Menu

Zimbabwe

Zimbabwe reizen

“We zijn al meerdere keren in Afrika op safari geweest maar willen dit keer nog dichter bij het wild komen. We denken aan verblijf in kleinschalige tented camps van waaruit avontuurlijke wandelsafari’s worden georganiseerd. Ook een kanosafari op de Zambezi behoort tot de mogelijkheden.”

Een Zimbabwe reis biedt veel mogelijkheden voor geslaagde safari’s. Zo heeft dit land meerdere nationale parken waar het mogelijk is om per jeep op safari te gaan, maar ook wandelsafari’s worden veel georganiseerd. Te voet op pad en de Afrikaanse bush vanuit een ander perspectief zien is een geweldige ervaring. Gegarandeerd stijgt uw adrenaline level naar een ander niveau wanneer u oog in oog staat met een olifant. Want, lijkt die olifant nu niet veel groter?

Op zoek naar een luxe Zimbabwe reis? Bekijk de Zimbabwe reizen op: Luxe Reizen Afrika

Zimbabwe specialist Vincent aan het woord

“Zimbabwe was voor mij een stapje terug in de tijd, terug naar het échte Afrika. Het land kent, nog steeds, een roerige tijd en dat is te zien. Desondanks zijn er nog schitterende parken die in combinatie met buurland Botswana een aanrader zijn om te bezoeken. Mijn ervaring van Hwange National Park was perfect. Hier zag ik dieren die ik voorheen nog nooit eerder had gespot. De Victoria Watervallen blijven, ondanks dat het vrij toeristisch is, voor mij altijd een speciale plek hebben op het continent Afrika. Het is prachtig te zien hoeveel water hier naar beneden stort, een 'must see' als je een echte ‘Afrika-fanaat’ bent!”

Heeft u vragen over Zimbabwe? Vraag het onze Zimbabwe specialist Vincent
 

Duurzaam reizen Zimbabwe
Duurzaamheid staat bij PANGEA Travel hoog in het vaandel. We werken daarom met lokale partners die oog hebben voor het milieu. Daarnaast steunen wij projecten die gericht zijn op een goede harmonie tussen de gemeenschap en de natuur. Bijna alle lodges die wij in Zimbabwe aanbieden hebben een duurzaamheidsbeleid. De meeste accommodaties gebruiken zonne-energie, hebben lokaal personeel in dienst en maken gebruik van recyclebaar materiaal.
 
Ook u kunt zelf tijdens de Zimbabwe reis bijdrage aan het milieu: Duurzaam Reizen