Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Rondreizen Zambia

Zambia behoort met recht tot een van de beste safarilanden van Afrika. Het land is nog puur en u beleeft er nog het échte Afrika gevoel! Fraaie landschappen, een uitbundig dierenleven, weinig toeristen en kleinschalige accommodaties in de bush, Zambia heeft het allemaal! De prijzen liggen er wel hoger, dus niet iedereen zal dit ervoor over hebben. Maar heeft u dit wel, en bent u échte safariliefhebber, dan zal een rondreis door Zambia er een zijn die u nooit meer vergeet.

Rondreizen door Zambia zijn zeker ook bijzonder door het aanbod van activiteiten. Tijdens onze Zambia reizen maakt u naast gamedrives ook avondsafari’s en wandelsafari’s. Ook activiteiten op het water zijn in sommige parken mogelijk, waaronder een kanotocht in het Lower Zambezi National Park. 

Hieronder geven wij een selectie van onze Zambia reizen. Alle reizen naar Zambia kunnen worden aangepast en kunnen naar wens ook samengesteld worden met verblijf in luxere accommodaties. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zambia uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.