Taiwan

Wuling International Hostel - Wuling Farm


Midden in de natuur vindt u het Wuling Internationaal Hotel. Dit kleine hotel heeft de beschikking over meerdere kamertypes, ook aan gezinnen is gedacht. De kamers zijn eenvoudig, maar van de nodige gemakken voorzien zoals een tv, waterkoker en eigen badkamer. Enkele kamers hebben ook een eigen balkon, welke uitkijkt op het riviertje naast het hotel. Het (ontbijt) buffet is overwegend Chinees. In de omgeving zijn weinig restaurantjes, in het hotel kunt u dineren. Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi in de lobby. U kunt uitstekend wandelen in de omgeving van het hotel (ook onder leiding van een gids, vraag de receptie naar de mogelijkheden). Het personeel spreekt niet allemaal Engels, maar is wel vriendelijk en zal u helpen. Verwacht geen luxe en westerse kwaliteit in dit hotel, maar wanneer u voor de natuur en rust komt is dit een uitstekende keuze.

Wuling International Hostel is door 8 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,0 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Wuling international hotelkamer - foto: Marloes
Taiwan - Wuling international hotelbadkamer - foto: Marloes
Taiwan - Wuling international hotel aanzicht - foto: Marloes

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!