neushoorns is absoluut indrukwekkend. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar werkzaam bij PANGEA Travel. Het blijft een uitdaging om telkens weer een unieke reis samen te stellen, helemaal naar wens van de klant. Ik sta dan ook graag klaar om u verder te helpen met uw reisplannen!"

Kennis & reiservaring:

Abu Dhabi, China, Dubai, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Malediven, Maleisië (inclusief Borneo), Singapore, Sri Lanka, Thailand en Zuid-Korea.

fotoalbums:

Sarawak, Sri Lanka, Sulawesi & Bali, Flores.


Rianne Koot

Teammanager Azië
rianne@pangeatravel.nl

"Tijdens een studiereis naar Indonesië een aantal jaren geleden, kwam ik voor het eerst in Azië. Direct was ik verkocht! De vriendelijke bevolking, het veelzijdige landschap, rijke cultuur en prachtige tempels hebben een blijvende indruk op mij gemaakt. Sindsdien blijft Azië mij keer op keer weer trekken. Door vakanties en studiereizen heb ik inmiddels aardig wat bestemmingen binnen mijn favoriete continent mogen ontdekken. Kleurrijke bazaars en de wonderschone Taj Mahal in India, een ontmoeting met een theeplukster in Sri Lanka, op een bamboeraft door het karstgebergte in China, of gewoon even helemaal tot rust komen op één van de paradijselijke stranden van Thailand. Er is teveel moois om op te noemen en steeds voelt het weer als een voorrecht het vliegtuig te pakken en uit te stappen in een totaal andere wereld. Bij PANGEA Travel kan ik mijn passie voor reizen vertalen in unieke reisvoorstellen op maat gemaakt!"

Kennis & reiservaring:

Abu Dhabi, China, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Malediven, Sri Lanka, Thailand, Vietnam & Zuid-Korea.

Fotoalbums:

Sri Lanka & de Malediven, IndiaChina, Zuid-Korea en Abu Dhabi & Japan.


Floor

Floor Ebbers

Reisspecialist Azië
floor@pangeatravel.nl

"Mijn eerste kennismaking met Azië was tijdens een citytrip naar Beijing. Nu, alweer ruim 15 jaar later, kan je me aardig Azië-verslaafd noemen. Veel mooie landen heb ik inmiddels gezien. Een aanrader? Myanmar! Deze authentieke bestemming biedt zoveel interessante bezienswaardigheden, een indrukwekkende cultuur en de mensen zijn erg vriendelijk. Maar ook de bounty eilandjes van Thailand lonken elk jaar weer. Het wordt niet voor niks het "Land van de Glimlach" genoemd! Onlangs ben ik op de Filipijnen geweest; een bestemming die ook zeker bij mijn favorieten hoort! Graag stel ik op basis van uw reiswensen en mijn reiservaringen de perfecte reis samen!"

Kennis & reiservaring in Azië:

Cambodja, China (Beijing), Dubai, Filipijnen, Hong Kong, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië (inclusief Borneo), Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand en Vietnam.

fotoalbums:

Taiwan, Vietnam, Myanmar, JapanNepalThailand 1, Thailand 2 en Filipijnen.


Roselien van der Wielen

Reisspecialist Azië
roselien@pangeatravel.nl

"Als kind had ik de ultieme droom om een treinreis met de Trans Mongolië Express te maken. Het leek me geweldig om door het eindeloze en verlaten land Mongolië naar het bijzondere Beijing te reizen. En inderdaad, toen die droom werkelijkheid werd en ik aansluitend nog enkele maanden door China reisde, was ik verkocht. De bruisende steden, de natuurpracht bij de Tijgersprongkloof, de sfeervolle straatjes van Dali en Lijiang; het heeft mijn hart gestolen! Maar natuurlijk is het niet alleen bij China gebleven, sindsdien heb ik ook de pracht van vele andere Aziatische landen mogen bewonderen. Zo werd ik enorm verrast door de schitterende natuur op Sri Lanka, ging ik op in het gestructureerde leven van de Japanners, Taiwanezen en Zuid-Koreanen en dompelde ik mezelf onder in de veelzijdigheid van Vietnam. En natuurlijk mag ik het unieke Maleisië ook niet vergeten.. Momenteel ben ik al vele jaren werkzaam in de reiswereld en vind ik het een eer om ook andere reizigers te helpen met het opdoen van bijzondere herinneringen. Ik hoop u net zo enthousiast te kunnen maken!"

Kennis & reiservaring:

China, Hong Kong, Macau, Japan, Maleisië, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam en Zuid-Korea

Fotoalbums:

Taiwan, Zuid-Korea


Esther

Esther van den Berg

Teammanager Afrika
esther@pangeatravel.nl

"Mijn eerste verre reis was naar Thailand. Sindsdien is het reizen in mijn bloed gekropen. Door studiereizen en privéreizen heb ik de laatste jaren veel reiservaring opgedaan. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en hierdoor al van veel mooie plekjes op de wereld mogen genieten. Ik krijg vaak de vraag welk land het mooiste is, maar hierop kan ik geen antwoord geven. Elk land is uniek! Maar als iemand vraagt naar de ultieme safari ervaring, dan zeg ik volmondig Botswana! Er zijn veel verschillende safari mogelijkheden; een tocht per mokoro, een wandelsafari en natuurlijk een safari per open jeep. Zuid-Afrika is de laatste bestemming die ik onlangs weer heb bezocht. Samen met mijn man en kinderen hebben we dit afwisselende land per huurauto verkend. Onvergetelijk! Vanuit mijn eigen reiservaringen kan ik voor u met veel plezier een (familie)reis op maat maken, zodat u zelf een van onze prachtige bestemmingen kunt ontdekken."

Kennis & reiservaring:

Botswana, Dubai, Kenia, Tanzania, Mauritius, Namibië, Réunion, Seychellen, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

fotoalbums:

MauritiusZuid-Afrika, Tanzania & Zanzibar, Botswana, Namibië, Réunion, Seychellen.


Martijn

Martijn Visscher

Reisspecialist Afrika
martijn@pangeatravel.nl

"In de afgelopen jaren heb ik verschillende reizen naar Afrika mogen maken. Een favoriete reisbestemming heb ik niet. Het is voor mij onmogelijk om een favoriet te benoemen. De diversiteit aan dieren en de prachtige landschappen doen me in ieder land weer versteld staan. De migratie in Kenia en Tanzania was een van de hoogtepunten! Maar oog in oog staan met een gorilla in Rwanda, vluchten per light aircraft in Botswana en zelf rijden door het Kruger Park in Zuid-Afrika waren ook onvergetelijk. Lekker ontspannen bij de lodge en het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel, dat is voor mij pas genieten! Mijn kennis zal ik gebruiken om een reis voor u samen te stellen die geheel aansluit op uw persoonlijke wensen."

Kennis & reiservaring:

Botswana, Dubai, Kenia, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Fotoalbums:

Namibië, Zuid-Afrika '17, Noord-Tanzania, Zuid-Tanzania, Seychellen, Botswana '15, Botswana '13Madagaskar, Zuid-Afrika '14, Zuid-Afrika '10, Oeganda, Kenia.


Inez

Inez Staring

Support
inez@pangeatravel.nl

"Het moment, dat na een lange vlucht de deur van het vliegtuig wordt geopend en je voor het eerst de warme lucht van je bestemming voelt, de andere geuren ruikt, de kleuren ziet? Dat moment, dat alles nog open ligt, een nieuwe wereld om door jou ontdekt te worden? Dat is voor mij het ultieme gevoel van reizen. Heerlijk! Ik heb al veel landen en culturen in de wereld mogen ontdekken, allemaal bijzonder op hun eigen manier. Een paar favorieten: Het eiland Bali met haar vriendelijke bevolking en prachtige natuur, vergeet de onderwaterwereld bij Menjangan Island niet! Fietsen door Bangkok, een mengeling van smalle straatjes en prachtige jungle. En niet te vergeten Vietnam: De stad Hanoi en het mysterieuze Halong Bay, eenmaal daar geweest, wil je ooit weer terug. Dat ik van reizen mijn vak heb kunnen maken, daar ben ik nog iedere dag blij mee. Met ruime ervaring in verkoop van reizen wereldwijd, heb ik uiteindelijk mijn voorliefde ontdekt voor het creëren van maatwerkreizen. Maatwerk = PANGEA Travel en ik werk dan ook met veel plezier op de afdeling support. Samen met mijn collega's help ik u graag met de voorbereidingen voor uw volgende reis!"


Daphne

Daphne van Niersen

Support
daphne@pangeatravel.nl

"Met mijn ouders gingen we vroeger altijd op vakantie naar Oostenrijk. Al vroeg wist ik dat ik meer wilde zien van de wereld. De keuze voor een toeristische opleiding was voor mij dan ook een hele logische. In totaal werk ik al ruim 25 jaar in de reiswereld. In de loop van de jaren heb ik al veel mooie reizen gemaakt. Toen ik de mogelijkheid kreeg om reizen op maat te creëeren, merkte ik dat dat mij nóg meer voldoening gaf.Ik werk bij PANGEA Travel op de afdeling Support waar we u graag helpen met het verzorgen van uw volgende droomreis!"


Meinie Smouter

Support
meinie@pangeatravel.nl

"Veel bestemmingen in Europa heb ik inmiddels wel gezien, maar veel bestemmingen buiten Europa wil ik nog graag ontdekken. Mijn wensenlijstje is dan ook erg groot; eigenlijk is het lastig om te kiezen waar ik moet beginnen. Tijdens mijn studie Management Toerisme aan de NHTV heb ik voor het eerst kennis mogen maken met een andere cultuur dan die wij hier kennen. De studietrip naar Vietnam en Singapore heeft mijn ogen geopend. Twee tegenpolen van elkaar met ieder haar eigen charme. Onlangs heb ik na mijn stage bij PANGEA Travel mijn studie afgesloten en inmiddels ben ik nog steeds werkzaam bij de PANGEA familie. Voor mij is dit een unieke kans om de wereld te ontdekken en kennis op te bouwen van meerdere bestemmingen. Dagelijks ben ik samen met mijn collega's van de supportafdeling bezig met het ondersteunen van de reisspecialisten in hun werkzaamheden. Mijn doel vanaf nu? Ieder jaar een verre reis buiten Europa maken!"


Sylvia Bouwmeester

Support
sylvia@pangeatravel.nl

''Toen ik nog klein was gingen we eigenlijk ieder jaar naar Spanje, voornamelijk om de (toen nog) koude Nederlandse zomers te ontvluchten en lekker op het strand te liggen. Na een aantal van deze reizen kwam ik erachter dat dit niet voldoende was. Ik wilde reizen gaan maken waar ik iets kan ervaren wat totaal anders was dan Nederland, dan Europa.

Toen ik na mijn examens de kans kreeg om een unieke reis te maken, was de beslissing snel gemaakt. Ik wou naar Azië! En zo geschiedde, Thailand is de eerst verre reis die ik heb mogen maken en deze was onvergetelijk! De afwisseling van groene natuur, bounty-stranden, tempels en wilde dieren was prachtig om te zien. Tel daar de altijd vriendelijke bevolking bij op en je bent een geweldige ervaring rijker! Hetgeen wat mij het meest is bijgebleven aan deze reis is mijn eerste ontmoeting met olifanten. Prachtige dieren en ik hoop in de toekomst ze nog veel vaker tegen te komen op mijn reizen.

Ik kan niet wachten om na mijn studie, ervaring op te doen in nog veel meer landen. Met Sri Lanka, bovenaan mijn lijstje!''


Anna

Stagiaire
stage@pangeatravel.nl

''In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding Tourism Managament op Breda University of Applied Sciences, voorheen ook wel de NHTV genoemd. Voordat ik naar Breda ging heb ik Travel & Hospitality gestudeerd in Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik veel leuke studiereizen binnen Europa mogen meemaken. Binnen Europa heb ik al heel wat bestemmingen van mijn lijstje mogen afvinken, maar buiten Europa zijn er nog ontzettend veel plekken die ik graag wil ontdekken. Indonesië en Singapore staan boven aan mijn lijstje, maar ook landen als India en Japan zou ik graag nog eens naartoe willen!''