Menu

Wie zijn wij

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het organiseren van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. Iedere reisspecialist reist regelmatig naar zijn of haar bestemmingen om nieuwe plekken te ontdekken, de veelal kleinschalige accommodaties te inspecteren en om u van de mooiste reisplannen te voorzien.

Sebastiaan

Sebastiaan Parqui

Directeur & Eigenaar
sebastiaan@pangeatravel.nl

"Sinds augustus 2018 heb ik het stokje overgenomen van Berry en ben ik de nieuwe directeur en eigenaar van PANGEA Travel. Berry heeft de organisatie ruim 15 jaar geleden opgericht en er staat een mooi bedrijf wat ik graag voortzet, samen met de medewerkers.

De succesfactoren van PANGEA Travel blijven gehandhaafd. We blijven investeren in de kennis van de medewerkers, het kantoor blijft in Arnhem en uiteraard blijft de naam ongewijzigd. Maar er zijn ook al veel ideeën voor de verdere groei van het bedrijf.
Ik heb veel van de wereld gezien en was o.a. erg onder de indruk van China, Japan, Maleisië, Singapore, Filipijnen, Taiwan en Zuid-Afrika. Het is teveel om op te noemen. Het zijn allemaal prachtige ervaringen en elke bestemming is altijd weer zo verschillend! PANGEA Travel levert maatwerk en onze kennis en ervaringen delen we graag met elkaar en met u. We helpen u graag verder om samen met PANGEA Travel uw volgende bestemming te gaan ontdekken."


Ruud

Ruud Jansen

Operationeel manager & Reisspecialist
ruud@pangeatravel.nl

"Tijdens mijn opleiding aan de NHTV heb ik mijn eerste reis naar Azië gemaakt en wel naar China. Ik ben toen gefascineerd geraakt door dit werelddeel. De mensen zijn er vriendelijk, gastvrij en er is zoveel moois te zien. Naast China ben ik ook in Hong Kong, Singapore, Maleisië (inclusief Borneo), Indonesië (diverse eilanden), Japan, Thailand en recent in Zuid-Korea en Sri Lanka geweest. Mijn eerste safari ervaring was tijdens een studiereis in Tanzania en Kenia. Oog in oog staan met olifanten, leeuwen en neushoorns is absoluut indrukwekkend. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar werkzaam bij PANGEA Travel. Het blijft een uitdaging om telkens weer een unieke reis samen te stellen, helemaal naar wens van de klant. Ik sta dan ook graag klaar om u verder te helpen met uw reisplannen!"

Kennis & reiservaring:

Abu Dhabi, China, Dubai, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Malediven, Maleisië (inclusief Borneo), Singapore, Sri Lanka, Thailand en Zuid-Korea.

fotoalbums:

Sarawak, Sri Lanka, Sulawesi & Bali, Flores.


Floor

Floor Ebbers

Reisspecialist Azië
floor@pangeatravel.nl

"Mijn eerste kennismaking met Azië was tijdens een citytrip naar Beijing. Nu, alweer ruim 15 jaar later, kan je me aardig Azië-verslaafd noemen. Veel mooie landen heb ik inmiddels gezien. Een aanrader? Myanmar! Deze authentieke bestemming biedt zoveel interessante bezienswaardigheden, een indrukwekkende cultuur en de mensen zijn erg vriendelijk. Maar ook de bounty eilandjes van Thailand lonken elk jaar weer. Het wordt niet voor niks het "Land van de Glimlach" genoemd! Onlangs ben ik op de Filipijnen geweest; een bestemming die ook zeker bij mijn favorieten hoort! Graag stel ik op basis van uw reiswensen en mijn reiservaringen de perfecte reis samen!"

Kennis & reiservaring in Azië:

Cambodja, China (Beijing), Dubai, Filipijnen, Hong Kong, Indonesië, Japan, Laos, Malediven, Maleisië (inclusief Borneo), Myanmar, Nepal, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand en Vietnam.

fotoalbums:

Taiwan, Vietnam, Myanmar, JapanNepalThailand 1, Thailand 2 en Filipijnen.


Roselien van der Wielen

Reisspecialist Azië
roselien@pangeatravel.nl

"Als kind had ik de ultieme droom om een treinreis met de Trans Mongolië Express te maken. Het leek me geweldig om door het eindeloze en verlaten land Mongolië naar het bijzondere Beijing te reizen. En inderdaad, toen die droom werkelijkheid werd en ik aansluitend nog enkele maanden door China reisde, was ik verkocht. De bruisende steden, de natuurpracht bij de Tijgersprongkloof, de sfeervolle straatjes van Dali en Lijiang; het heeft mijn hart gestolen! Maar natuurlijk is het niet alleen bij China gebleven, sindsdien heb ik ook de pracht van vele andere Aziatische landen mogen bewonderen. Zo werd ik enorm verrast door de schitterende natuur op Sri Lanka, ging ik op in het gestructureerde leven van de Japanners, Taiwanezen en Zuid-Koreanen en dompelde ik mezelf onder in de veelzijdigheid van Vietnam. En natuurlijk mag ik het unieke Maleisië ook niet vergeten.. Momenteel ben ik al vele jaren werkzaam in de reiswereld en vind ik het een eer om ook andere reizigers te helpen met het opdoen van bijzondere herinneringen. Ik hoop u net zo enthousiast te kunnen maken!"

Kennis & reiservaring:

China, Hong Kong, Macau, Japan, Maleisië, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam en Zuid-Korea

Fotoalbums:

Taiwan, Zuid-Korea


Joran Harryvan

Junior reisspecialist Azië
joran@pangeatravel.nl

''Mijn passie voor Azië heb ik al sinds mijn geboorte met mij meegebracht. Ik ben namelijk geboren in Thailand en heb daar mijn eerste anderhalf jaar gewoond. Sindsdien ben ik twee keer terug geweest in Thailand voor vakantie. Om nog meer van mijn geboorteland en Azië te weten te komen, heb ik in 2019 een exchange programma gevolgd in Bangkok. Hier heb ik 5 maanden gestudeerd en ontdekte ik enorm veel over Thailand en haar prachtige cultuur. Na mijn exchange besloot ik om meer van Azië te ontdekken en heb ik gereisd door Laos, Cambodja en Vietnam. Daarnaast ben ik tijdens mijn studie (Management Toerisme, NHTV) op studiereis geweest naar Singapore en Bali.

Naast mijn Azië ervaring heb ik ook stage gelopen in Zuid-Afrika. Hier heb ik 5 maanden lang mogen genieten van de schoonheid van Kaapstad en omgeving. Al vanaf het begin van mijn toerisme studie wist ik al dat het mijn droom is om reisspecialist van Azië te worden. Met mijn gevarieerde Azië ervaring en liefde voor dit continent, hoop ik namens PANGEA Travel zo veel mogelijk mensen te kunnen inspireren om dit prachtige continent te ontdekken''.

Kennis en reiservaring:

Bali, Cambodja, Dubai, Laos, Singapore, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika en binnenkort Maleisië. 
 


Esther

Esther van den Berg

Teammanager Afrika
esther@pangeatravel.nl

"Mijn eerste verre reis was naar Thailand. Sindsdien is het reizen in mijn bloed gekropen. Door studiereizen en privéreizen heb ik de laatste jaren veel reiservaring opgedaan. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en hierdoor al van veel mooie plekjes op de wereld mogen genieten. Ik krijg vaak de vraag welk land het mooiste is, maar hierop kan ik geen antwoord geven. Elk land is uniek! Maar als iemand vraagt naar de ultieme safari ervaring, dan zeg ik volmondig Botswana! Er zijn veel verschillende safari mogelijkheden; een tocht per mokoro, een wandelsafari en natuurlijk een safari per open jeep. Zuid-Afrika is de laatste bestemming die ik onlangs weer heb bezocht. Samen met mijn man en kinderen hebben we dit afwisselende land per huurauto verkend. Onvergetelijk! Vanuit mijn eigen reiservaringen kan ik voor u met veel plezier een (familie)reis op maat maken, zodat u zelf een van onze prachtige bestemmingen kunt ontdekken."

Kennis & reiservaring:

Botswana, Dubai, Kenia, Tanzania, Mauritius, Namibië, Réunion, Seychellen, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

fotoalbums:

MauritiusZuid-Afrika, Tanzania & Zanzibar, Botswana, Namibië, Réunion, Seychellen.


Martijn

Martijn Visscher

Reisspecialist Afrika
martijn@pangeatravel.nl

"In de afgelopen jaren heb ik verschillende reizen naar Afrika mogen maken. Een favoriete reisbestemming heb ik niet. Het is voor mij onmogelijk om een favoriet te benoemen. De diversiteit aan dieren en de prachtige landschappen doen me in ieder land weer versteld staan. De migratie in Kenia en Tanzania was een van de hoogtepunten! Maar oog in oog staan met een gorilla in Rwanda, vluchten per light aircraft in Botswana en zelf rijden door het Kruger Park in Zuid-Afrika waren ook onvergetelijk. Lekker ontspannen bij de lodge en het wild observeren dat komt drinken bij de waterpoel, dat is voor mij pas genieten! Mijn kennis zal ik gebruiken om een reis voor u samen te stellen die geheel aansluit op uw persoonlijke wensen."

Kennis & reiservaring:

Botswana, Dubai, Kenia, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.

Fotoalbums:

Namibië, Zuid-Afrika '17, Noord-Tanzania, Zuid-Tanzania, Seychellen, Botswana '15, Botswana '13Madagaskar, Zuid-Afrika '14, Zuid-Afrika '10, Oeganda, Kenia.


Inez

Inez Staring

Support
inez@pangeatravel.nl

"Het moment, dat na een lange vlucht de deur van het vliegtuig wordt geopend en je voor het eerst de warme lucht van je bestemming voelt, de andere geuren ruikt, de kleuren ziet? Dat moment, dat alles nog open ligt, een nieuwe wereld om door jou ontdekt te worden? Dat is voor mij het ultieme gevoel van reizen. Heerlijk! Ik heb al veel landen en culturen in de wereld mogen ontdekken, allemaal bijzonder op hun eigen manier. Een paar favorieten: Het eiland Bali met haar vriendelijke bevolking en prachtige natuur, vergeet de onderwaterwereld bij Menjangan Island niet! Fietsen door Bangkok, een mengeling van smalle straatjes en prachtige jungle. En niet te vergeten Vietnam: De stad Hanoi en het mysterieuze Halong Bay, eenmaal daar geweest, wil je ooit weer terug. Dat ik van reizen mijn vak heb kunnen maken, daar ben ik nog iedere dag blij mee. Met ruime ervaring in verkoop van reizen wereldwijd, heb ik uiteindelijk mijn voorliefde ontdekt voor het creëren van maatwerkreizen. Maatwerk = PANGEA Travel en ik werk dan ook met veel plezier op de afdeling support. Samen met mijn collega's help ik u graag met de voorbereidingen voor uw volgende reis!"


Daphne

Daphne van Niersen

Support
daphne@pangeatravel.nl

"Met mijn ouders gingen we vroeger altijd op vakantie naar Oostenrijk. Al vroeg wist ik dat ik meer wilde zien van de wereld. De keuze voor een toeristische opleiding was voor mij dan ook een hele logische. In totaal werk ik al ruim 25 jaar in de reiswereld. In de loop van de jaren heb ik al veel mooie reizen gemaakt. Toen ik de mogelijkheid kreeg om reizen op maat te creëeren, merkte ik dat dat mij nóg meer voldoening gaf.Ik werk bij PANGEA Travel op de afdeling Support waar we u graag helpen met het verzorgen van uw volgende droomreis!"


Meinie Smouter

Support
meinie@pangeatravel.nl

"Veel bestemmingen in Europa heb ik inmiddels wel gezien, maar veel bestemmingen buiten Europa wil ik nog graag ontdekken. Mijn wensenlijstje is dan ook erg groot; eigenlijk is het lastig om te kiezen waar ik moet beginnen. Tijdens mijn studie Management Toerisme aan de NHTV heb ik voor het eerst kennis mogen maken met een andere cultuur dan die wij hier kennen. De studietrip naar Vietnam en Singapore heeft mijn ogen geopend. Twee tegenpolen van elkaar met ieder haar eigen charme. Onlangs heb ik na mijn stage bij PANGEA Travel mijn studie afgesloten en inmiddels ben ik nog steeds werkzaam bij de PANGEA familie. Voor mij is dit een unieke kans om de wereld te ontdekken en kennis op te bouwen van meerdere bestemmingen. Dagelijks ben ik samen met mijn collega's van de supportafdeling bezig met het ondersteunen van de reisspecialisten in hun werkzaamheden. Mijn doel vanaf nu? Ieder jaar een verre reis buiten Europa maken!"


Luc den Ottelander

Junior reisspecialist Afrika - Azië
luc@pangeatravel.nl

''Van jongs af aan had ik, na het zien van talloze documentaires, de droom om de uitgestrekte savannes van het Afrikaanse continent met eigen ogen te zien. Toen ik in 2014 voor de eerste keer afreisde naar Zuid-Afrika wist ik het zeker: ik ben besmet het met Afrika-virus. Glooiende wijnlanden, ongerepte natuurgebieden, levendige steden en een warme, gastvrije bevolking; er is zoveel te zien en te ondernemen!

Inmiddels heb ik ook Namibië, Botswana en Zimbabwe bezocht en elke reis brengt prachtige herinneringen met zich mee. Luipaarden spotten in Kruger, het beklimmen van zandduinen in de Sossusvlei, een mokorotocht in de uitgestrekte Okavango Delta en versteld staan van de indrukwekkende Victoria Falls. U leest het al: Afrika is voor mij speciaal. Naast mijn passie voor Afrika heb ik mijn pijlen nu ook op Azië gericht, met India en Sri Lanka bovenaan het lijstje. Er valt nog zoveel te ontdekken!

Bij PANGEA Travel werk ik op de supportafdeling en help ik, samen met mijn collega’s, u graag verder om uw droomreis werkelijkheid te laten worden''.