Menu

Combinatiereizen Zambia

Zambia is een land met fraaie nationale parken. Echter, een reis door Zambia kan prima gecombineerd worden, bijvoorbeeld met Botswana. U heeft dan niet alleen kans om meer wild te zien, ook de landschappen verschillen van elkaar. Naast South Luangwa, Kafue en Lower Zambezi National Park in Zambia maakt u ook kennis met het waterrijke safarigebied van de Okavango Delta in Botswana. Wilt u de safari door Zambia ontspannen afsluiten? Kies dan voor de combinatie Zambia & Lake Malawi. Aan de oevers van Lake Malawi staan fantastische hotels voor een comfortabele afsluiting van uw reis. 

Onderstaand een selectie van onze combinatiereizen door Zambia. Uiteraard kunt u ook een combinatiereis maken van onze rondreizen Zambia. Combineer deze bijvoorbeeld met een bezoek aan Botswana of Lake Malawi. Andere reisinspiraties zijn een strandverlenging in Kenia, Mauritius of de Seychellen. Zelfs een bezoek aan Kaapstad of een safari in Zimbabwe is mogelijk. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zambia uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.